Chabarovsk – Kazaň 2:3 (0:2 po s.n.) | Red Star Kunlun – Novosibirsk 4:5 (1:2 po s.n.) | Barys – Ufa 5:3 (kon.)
Čeljabinsk – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Čerepovec – Jekaterinburg 3:1 (kon.) | Novgorod – Soči 2:1 (po pr.)
CSKA Moskva – Dinamo Minsk 5:1 (kon.) | Petrohrad – Riga 3:0 (kon.) | Viťaz – Helsinki 2:3 (kon.)
koniec
Severstaľ Čerepovec
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
Avtomobilist Jekaterinburg
cz Utorok 14.01.2020, 17:00 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:11 Sergej MONACHOV - 3:1
     
    55:11
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Jenže tohle může být definitivní hřebíček do rakve hostujícího celku! Severstal se rychle dostal do útočného pásma. Tam se k puku po přihrávce dostal Igor Geraskin, který se krásnou akcí dostal až k tyčce. Odtud našel na středu hřiště volného SERGEJE MONACHOVA, jenž střelou z první zapsal třetí branku svého celku. Asistence: Igor Geraskin a Bogdan Jakimov.
    45:00 Nikita TRJAMKIN - 2:1
     
    45:00
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jenže hostující hráči o několik vteřin později snižují stav opět na rozdíl jedné branky! Viděli jsme podobnou branku jako u Severstalu z poslední periody. Čistě vyhrané buly se postupně dostalo na hokejku NIKITY TRJAMKINA, jehož bomba od modré rozvlnila síť. Asistence: Peter Holland a Jefim Gurkin.
    43:48 Igor GERASKIN - 2:0
     
    43:48
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Početní výhodu sice domácí nevyužili, ale o několik okamžiků se prosazují a vedou už o dvě branky! IGOR GERASKIN se totiž dostal do samostatného úniku, který proměnil naprosto přesnou střelou pod horní tyčku. Bez asistence.
    29:30 Dmitrij MARKOVIN - 1:0
     
    29:30
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Po tomto přerušení následovalo vhazování v útočném pásmu domácích, kteří ho využili beze zbytku! Vladislav Kodola posunul puk při buly dopředu. Alexandr Petunin ho poté vrátil na střed hřiště, kde byl DMITRIJ MARKOVIN, který z dobré pozice rozvlnil síť! Asistence: Alexandr Petunin a Vladislav Kodola.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 30. Markovin (Petunin, Kodola), 44. Geraskin, 56. Monachov (Geraskin, Jakimov) – 45. Trjamkin (Holland, Gurkin)


    Severstaľ Čerepovec: Šugajev (Chakimov) – Chochlov, Makejev, Kulda, Provolnev, Kudako, N. Chlystov, Rogov – Trubačov, Monachov, Jakimov – J. Jakovlev, Kapustin, Geraskin – Kodola, Markovin, Petunin – J. Bodrov, Nevolin, A. Alexejev – J. Morozov.
    Avtomobilist Jekaterinburg: Fomin (Galkin) – Alexej Vasilevskij, Trjamkin, Gurkin, Stasenko, D. Bodrov, Mamkin, D. Zajcev – Golyšev, Dawes, Macek – Holland, Sexton, Mozer – Chripunov, Dacjuk, A. Garejev – Platt, Rassejkin, Ovčinnikov – Litovčenko.

    Rozhodca: Gamalej, Olenin – Stroganov, Šadrin

    Diváci: 3 134