Buffalo – Vegas 4:2 (kon.) | Toronto – NJ Devils 7:4 (kon.) | Tampa Bay – LA Kings 4:3 (2:1 po s.n.)
NY Islanders – Detroit 8:2 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 7:3 (kon.) | Columbus – Boston 3:0 (kon.)
Ottawa – Chicago 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Vancouver 4:0 (kon.) | Colorado – Dallas 2:3 (po pr.)
Edmonton – Nashville 4:2 (kon.) | Arizona – San Jose 6:3 (kon.)
koniec po predl.
Colorado Avalanche
2:3 (2:0, 0:1, 0:1 - 0:1)
Dallas Stars
cz Streda 15.01.2020, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.
     
    Colorado si užilo tři dny volna a po poslední porážce s Pittsburghem se podruhé v řadě představí v domácím Pepsi Center, kde nyní v souboji dvou rivalů z Centrální divize vyzve Dallas. Soupeři v Denveru zakončí sérii čtyř venkovních zápasů. Rozdíl mezi oběma týmy činí jeden jediný bod a domácí Avalanche mohou svého soupeře v případě dnešní výhry v základní hrací době přeskočit.
    Pepsi Center už vyhlíží náročné střetnutí Colorada proti Dallasu
     
    Colorado Avalanche

    V bráně Avalanche dnes s největší pravděpodobností dostane přednost Philipp Grubauer. Colorado se vrací zpět do akce po třech dnech volna a proti Stars bude usilovat o ukončení série tří porážek. Domácí hokejisté vyhráli pouze tři z posledních jedenácti střetnutí poté, co během předchozích jedenácti utkání vyhráli devět zápasů. Domácí Avalanche budou tradičně spoléhat na Nathana MacKinnona, který během posledních 6 duelů připsal deset bodů za stejný počet branek a přihrávek.
    Obránce Erik Johnson sklonil poklonu Nathanovi MacKinnonovi
     
    Dallas Stars

    Do sestavy Dallasu se navrací obránce John Klingberg, který vynechal čtyři střetnutí poté, co utrpěl zranění v dolní části těla během zápasu Winter Classic na Cotton Bowl Stadium. John Klingberg znovu vytvoří obranný pár s Esou Lindellem, který mezi 30. prosincem a 10. lednem zaznamenal asistenci v pěti zápasech za sebou, a vytvořil tak svou nejdelší bodovou sérii v kariéře NHL. V bráně Dallasu by měl začít Ben Bishop. Stars vyhráli šest z posledních sedmi zápasů a proti Avs se jim daří.
    John Klingberg se vrací po zranění v NHL Winter Classic zpátky
     
    Vzájemné zápasy

    Dallas se potkal v letošní sezóně s Coloradem celkem třikrát a všechny tři vzájemná střetnutí dokázal vyhrát.
    Hokejisté Dallasu Stars bezprostředně po příjezdu autobusem
     
    Československá stopa v utkání:

    Pavel Francouz (COL) 19 zápasů, 568 zák., 42 gólů, 92,6%
    Roman Polák (DAL) 25 zápasů, 0+4, +/- +5
    Andrej Sekera (DAL) 41 zápasů, 2+5, +/- +9
     
    Úvodní sestavy:

    Colorado Avalanche: Grubauer (Francouz) – E. Johnson (A), Girard, Makar, Graves, Cole, Zadorov – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Ničuškin, Kadri, Burakovsky – Calvert, Bellemare, Nieto – Kameněv, Compher, Jost. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – J. Klingberg (A), Lindell, Heiskanen, Oleksiak, R. Polák, Sekera – Kiviranta, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Pavelski, Hintz, Gurjanov – Radulov, Dowling, Janmark – Comeau, Dickinson, Cogliano. Hlavní trenér: Rick Bowness.

