Chabarovsk – Kazaň 2:3 (0:2 po s.n.) | Red Star Kunlun – Novosibirsk 4:5 (1:2 po s.n.) | Barys – Ufa 5:3 (kon.)
Čeljabinsk – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Čerepovec – Jekaterinburg 3:1 (kon.) | Novgorod – Soči 2:1 (po pr.)
CSKA Moskva – Dinamo Minsk 5:1 (kon.) | Petrohrad – Riga 3:0 (kon.) | Viťaz – Helsinki 2:3 (kon.)
koniec po predl.
HC Torpedo Nižnij Novgorod
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
HK Soči
cz Utorok 14.01.2020, 17:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:16 Daniil ILJIN - 2:1
     
    63:16
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí u střídačky soupeře vybojovali puk, jmenovitě Bočarov. Následně DANIIL ILJIN využil toho, že Sean Collins podklouzl a měl snadnější cestu k brance Proskurjakova, kterého poté zblízka i přes dotírání dalšího hráče soupeře překonal. Je rozhodnuto, Torpedo bere dva body a jeho důležitý náskok na osmém místě proti devátému Soči se zvyšuje.
    25:41 Dmitrij LUGIN - 1:1
     
    25:41
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté se ve druhé třetině snad poprvé vážněji dostali k brance soupeře a hned je z toho srovnání na 1:1. Sean Collins vystřelil a puk se smýkal někde kolem DMITRIJE LUGINA. Kapitán hostí byl poslední, kdo se zřejmě dotkl puku a po jeho odrazu byl touš usměrněn za záda Lindbäcka. Asistence: Sean Collins.
    11:50 Sergej ZBOROVSKIJ - 1:0
     
    11:50
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí tým se po pěkné akci ujímá vedení. Genoway předal puk po modré na Shoreho, který vypálil z první a těsně před brankářem sáhl do puku SERGEJ ZBOROVSKIJ, který číhal u levé tyčky a usměrnil puk mimo dosah gólmana. Dobrá teč beka Torpeda, který zůstal před brankou zcela nehlídán. Asistence: Drew Shore, Charles Genoway.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 12. Zborovskij (Shore, Ch. Genoway), 64. Iľjin (Bočarov) – 26. Lugin (Collins)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Lindbäck (Tichomirov) – Barancev (C), Orlov, Ch. Genoway, Volčenkov (A), Zborovskij, Mišarin, Minejev – Varnakov (A), Shore, Žafiarov – Schroeder, Šenfeld, Rattie – Iľjin, Bočarov, Belevič – Urakov, Počivalov, Veriajev.
    HK Soči: Proskuriakov (Nalimov) – Ellis, Rundblad, Bertilsson, Pogorišný, J. Alexandrov, A. Petrov (A), Gordějev – Lugin (C), Leščenko, Collins (A) – Starkov, R. Rosén, Altybarmakjan – Točickij, Mosaljov, Šmeľov – Vyglazov, Rybakov, Rachimullin – Makarenko.

    Rozhodca: Roman Gofman, Alexej Ravodin – Jevgenij Antonov, Jaroslav Parikov