HC Slovan – Košice 6:1 (kon.) | Budapešť – Nové Zámky 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
Piráti Chomutov
1:2 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1)
HC Zubr Přerov
cz Utorok 14.01.2020, 17:30Chance Liga - o pořadí v play-off • 12. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:42 Tomáš DOLEŽAL - 1:2
     
    60:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Utkání nakonec rozsekne celkem jednoduchá střela TOMÁŠE DOLEŽALA, který k asistenci přidává i vítěznou branku. Hostující útočník se prosadil střelou z pravého kruhu. Asistence: Roman Pšurný.
     
    57:22
    Velký závar před brankou hostů. Darby Llewellyn střílel mezi kruhy a Jakub Sklenář ještě dorážel u pravého kruhu. Michael Petrásek ale pokryl tyto pokusy i následné dorážky v brankovišti!
     
    56:00
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Filip Dvořák.
     
    55:55
    Jan Rudovský nyní obkroužil branku a zakončoval z levého kruhu na první tyčku. Dost lidí se již radovalo, ale nakonec se rozvnila jen boční síť!
     
    47:51
    Jan Svoboda se dočkal branky, ale jeho teč přišla jasně nad břevnem a branka tam nemůže být uznána. Naprosto správné rozhodnutí od sudích.
     
    45:11
    Darby Llewellyn se dostal na pravém křídle ke střele na zadní tyčku, ale puk k neštěstí domácích skončil jen na brankové konstrukci!
    42:45 Nicolas HLAVA - 1:1
     
    42:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    A hned po vhazování máme srovnáno, Piráti se prosazují v oslabení. Nahození Viktora Langa od modré čáry tečoval před brankou NICOLAS HLAVA. Asistence: Viktor Lang a Petr Stloukal.
     
    41:35
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Sklenář – 2 min., hákování).
     
    40:24
    Velká šance domácích v přesilovce! Po střele z levé strany neudržel Petrásek kotouč a ten se dostal k Hlavovi. Tomu se ale odkrytou branku trefit nepovedlo.
     
    39:50
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jakub Navrátil – 2 min., krosček).
     
    26:57
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Blaha – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:27
    Darek Hejcman nyní zakončoval do prázdné branky, ale Dominik Pavlát hokejkou kotouč vyrazil na poslední chvíli! To byl celkem zázračný zákrok.
     
    22:00
    Matěj Svoboda se dostal před Pavláta a zakončoval bekhendově po ledě. Dominik Pavlát se ale v brance rozplácl a připsal si povedený zákrok!
    15:23 Roman PŠURNÝ - 0:1
     
    15:23
    Přerov právě vstřelil branku!
    Po vhazování ale jde už hostující celek do vedení po takové nenápadné akci. Tomáš Doležal přetlačil obránce a dostal se s kotoučem za branku. Z této pozice našel ROMANA PŠURNÉHO, který zakončil k levé tyčce – Pavlát neměl šanci zakročit. Asistence: Tomáš Doležal a Jakub Navrátil.
     
    12:08
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jakub Kubeš – 2 min., držení).
     
    11:59
    Petr Stloukal se dostal po pravé straně do pásma a před brankou zabrzdil. Brankáře chtěl překonat nad rameno do bližší šibenice, ale nakonec i nyní Petrásek zakročil!
     
    07:58
    Jan Rudovský parádním pasem našel mezi kruhy volného Jakuba Chrpu. Ten se dostal do druhé střelecké šance v utkání, ale i nyní byl úspěšnější Petrásek!
     
    05:39
    Jakub Navrátil dostal parádní přihrávku mezi kruhy a s kotoučem si najel až k levému kruhu. Následně zakončoval do pravé šibenice, ale jeho bývalý spoluhráč z mládežnického hokeje jej parádně vychytal lapačkou!
     
    05:20
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Štochl – 2 min., podrážení).

    David Panuška

    Góly a asistencie: 43. Hlava (Lang, Stloukal) – 16. Pšurný (T. Doležal, Navrátil), 61. T. Doležal (Pšurný)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Rýgl, Žovinec, Blaha, R. Havel, Štochl, Lang, Seemann – Rudovský (A), J. Sklenář, Chrpa (A) – Stloukal, Pitule, Hlava – Llewellyn, J. Svoboda, Tomica (C) – Matyáš Svoboda, Koláček.
    HC Zubr Přerov: Petrásek (Klimeš) – Kubeš, Forman, Šnajnar, Weinhold, Dřímal, Krisl (C) – Navrátil, Pšurný (A), T. Doležal – Číp, Hejcman, Berger – Š. Kratochvil, M. Kratochvil, Goiš – F. Dvořák, Süss, Matěj Svoboda – Indrák.

    Rozhodca: Sýkora, Šindel – Kotlík, Šimánek

    Diváci: 1 688