    Rozhodčí: Dan O'Halloran, Wes McCauley. Čároví: Derek Amell, Brandon Gawryletz.
    Pozvánka na dnešní souboj rivalů mezi Coloradem a Dallasem
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Kotouč dopadl na led a dnešní souboj rivalů z Centrální divize mezi Coloradem a Dallasem byl zahájen. Úvodní vhazování zápasu vyhráli hosté z Texasu.
     
    00:23
    Colorado otočilo hru a v pravém kruhu pro vhazování se dostal ke střele zápěstím Mikko Rantanen, Ben Bishop byl na přední tyči připravený a ukryl puk v lapačce.
     
    01:01
    André Burakovsky na pravém křídle nabral velkou rychlost a v blízkosti pravé tyče zakončoval bekhendem, Ben Bishop ale zasáhl svým pravým betonem.
     
    01:39
    A další šance Avalanche, kteří se tentokrát dostali ke střele na levém křídle, prudká rána z ostrého úhlu ale skončila na hrudi bezchybného Bena Bishopa.
     
    03:00
    Colorado vstoupilo do zápasu pořádně zostra a vede na střely na bránu už 4:0. Domácí brankář Philipp Grubauer je zatím v bráně Avalanche bez práce a zákroku.
     
    04:10
    André Burakovsky na levém křídle vystřelil z ostrého úhlu a na přední tyči našel výstroj Bena Bishopa, který byl připravený a pravým betonem puk vyrazil za bránu.
     
    05:08
    Erik Johnson na pravém křídle vystihl rozehrávku Dallasu a na bodu pravého kruhu se dostal ke střele, kterou Ben Bishop vyrazil, a zmrazil puk pod lapačkou.
     
    05:16
    Domácí hokejisté vyhráli vhazování a na vrcholu pravého kruhu ihned vypálili, jejich střela vypadala hodně nebezpečné, Ben Bishop ale zasáhl pravým betonem.
     
    05:48
    Colorado do toho šlape opravdu pořádně a nyní přišla střela z levého křídla, Ben Bishop byl ale na přední tyči připravený a dobře zasáhl svou vyrážečkou.
     
    06:56
    Tyson Jost si najel na vzdálenější levé tyči na krásnou diagonální přihrávku z pravého křídla a tečí chtěl puk usměrnit do brány Dallasu, jenže ji těsně minul.
     
    07:04
    Philipp Grubauer si snadno poradil s nahozením Dallasu ze středního pásma a ukryl kotouč ve své lapačce. Po přerušení následuje reklamní přestávka.
    Matt Calvert nechybí v sestavě domácích hokejistů Colorada
     
    09:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NIKITA ZADOROV na levém křídle bleskově zavezl kotouč do útočného pásma a poté ho z ostrého úhlu nahodil před bránu, kde se od hokejky Mira Heiskanena odrazil mezi betony Bena Bishopa – 1:0 pro domácí! Asistence: Nathan MacKinnon.
    09:04 Nikita ZADOROV - 1:0
     
    09:46
    Mikko Rantanen rychle objel bránu Dallasu a v blízkosti levé tyče se chystal skórovat z otočky, jenže Ben Bishop dobře zasáhl a podržel kotouč v náručí.
     
    10:34
    Ian Cole na ose útočného pásma vypálil od modré čáry a Ben Bishop vůbec nic neviděl, prudká rána obránce Colorada ho ale trefila do hrudí a puk skončil mimo.
     
    10:58
    Před bránou Philippa Grubauera vznikla nepřehledná situace, bývalý brankář Washingtonu ale kotouč našel a zmrazil ho pod lapačkou. Komerční přestávka.
     
    12:12
    Colorado vyrazilo podél trestných lavic do protiútoku tři na tři a J. T. Compher na vrcholu levého kruhu napřáhl ke střele, která byla sražena do rohu ledové plochy.
     
    13:54
    Jamie Benn už se na to nemohl dívat a na ose útočného pásma vypálil od modré čáry, Philipp Grubauer měl ale čistý výhled a mezi betony se překonat nenechal.
     
