Buffalo – Vegas 4:2 (kon.) | Toronto – NJ Devils 7:4 (kon.) | Tampa Bay – LA Kings 4:3 (2:1 po s.n.)
NY Islanders – Detroit 8:2 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 7:3 (kon.) | Columbus – Boston 3:0 (kon.)
Ottawa – Chicago 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Vancouver 4:0 (kon.) | Colorado – Dallas 2:3 (po pr.)
Edmonton – Nashville 4:2 (kon.) | Arizona – San Jose 6:3 (kon.)
koniec po predl.
Ottawa Senators
2:3 (2:0, 0:1, 0:1 - 0:1)
Chicago Blackhawks
cz Streda 15.01.2020, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:42 Jonathan TOEWS - 2:3
     
    60:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté si odvezou z Ottawy dva body! V prodloužení to vzal na sebe kapitán JONATHAN TOEWS. Už to sice vypadalo, že Toews po elegantním průjezdu přes střední pásmo svou šanci prováhal, když se ocitl až za brankou. Na puku se ale udržel a vyjel si na osu hřiště, odkud střelou zápěstím přes bránícího hráče překonal Högberga. Asistence: Patrick Kane.
    43:41 Dominik KUBALÍK - 2:2
     
    43:41
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté srovnávají! Jonathan Toews vysunul DOMINIKA KUBALÍKA, který přebruslil obránce a svůj únik zakončil střelou mezi Högbergovy betony! Plzeňský odchovanec se dostal do výborné formy, kterou potvrzuje i dnes. Asistence: Jonathan Toews a Slater Koekkoek.
    37:20 Dominik KUBALÍK - 2:1
     
    37:20
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosty vrací do hry DOMINIK KUBALÍK! Connor Murphy poslal puk za hostující branku, kde byl Jonathan Toews. Ten ho nahrál do ohně, kde ho Kubalík netrefil a ke střele z mezikruží se dostal až Patrick Kane. Jeho ránu ale právě Kubalík ještě tečoval a tak je označen za autora kontaktního zásahu – 2:1. Asistence: Patrick kane a Jonathan Toews.
    07:21 Chris TIERNEY - 2:0
     
    07:21
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí bleskově sehranou kombinací rozebrali obranu Chicaga a zvyšují na 2:0! Vše rozjel za vlastní brankou obránce Ron Hainsey, jenž nahrál Connorovi Brownovi. Ten ve středním pásmu předal puk CHRISOVI TIERNEYMU, který si ho vyměnil s Thomasem Chabotem a po nahrávce svého spoluhráčce usměrnil kotouč bruslí do odkryté klece. Nebylo tam ale úmyslné kopnutí, takže si hosté ani nevyžádali challenge. Asistence: Thomas Chabot a Connor Brown.
    03:32 Connor BROWN - 1:0
     
    03:32
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Pageau vyhrál buly na Dylana DeMela, který puk od modré čáry nahodil na branku. Lehner ho vyrazil jen před sebe a CONNOR BROWN hrací předmět dopravil za jeho záda. Asistence: Dylan DeMelo a Jean-Gabriel Pageau.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 4. Co. Brown (DeMelo, Pageau), 8. Tierney (Chabot, Co. Brown) – 38. D. Kubalík (P. Kane, J. Toews), 44. D. Kubalík (J. Toews, Koekkoek), 61. J. Toews (P. Kane)


    Ottawa Senators: M. Högberg (C. Anderson) – Hainsey (A), Chabot (A), N. Zajcev, Borowiecki (A), DeMelo, Reilly – Co. Brown, Pageau, B. Tkachuk – Batherson, Tierney, Duclair – Ennis, White, Chlapík – Balcers, Anisimov, Namestnikov.
    Chicago Blackhawks: Lehner (Crawford) – Boqvist, Keith (A), C. Murphy, E. Gustafsson, Koekkoek, Määttä – Sikura, J. Toews (C), D. Kubalík – Kämpf, Dach, DeBrincat – P. Kane (A), Carpenter, A. Nylander – Caggiula, Z. Smith, Highmore.

    Rozhodca: St. Laurent, Joannette – Barton, Nansen

    Diváci: 12 238