Buffalo – Vegas 4:2 (kon.) | Toronto – NJ Devils 7:4 (kon.) | Tampa Bay – LA Kings 4:3 (2:1 po s.n.)
NY Islanders – Detroit 8:2 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 7:3 (kon.) | Columbus – Boston 3:0 (kon.)
Ottawa – Chicago 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Vancouver 4:0 (kon.) | Colorado – Dallas 2:3 (po pr.)
Edmonton – Nashville 4:2 (kon.) | Arizona – San Jose 6:3 (kon.)
koniec
New York Islanders
8:2 (4:1, 2:0, 2:1)
Detroit Red Wings
cz Streda 15.01.2020, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:28
    Za hrubost je vyloučen na dvě minuty Pulock. Detroit si zahraje přesilovou hru.
    54:00 Givani SMITH - 8:2
     
    54:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    Ze vstřeleného gólu se tentokrát radují hosté. Ehnovu střelu šikovně tečoval GIVANI SMITH a vstřelil tak svoji první branku v NHL. Aspoň někdo z hostujících hráčů si na tento zápas "rád" vzpomene. Asistence: Christoffer Ehn a Patrik Nemeth.
    49:07 Leo KOMAROV - 8:1
     
    49:07
    Islanders právě vstřelili branku!
    Další smolná chvilka pro Red Wings. Mayfield nahodil kotouč za branku, od mantinelu se však kotouč odrazil před ní a LEO KOMAROV mohl zakončit do prázdné klece, protože Pickard v té době byl právě vyjetý za svojí klecí. Asistence: Scott Mayfield.
    45:12 Anthony BEAUVILLIER - 7:1
     
    45:12
    Islanders právě vstřelili branku!
    I tak domácí navyšují své vedení! Pulockovo nahození od modré čáry tečoval šikovně ANTHONY BEAUVILLIER a Pickard neměl šanci zasáhnout. Asistence: Ryan Pulock a Nick Leddy.
     
    31:21
    Domácí se již radovali ze vstřelení další branky, nicméně ta nakonec vůbec nepadla. Střela Barzala propadla Pickardovi za záda, Bowey však stihl kotouč odpálit přesně z brankové čáry.
     
    24:30
    Glendening byl u mantinelu hodně důrazný a je vyloučen na dvě minuty za vražení na hrazení. Šance pro Islanders přidat sedmou branku.
    22:40 Noah DOBSON - 6:1
     
    22:40
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tady do začíná "smrdět" desítkou a obrovským průšvihem Red Wings. NOAH DOBSON od pravého mantinelu nahodil puk směrem k brance, Biega po něm sáhl rukavicí a smolně si ho srazil do vlastní branky. Asistence: Ryan Pulock a Leo Komarov.
    21:59 Brock NELSON - 5:1
     
    21:59
    Islanders právě vstřelili branku!
    Další obrovská chyba Mikea Greena a Islanders přidávají další branku. Obránce Detroitu nezachytil na modré čáře kotouč a ten přijel do cesty BROCKA NELSONA, jenž se hned z trestné lavice dostal do brejku a po kličce do bekhendu poslal kotouč mezi betony Pickarda. Bez asistence.
     
    19:52
    Nelson to v útočném pásmu přehnal při napadání a bude vyloučen na dvě minuty za krosček. Detroit začne druhou třetinu v početní převaze.
    18:30 Anders LEE - 4:1
     
    18:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    Arénou zní siréna, Islanders se radují z další branky. Barzal našel na levém kruhu ANDERSE LEEHO, který zamířil přesně do vzdálenější šibenice. Asistence: Mathew Barzal a Jordan Eberle.
     
    14:30
    Domácí měli v signalizované přesilové hře příliš mnoho hráčů na ledě a tak se nyní bude hrát čtyři na čtyři. Ze strany Red Wings je vyloučen Abdelkader za podražení.
    11:45 Filip HRONEK - 3:1
     
    11:45
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings snižují a to zásluhou českého obránce. FILIP HRONEK nahodil puk od modré čáry na branku a Greiss trošku překvapivě nedokázal zasáhnout. Asistence: Robby Fabbri a Dylan Larkin.
     
    07:56
    Střídání v týmu Detroit Red Wings: ze hřiště odchází Jimmy Howard, přichází Calvin Pickard.
    07:56 Brock NELSON - 3:0
     
    07:56
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tady se začíná pomalu rýsovat debakl. Green upadl za vlastní brankou a daroval kotouč Beauvillierovi, jenž okamžitě našel BROCKA NELSONA a ten se střelou k bližší tyčce nemýlil. Asistence: Anthony Beauvillier.
    03:59 Josh BAILEY - 2:0
     
    03:59
    Islanders právě vstřelili branku!
    Výpadek Detroitu a je to rázem o dva góly! Dal Colle trefil z levého kruhu břevno, od toho se puk dostal ke Kühnhacklovi a ten své zakončení nasměroval do Howarda. Z následné dorážky již JOSH BAILEY dopravil kotouč do klece. Asistence: Tom Kühnhackl a Dal Colle.
    03:23 Jordan EBERLE - 1:0
     
    03:23
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do vedení. Barzal přihrál za obranu přesně na hůl JORDANA EBERLEHO a ten po kličce do bekhendu prohodil puk do branky. Asistence: Mathew Barzal a Anders Lee.

    Jan Šlapáček

    Góly a asistencie: 4. Eberle (Barzal, Lee), 4. Jo. Bailey (Kühnhackl, Dal Colle), 8. B. Nelson (Beauvillier), 19. Lee (Barzal, Eberle), 22. B. Nelson, 23. Dobson (Pulock, Komarov), 46. Beauvillier (Pulock, Leddy), 50. Komarov (Mayfield) – 12. Hronek (Fabbri, D. Larkin), 54. Smith (Ehn, Nemeth)


    New York Islanders: Greiss (Varlamov) – Pulock, Leddy, Mayfield, D. Toews, Boychuk (A), Dobson – Eberle, B. Nelson, Lee (C) – Jo. Bailey (A), Barzal, Beauvillier – Kühnhackl, Brassard, Dal Colle – M. Martin, Komarov, Johnston.
    Detroit Red Wings: Howard (8. Pickard) – Green, Nemeth, Bowey, Hronek, Biega, Lashoff – Fabbri, D. Larkin (A), Bertuzzi – Zadina, Filppula, Erne – Glendening (A), Nielsen, Helm – Smith, Ehn, Abdelkader (A).

    Rozhodca: Schrader, Lee – Murphy, Suchánek