    14:21
    Dallas se v rychlém sledu dostal ke třem střelám, jenže všechny tři byla zablokovány a Philipp Grubauer zatím počtvrté v dnešním zápase zasahovat nemusel.
     
    15:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nathan MacKinnon na levém křídle skvěle zasekl kotouč a téměř od modré čáry napřáhl ke střele, která mířila pod horní tyč, ale do čepele hokejky clonícího GABRIELA LANDESKOGA se ze vzduchu odrazila mezi betony Bena Bishopa, a je to 2:0! Asistence: Nathan MacKinnon a Ryan Graves.
    15:27 Gabriel LANDESKOG - 2:0
     
    16:54
    John Klingberg na pravém křídle vystřelil od hrazení a jeho táhlá střela skončila na výstroji Philippa Grubauera, který puk nadvakrát zachytil. Komerční přestávka.
     
    17:43
    Mikko Rantanen se nyní dostal v blízkosti pravé tyče k bekhendovému zakončení, které skončilo na levém rameni Bena Bishopa, a puk zamířil za bránu Stars.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:04
    Joel Kiviranta bleskově objel bránu Colorada a u pravé tyče se snažil prosadit z otočky, jenže Philipp Grubauer byl připravený a jeho střelu úspěšně vyrazil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Colorado vstoupilo do souboje rivalů s velkou motivací a od úvodních sekund utkání mělo převahu, ze které nakonec pramenily dva góly, když se v domácím dresu prosadili Nikita Zadorov a Gabriel Landeskog. Ben Bishop inkasoval obě dvě branky mezi betony. Skóre po první třetině. Colorado Avalanche 2 Dallas Stars 0.
    Colorado zatím dominuje a těší se ze dvoubrankového vedení
     
    Druhá třetina začne přibližně v 3:58.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 16-4; Zablokované střely: 5-6; Vhazování: 58%-42%; Hity: 4-9; Přesilové hry: 0/0-0/0; Trestné minuty: 0-0.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Jason Dickinson na pravém křídle vystřelil z úhlu a jeho prudká střela se od jednoho z hráčů Colorada odrazila do vzdálenějšího levého rohu ledové plochy.
     
    20:35
    Jamie Benn nepřesně rozehrál podél trestných lavic, jenže puk byl tečován a domácí hokejisté o něj museli svést souboj v levém rohu obranného pásma.
     
    21:08
    John Klingberg na pravém křídle vystřelil z ostrého úhlu, Philipp Grubauer byl ale na přední tyči připravený a levým betonem kotouč vyrazil za bránu.
     
    22:09
    André Burakovsky na pravém křídle vystřelil z ostrého úhlu zápěstím a Ben Bishop nedokázal jeho pokus udržet v náručí, kolem něj ale nebyl nikdo z domácích.
     
    22:52
    Nathan MacKinnon spěchal za nahozeným pukem podél trestných lavic a Ben Bishop se rychle vydal za svou bránu, aby těsně před ním rozehrál bekhendem.
     
    23:39
    Andrew Cogliano se dostal po přihrávce zpoza brány do zakončení v blízkosti pravé tyče, jeho pokus byl ale zřejmě sražen mimo domácí svatyni.
     
    24:34
    Tyson Jost fauloval na středové čáře a byl vyloučen za podrážení. První přesilovka dnešního duelu pro Dallas.
     
    25:40
    Avalanche zatím odvádí v oslabení fantastickou práci, když se jim dvakrát v rychlém sledu podařilo vyhodit podél trestných lavic. Další akci Stars zastavil ofsajd.
     
    25:52
    Tyler Seguin bez přípravy vypálil na vrcholu levého kruhu a Philipp Grubauer zasáhl pravým betonem.
     
