Luleå – Frölunda 1:3 (kon.) | Hradec Králové – Djurgården 3:0 (kon.)
koniec
Luleå HF
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
Frölunda HC
cz Utorok 14.01.2020, 18:00 • Coop Norrbotten Arena (Luleå) • Play-off Ligy majstrov • Semifinále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký úterní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes jsou na řadě odvety semifinále play-off v hokejové Lize mistrů, boje o zisk European Trophy, a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Luleå Hockey a Frölunda Indians. Půjde tedy o ryze švédský souboj.
     
    Systém play-off CHL

    Kromě finále hokejové Ligy mistrů, které rozhodne jediný zápas, se osmifinále, čtvrtfinále a semifinále se hraje systémem na dva zápasy s tím, že pokud výsledek duelu skončí nerozhodně, prodlužovat se nebude. Remízou tak zápas může skončit a postoupí tým s lepším skórem. Pokud bude i po dvou duelech nerozhodné skóre, bude následovat desetiminutové prodloužení, případně pak i samostatné nájezdy.
     
    Luleå Hockey

    Hokejisté dnes domácího celku si cestu do semifinále proklestili z prvního místa ve skupině C, kde zapsali čtrnáct bodů a v osmifinále narazili na švýcarský Bern, který dvakrát porazili, nejprve 3:0, v odvetě pak 4:2. I ve čtvrtfinále na ně čekal tým ze Švýcarska, a sice Lausanne. A i zde se zrodily dvě výhry, 2:1 a 5:2. Luleå tak zatím proplouvá vyřazovacími boji celkem hladce a prahne po zisku nejcennější trofeje. Luleå se stala vůbec prvním vítězem hokejové Ligy mistrů, kdy tato soutěž vznikla, a sice v sezóně 2014/2015. Kdy ve finále porazila právě svého soupeře v letošním semifinále, a to Frölundu poměrem 4:2.

    Nejproduktivnější hráči

    Robin Kovacs – 7 bodů (4+3)
    Arttu Ilomäki – 5 bodů (3+2)
    Jesper Sellgren – 4 body (0+4)
     
    Frölunda Indians

    Hosté z Frölundy Indians jsou trojnásobnými vítězi hokejové Ligy mistrů, naposledy dosáhli na nejcennější trofej v loňském ročníku této soutěže. A letos by ji rádi obhájili. Také Indiáni svou skupinu H vyhráli se třinácti body a do vyřazovacích bojů tak šli z prvního místa. V osmifinále svedli souboj také se švédským týmem, Färjestad jim však postup ztížil. Nejprve totiž vyhrál 6:3, v odvetě pak dominovali hráči Frölundy, když vyhráli 8:2. A Frölunda prohrála i první duel ve čtvrtfinále, švýcarský Biel zvládl zápas 3:2, v odvetě se pak už radovali hráči Frölundy po výhře 5:3 a postoupili do semifinále.

    Nejproduktivnější hráči

    Nicklas Lasu – 5 bodů (4+1)
    Ryan Lasch – 5 bodů (3+2)
    Patrik Carlsson – 5 bodů (2+3)
     
    První semifinálový duel

    První zápas tohoto semifinále vyzněl lépe pro tým Luleå Hockey, který zvítězil na půdě Frölundy těsně 3:2. Domácí tak mají o něco lepší pozici do odvety, ale určitě je dnes nečeká nic lehkého. Utkání o postup do finále tak nabídne velmi zajímavou hokejovou podívanou, u které příznivci hokeje a obzvlášť Ligy mistrů, nesmí chybět. Máme se na co těšit.