    26:02
    Dallas právě vstřelil branku, která však neplatí!
    Alexandr Radulov dostal nádhernou diagonální přihrávku na bod pravého kruhu pro vhazování a střelou bez přípravy v přesilové hře skóroval do odkryté sítě, jenže hlavní trenér Jared Bednar si vzal Coach Challenge kvůli postavení mimo hru, které bylo potvrzeno! Gól Dallasu tedy neplatí.
    26:02 Alexandr Radulov se z gólu nakonec radoval zbytečně!
     
    26:08
    Dallas vyhodil kotouč na zakázané uvolnění a J. T. Compher mohl skórovat po střele z pravého kruhu v oslabení, pozorný brankář Ben Bishop ale puk vyrazil.
     
    26:50
    Vyloučený Tyson Jost se vrátil zpět na led a Jason Dickinson mohl skórovat po střele z mezikruží, jenže brankář Philipp Grubauer zasáhl pravým betonem.
     
    28:16
    Mikko Rantanen fauloval a také on byl vyloučen za podrážení. Po komerční přestávce přesilovka Dallasu.
     
    28:20
    Tyler Seguin vystřelil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a dobře mířil k přední tyči, jenže Philipp Grubauer byl připravený a pravým betonem puk vyrazil.
     
    29:16
    Dallas zavezl kotouč do útočného pásma a na levém křídle napřáhl k prudké střele, která byla nepřesná a z úhlu zamířila mimo bránu domácích Avs.
     
    29:54
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas předvedl dvě nádherné přihrávky přes osu útočného pásma a po přihrávce z pravého křídla před bránou usměrnil kotouč do prázdné brány DENIS GURJANOV! Dallas využil přesilovou hru – 2:1. Asistence: Roope Hintz a John Klingberg.
    29:54 Denis GURJANOV - 2:1
     
    30:44
    Valerij Ničuškin krásně vypálil z prostoru levého kruhu pro vhazování a jeho střela skončila na vzdálenější pravé tyči, od které se odrazila ven!
    30:44 Valerij Ničuškin orazítkoval krásnou střelou pravou tyč!
     
    31:01
    Ben Bishop si snadno poradil s nahozením Avalanche z pravé strany útočného pásma a ukryl puk v lapačce. Následuje krátká komerční přestávka.
     
    31:54
    Joe Pavelski na levém křídle vyhrál závod o puk a bekhendem ho z nulového úhlu posílal před bránu, Philipp Grubauer ale zasáhl a zmrazil ho pod lapačkou.
     
    31:58
    Miro Heiskanen vypálil ihned po vhazování od modré čáry, Philipp Grubauer ale předvedl krásný zákrok pro diváky, když kotouč ukryl po semaforu v lapačce.
     
    32:16
    J. T. Compher odpověděl střelou z pravého křídla, jenže jeho pokus neměl potřebnou razanci a hostující brankář Ben Bishop si s ním snadno poradil.
     
    32:26
    Dallas rychle otočil hru a na levém křídle se snažil prosadit Justin Dowling, jenže se ocitl v postavení mimo hru a útočné snažení Stars ztroskotalo.
     
    32:59
    Colorado odpovědělo střelou z ostrého úhlu, která přišla na levém křídle, a Ben Bishop na přední tyči zasáhl hokejkou, kterou puk vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    33:21
    Roman Polák fauloval v pravém rohu obranného pásma a byl vzápětí vyloučen na dvě minuty za podrážení.
     
    33:49
    Nathan MacKinnon bez přípravy vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho rána mířila pod horní tyč, jenže byla sražena za bránu Dallasu.
     
    34:20
    Následovala střela Samuela Girarda, který na ose útočného pásma vystřelil od modré čáry, a jeho střela letící těsně nad ledem byla také zablokována.
     
    35:23
    Mikko Rantanen na pravém křídle vypálil bez přípravy a jeho rána z ostrého úhlu mířila k přední tyči, jenže Ben Bishop ji lapačkou vytáhl!
    35:23 Spektakulární zákrok v podání brankáře Bena Bishopa!
     