    Frölunda – Luleå 2:3
    Branky a nahrávky:
    24. Ekbom (Fagemo, Rosseli-Olsen), 35. Stollery (Friberg, Carlsson) – 14. E. Emanuelsson (Kovacs), 18. Sondell (P. Emanuelsson, Lundkvist), 54. Connolly (Hallander, P. Emanuelsson)
     
    Úvodní sestavy:

    Luleå Hockey: Lassinantti (Rautio) – Gustavsson, Lundkvist, Sellgren, Sondell, Engsund (A), Jalvanti – Hållander, Connolly, Emanuelsson P. – Larsson, Tyrväinen, Emanuelsson E. (C) – Brännström, Ilomäki (TS), Berglund – Kovács, Olausson, Fabricius (A) – Mužík, Gunler

    Frölunda Indians: Mattsson (Rubin) – Moverare, Ekbom, Lennström, Printz, Grönlund, Gormley, Stollery – Mustonen, Lundqvist (C), Friberg (A) – Rosseli-Olsen, Sundström (A), Rakhshani – Fagemo, Carlsson, Lasch (TS) – Raymond, Henriksson, Stålberg – Peterson

    Rozhodčí: Vikman (FIN), Lemelin (SUI) – Sandström, Yletyinen (oba SWE).
     
    Dozněla oficiální hymna Ligy mistrů a poté i ta švédská. Utkání tak bude moci za malý okamžik začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    U puku jsou hosté a z vlastního obranného pásma zakládají první akci zápasu. Domácí se rychle vrací zpátky, aby pomohli svému brankáři.
     
    00:42
    Nils Lundkvist střílel od modré čáry, jeho pokus ale zastavila obrana hostů.
     
    01:50
    Rakhshani sebral puk ve středním pásmu a nabruslil si před branku soupeře, jeho pokus se ale mezi tři tyče nevešel.
     
    02:34
    Hosté opět vystrčili růžky, Henriksson potáhl puk od modré čáry až těsně před branku domácích, ale nakonec jeho pokus nebyl přesný. Přesto brankář Lassinantti ukrývá kotouč a zastavuje hru.
     
    03:15
    Agilní hráči Frölundy byli před domácí klecí znovu hodně nebezpeční, ovšem obrana Luley se z tlaku vymanila.
     
    04:40
    Nyní už zase Luleå převzala otěže a útočila před brankou soupeře, poté se Stollery dopustil faulu a bude se vylučovat. Jako první si tak početní výhodu zahrají domácí hokejisté.
     
    04:40
    Vyloučení v týmu Frölunda Indians (Karl Stollery – 2 min., krosček).
     
    05:57
    Hosté vytáhli puk do neutrální zóny a poté ho hned poslali až před branku Luley. Osvobozují se a šetří další vteřiny ze svého oslabení, které hrají velmi dobře.
     
    06:39
    Sellgren se natlačil na pravou stranu, jeho pokus u levé tyče Mattssona však končí jen na jeho betonu.
     
    06:40
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    08:46
    Rosseli-Olsen vyslal na domácího brankáře nebezpečnou střelu, se kterou si ale Lassinantti poradil a dostal puk do své moci. Hra je přerušena.
     
    08:46
    Následuje první komerční přestávka zápasu.
     
    09:16
    Jonas Berglund dostal nabito na pravý kruh, ale přes zhuštěnou obranu se mu nepovedlo zakončit. Až poté zblízka střílel Ilomäki, ale Mattsson zakročil.
     
    09:29
    Vyloučení v týmu Frölunda Indians (Joel Lundqvist – 2 min., hákování).
     
    09:59
    Tyrväinen si nebezpečně počínal před hostující brankou, ale ztroskotal na dobrém zákroku Mattssona. Následně pak se hráči Frölundy osvobozují.
     
    11:01
    Jeden z hostujících obránců zachytil puk za vlastní brankou a odpálil ho až před Lassinanttiho. Frölunda tak šetří cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    11:29
    Frölunda je v plném počtu.
     
    12:08
    Jacob Peterson dostal puk do útočného pásma, ale s jeho spoluhráči před domácí brankou nic nevymysleli. Následně pak hru na druhou stranu otáčejí zase domácí hráči.
     
    13:10
    Následuje další komerční pauza.
     
    13:13
    Další snaha hostů o otevření skóre, obrana Luley ale byla pozorná a nedovolila, aby se Indiáni dostali do ohrožení Lassinanttiho branky.
     
    13:41
    Luleå právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení a otevírají účet dnešního zápasu. Gustavsson střílel od modré čáry, puk se odrazil od zadního mantinelu a poté ho JUHANI TYRVÄINEN dopravil do odkryté části Mattssonovy branky – 1:0. Asistence: Erik Gustavsson a Nils Lundkvist.
    13:41 Juhani TYRVÄINEN - 1:0
     
    14:34
    Nyní si zapsal hodně důležitý zákrok domácí brankář, který podržel svůj tým po velké šanci hostů. Ti se natlačili před Lassinanttiho, ale jejich tvrdá střela končí jen na jeho lapačce.
     
    15:17
    Domácí se opět dostali do zakončení před hostující klecí, Mattsson nastavil svoji hůl a dostal kotouč do bezpečí.
     
    16:04
    Ilomäki si nabruslil zpoza hostující branky až před ní, ale Mattssona nepřekvapil. Ten přiložil hůl a pokus zastavil. Hned na to se do akce vydávají hosté z Frölundy.
     
    16:44
    Mats Rosseli-Olsen se dostal do zakončení v těsné blízkosti Lassinanttiho, ovšem znovu si domácí brankář proti jeho střele počínal sebejistě.
     
    16:48
    Vyloučení v týmu Luleå Hockey (Niklas Olausson – 2 min., držení).
     
    17:11
    První přesilovou hru mají k dispozici také hosté a už se snaží dostat se do útočného pásma a roztočit přesilovkový kolotoč.
     
    17:24
    Vyloučení v týmu Luleå Hockey (Juhani Tyrväinen – 2 min., podrážení).
     
    17:24
    A pozor! Další vyloučený domácí hráč a Frölunda bude hrát dvojnásobnou přesilovou hru. Má tak velkou šanci srovnat.
     
    17:40
    Domácí se ale velmi rychle dostali v obranném pásmu na kotouč a ten posílají až před hostující branku.
     
    18:14
    Joel Lundqvist nebezpečně vystřelil, ovšem znovu si připsala obrana Luley dobrý zákrok a dostala puk zase až před branku Mattsona.
     
    18:48
    Domácí jsou ve čtyřech.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:24
    Domácí hokejisté zvládli obě oslabení a nyní jsou už v plném počtu. Své těsné vedení tedy ubránili a sami se teď ženou do akce.
     
    19:50
    Zblízka zakončoval Erik Gustavsson, ale Mattssonovi pomohla pozorná obrana a ta dostala puk do neutrální zóny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina tohoto druhého semifinále mezi Luleou a Frölundou je za námi. V ní se dostali do vedení domácí hráči zásluhou Juhaniho Tyrväinena, jenž dorazil za Mattssona pokus od modré čáry, který se odrazil od zadního mantinelu. Hosté se snažili vyrovnat, měli k tomu i dvojnásobnou početní výhodu, tu však nevyužili. Luleå tak má jednobrankový náskok, v celkovém součtu pak vede 4:2. Zatím tak má k postupu do finále o něco blíže, než soupeř. Uvidíme, co nám přinese druhé dějství, které začne přibližně v 18:52.
     
    Střely na branku: 10 – 5
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:44
    Domácí se dostali před brankou hostů do zakončení, ale obrana Frölundy byla pozorná a nedovolila ohrožení Mattssonovy branky.
     
    22:15
    Johan Sundström se prosmýkl obraně domácích a poté se jal ke střele před Lassinanttim, ovšem ten zakročil a dostal puk pod kontrolu.
     
    23:21
    A další pokus hostů, Henriksson střílel z mezikruží, Lassinantti se ale roztáhl v brankovišti a všechny otvory tak uzamkl. Hra je přerušena.
     
    24:01
    A zase se uhnízdili v pásmu Frölundy hráči Luley a kombinovali před Mattssonem, ale znovu z toho nevytěžili nic.
     
    24:58
    Rakhshani poslal z pravé strany na levý kruh přihrávku pro spoluhráče, ten ale na kotouč nedosáhl. Hosté ze své akce vytěžili přesilovou hru.
     
    24:58
    Vyloučení v týmu Luleå Hockey (Isac Brännström – 2 min., hákování).
     
    25:11
    Karl Henriksson napřáhl ke střele z levého kruhu a do akce musel jít Joel Lassinantti, který vytáhl další přesný a důležitý zákrok.
     
    25:22
    Také Joel Lundqvist si vylámal zuby na brankáři domácího celku, který si zapsal v krátkém sledu po sobě další přesný zákrok. Poté se před jeho brankou strhla potyčka mezi oběma tábory.
     
    25:22
    Vyloučení v týmu Frölunda Indians (Joel Lundqvist – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Luleå Hockey (Juhani Tyrväinen – 2 min., hrubost).
     
    26:06
    Hosté nepřesně stříleli na branku Lassinanttiho a obrana Luley pak dostala puk až před branku hostů. Šetří tak cenné vteřiny.
     
    26:58
    Indiáni jsou v plném počtu.
     
    27:02
    Následuje další komerční přestávka.
     
    27:20
    Zakázané uvolnění Frölundy a hra se stěhuje před branku Mattssona. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    28:07
    Niklas Olausson se chtěl dostat ke střele v prostoru mezi kruhy, ale podklouzl a upadl na led. Rázem tak z akce nebylo nic a na druhou stranu se už přesouvají hráči Frölundy.
     
    29:26
    Erik Gustavsson dostal nabito do mezikruží a jeho svižná rána pak končí na přesném zákroku Johana Mattssona. Hra je pozastavena a puk bude vhozen po jeho levé ruce.
     
    29:45
    Joel Lassinantti se mezi třemi tyčemi zase zaskvěl. Před ním už zblízka zakončoval jeden z hostů, ale brankář domácích se přesunul a u tyče puk chytil!
     
    30:05
    Vyloučení v týmu Luleå Hockey (Nils Lundkvist – 2 min., nedovolené bránění).
     
    30:31
    Jsme za polovinou základní hrací doby a domácí mají stále náskok o jednu branku. Hosté se snaží vyrovnat v přesilové hře, zatím ale marně dobývají domácí klec.
     
    30:59
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Nyní to už neplatí a je vyrovnáno! Indiáni využívají přesilovou hru. Lundqvist postrčil puk RHETTU RAKHSHANIMU, ten se poté trefil z mezikruží a připravil Lassinanttiho o čisté konto – 1:1. Začíná se znovu od začátku. Domácí mají stále v součtu obou utkání náskok o jednu branku. Asistence: Joel Lundqvist a Samuel Fagemo.
    30:59 Rhett RAKHSHANI - 1:1
     
    31:30
    Další komerční přestávka.
     
    33:13
    Domácí se natlačili před hostující branku, kde chvíli kombinovali, hosté však získali puk a dostali ho na opačnou stranu.
     
    33:49
    Filip Hallander protáhl kotouč podél levého mantinelu do útočného pásma, nahrával do mezikruží, ale tam kotouč sebrala obrana hostů.
     
    34:33
    Juhani Tyrväinen se natlačil před branku soupeře, ale nedokázal procpat puk za Mattssonova záda. Hosté poté získali puk a míří s ním zase před domácí svatyni.
     
    35:13
    Ilomäki napřáhl ke střele z levého kruhu, puk prosvištěl až před branku hostů, kde se o něj postarala opět pozorná obrana soupeře.
     
    35:58
    Domácí stále drží útočné pásmo, když svému soupeři puk zase sebrali a obléhají Mattssonovu klec.
     
    36:23
    Kovacs znovu poslal puk před branku Mattssona, ten si ale prostor ve své brance ohlídal a zastavil další střelu.
     
    36:58
    Agilní Filip Hallander opět zblízka střílel na Mattssona, ten zase zapisuje přesný zákrok. Hned na to posílá kotouč svým spoluhráčům.
     
    38:14
    Hosté v obranném pásmu vybojovali puk a nasměrovali ho před domácí branku. Jenže hráči Luley ho získali zase zpátky a ve velké šanci byl Jonas Berglund, jeho pokus zblízka lapil Mattsson.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:37
    Domácí neustále obléhají hostující klec, hráči Frölundy ale zatím tlaku Luley odolávají.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je u konce. V ní hosté využili přesilovou hru díky Rhettu Rakhshanim a stále živí naděje na postup do finále hokejové Ligy mistrů. V celkovém součtu zatím stále Luleå vede 4:3. Vše je tedy ještě určitě otevřené a domácí nemají nic jistého. Hosté ještě zbraně neskládají a pokusí se strhnout vedení na svou stranu. Třetí třetina začne přibližně v 19:40.
     
    Střely na branku: 15 – 18
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:18
    V úvodu třetí třetiny se do akce dostali zase domácí hráči, kteří se snažili znovu jít do vedení, ale obrana Frölundy byla proti.
     
    40:50
    Emil Larsson pálil z prostoru mezi kruhy a Mattsson si připravil další přesný zákrok, kterým svůj tým podržel.
     
    42:17
    Hosté se na chvíli dostali do útočného pásma, ale před Lassinattim nezahrozili. Naopak hned poté čelili další nebezpečné akci Luley.
     
    43:19
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Hosté jdou poprvé v utkání do vedení a to znamená, že je v součtu vyrovnáno. Nyní mají oba celky k postupu do finále stejně blízko, jako i daleko. Mustonenovu střelu tečoval před Lassinanttim JOEL LUNDQVIST a dostal puk za jeho záda – 1:2. Asistence: Joel Mustonen.
    43:19 Joel LUNDQVIST - 1:2
     
    44:59
    Lassinantti se musel ve svém brankovišti znovu co otáčet, když zastavil střelu Brandona Gormleyho.
     
    46:15
    Domácí u své branky sebrali kotouč a poté se ho pokusili dostat daleko od Lassinanttiho, to se jim ale nepovedlo a hosté tak nadále obléhají domácí teritorium.
     
    46:45
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:14
    Jack Connolly se napřáhl mezi kruhy, jeho pokus však obrana soupeře srazila do bezpečí a hned na to jdou hosté do další útočné akce.
     
    48:10
    Nic z toho nebylo, naopak domácí znovu zahrozili před Mattssonem, jenž se ve svém brankovišti činil.
     
    48:44
    Arttu Ilomäki číhal před hostující brankou, přihrávky se nedočkal a dnešní Top Scorer tak nemohl zblízka zakončit.
     
    50:35
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Indiáni jdou do dvoubrankového vedení, které si pojišťují a také jsou nyní blíže postupu do finále Ligy mistrů oni. RYAN LASCH svižnou střelou z levého kruhu prostřelil Lassinanttiho, jenž inkasované brance nezabránil – 1:3. Asistence: Patrik Carlsson a Brandon Gormley.
    50:35 Ryan LASCH - 1:3
     
    52:26
    Vyloučení v týmu Frölunda Indians (Joel Lundqvist – 2 min., držení).
     
    52:39
    Domácí měli v přesilové hře šanci, ale Mattsson byl mezi třemi tyčemi pozorný a ukryl puk. Následně pak nechal raději hru pozastavit.
     
    53:17
    Znovu se domácí celek dostal do útočného pásma a roztáhl se tam. Zatím to však k dalšímu ohrožení hostující branky nevedlo a Indiáni se osvobozují.
     
    54:02
    Hostům se nedaří dostat puk před domácí branku, ale i hráči Luley zatím neohrozili Mattssonovu klec.
     
    54:26
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    54:42
    Obrovská skrumáž před hostující brankou, Mattsson fantastickým zákrokem rukou zabránil dost možná jasné šanci domácích. Sudí si ještě vše raději zkontrolují u videa.
     
    54:42
    A hned bylo jasno, Mattsson skutečně zakročil rukou a puk dostal mimo tři tyče. Výrazně tak nyní pomohl svému týmu doslova akrobatickým zákrokem.
     
    54:53
    A znovu agilní domácí celek operuje před brankou Mattssona, který se musel opět ve své brance otáčet. Nyní mají puk hosté a jdou před branku Luley.
     
    55:38
    Gustavsson si nebezpečně počínal před brankou Mattssona, ten zapisuje další přesný zákrok a opět nechává hru přerušit.
     
    56:03
    Max Friberg si nabruslil před branku domácích a z pravé strany vyslal štiplavou střelu. Ta ale končí na pozorném brankáři Luley, který také hru přerušuje.
     
    56:38
    Domácím začíná ubíhat čas, na to, aby si vynutili prodloužení, by museli vsítit ještě jednu branku a už neinkasovat.
     
    Informace pro fanoušky českého hokeje. Hradecký Mountfield vede ve třetí třetině nad Djurgårdenem 3:0 a už tak má nakročeno do finále hokejové Ligy mistrů!
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:03
    Lavička domácího celku si bere oddechový čas.
     
    58:03
    Branka Luley je prázdná, domácí to pochopitelně zkoušejí se šesti bruslaři v poli!
     
    58:11
    Další zákrok zaznamenává do statistik Johan Mattsson, jenž zabránil dalšímu pokusu domácích. Nicméně stále čelí akci domácích.
     
    58:52
    Hráčům Frölundy se nedaří dostat puk do neutrální zóny a nadále tak pokračuje tlak domácího celku.
     
    59:18
    Až nyní získali hosté puk a posílají ho do neutrální zóny šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    59:46
    Čtrnáct vteřin do konce třetí třetiny mají domácí stále tlak a usilují o velmi důležitou branku, která zatím nepřichází.
     
    59:57
    A nyní zakročil znovu pohotově Johan Mattsson, jenž chytil další nebezpečný pokus Luley. Hra je pozastavena a tři vteřiny před sirénou se ještě bude vhazovat před jeho klecí.
     
    59:59
    A ještě jedno vhazování před Mattssonem, už to vypadá, že hosté mohou začít slavit postup do finále hokejové Ligy mistrů.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Před týdnem se z výhry 3:2 na ledě Frölundy radovala Luleå. Ta i v průběhu zápasu nad hosty vedla. Jenže ti zaveleli nejen k vyrovnání, ale i k vedoucí brance a v součtu utkání tak bylo vyrovnáno. Hosté se pak dostali do vedení o dva góly a v tu chvíli tak vedli celkově 5:4. Svůj dvoubrankový náskok už udrželi až do konce, ač čelili velkému tlaku domácích a postupují do finále hokejové Ligy mistrů!
    Frölunda - finalista hokejové Ligy mistrů.
     
    A slaví se také ve východních Čechách. Hradecký Mountfield porazil doma Djurgården 3:0, v celkovém skóre pak 6:1 a s Frölundou si zahraje o titul krále letošního ročníku hokejové Ligy mistrů!
    A díky Hradci Králové bude mít Česko zástupce ve finále.
     
    Střely na branku: 25 – 29
     
    Dnešní utkání sledovalo 4 305 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:27:59)

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 14. Tyrväinen (Gustavsson, Lundkvist) – 31. Rakhshani (Lundqvist, Fagemo), 44. Lundqvist (Mustonen), 51. Lasch (Carlsson, Gormley)


    Luleå HF: Lassinantti (Rautio) – Gustavsson, Lundkvist, Sellgren, Sondell, Engsund (A), Jalvanti – Hållander, Connolly, Emanuelsson P. – Larsson, Tyrväinen, Emanuelsson E. (C) – Brännström, Ilomäki (TS), Berglund – Kovács, Olausson, Fabricius (A) – Mužík, Gunler
    Frölunda HC: Mattsson (Rubin) – Moverare, Ekbom, Lennström, Printz, Grönlund, Gormley, Stollery – Mustonen, Lundqvist (C), Friberg (A) – Rosseli-Olsen, Sundström (A), Rakhshani – Fagemo, Carlsson, Lasch (TS) – Raymond, Henriksson, Stålberg – Peterson

    Rozhodca: Vikman (FIN), Lemelin (SUI) – Sandström, Yletyinen (oba SWE)

    Diváci: 4 305
    07.01.2020
    Frölunda - Luleå 2:3

    Góly a asistencie: 24. Ekbom (Fagemo, Rosseli-Olsen), 35. Stollery (Friberg, Carlsson) – 14. E. Emanuelsson (Kovacs), 18. Sondell (P. Emanuelsson, Lundkvist), 54. Connolly (Hallander, P. Emanuelsson)