    36:42
    Nikita Zadorov vypálil na ose útočného pásma od modré čáry a jeho rána mířila k levé tyči brány, jenže Ben Bishop opět skvěle zasáhl. Tentokrát svou vyrážečkou.
     
    37:34
    Avalanche se nepodařilo rozehrát podél střídaček a proti domácímu týmu se tedy pískalo zakázané uvolnění. Vhazování po pravici brankáře Philippa Grubauera.
     
    37:58
    Valerij Ničuškin předvedl ve středovém kruhu pěkný oblouk a zavezl puk do útočného pásma, kde poté hledal Nazema Kadriho, který ho bruslí nedokázal zpracovat.
     
    38:22
    Avalanche se vrátili do útočného pásma a v blízkosti levé tyče se dostali ke střele z ostrého úhlu, která skončila na výstroji připraveného Bena Bishopa.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:16
    Philipp Grubauer dokázal udržet střelu Dallasu z ostrého úhlu u své levé tyče brány v náručí a po přerušení hry následuje krátká komerční přestávka.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Dallas v průběhu druhé třetiny využil dvě přesilové hry, když se prosadili Alexandr Radulov a Denis Gurjanov, jenže úvodní gól Dallasu nebyl uznán kvůli postavení mimo hru poté, co hlavní trenér Jared Bednar skvěle vyhodnotil situaci a vzal si Coach Challenge. Skóre po druhé třetině je. Colorado Avalanche 2 Dallas Stars 1.
    Stars se budou vracet na led v lepší náladě, nyní je to jen gól
     
    Třetí třetina začne přibližně v 4:55.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 29-16; Zablokované střely: 8-13; Vhazování: 53%-47%; Hity: 8-17; Přesilové hry: 0/1-1/2; Trestné minuty: 4-2.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:24
    Cale Makar vypálil od modré čáry a dobře mířil na lapačku Bena Bishopa, jenže jeho prudká rána byla přizvednuta těsně před bránou do ochranné sítě.
     
    41:05
    Colorado se rozhodlo pro jednoduchou hru, když od trestných lavic nahodilo puk za bránu Dallasu, kam se rychle vydal Ben Bishop a snadno rozehrál.
     
    41:28
    Erik Johnson vyhodil kotouč z levé strany obranného pásma přes ochranné sklo a byl vyloučen za zdržování.
     
    41:32
    Jamie Benn fauloval ihned po buly a připravil svůj tým o přesilovou hru. Menší trest za nedovolené bránění.
     
    42:08
    Nathan MacKinnon se dostal ke střele v blízkosti levé tyče a rychle mířil k přední tyči, jenže Ben Bishop ho parádně vychytal pravým betonem!
    42:08 Ben Bishop nyní parádně vychytal Nathana MacKinnona!
     
    42:27
    A další skvělá šance Avalanche! Nikita Zadorov mířil nádhernou střelou z bodu levého kruhu pro buly do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže puk se od spodní strany horní tyče odrazil ven! Gól Colorada nyní visí ve vzduchu.
    42:27 Nikita Zadorov nádhernou střelou orazítkoval horní tyč!
     
    42:46
    A ještě jedna příležitost Colorada, které touží po třetím gólu! Nazem Kadri si sjel z pravého křídla před bránu, kde se snažil skórovat mezi betony Bena Bishopa, jenže brankář Dallasu je sevřel!
     
    43:53
    Jamie Benn to teď provedl jako zkušený mazák, když se vyhnul pěstnímu souboji a v mezikruží napřáhl k rychlé střele zápěstím, kterou Philipp Grubauer zachytil.
     
    43:56
    Matt Calvert a Jamie Benn předvedli neskutečnou bitku, během které si vyměnili několik hodně tvrdých úderů a kapitán Dallasu svého soupeře srazil k ledu!
    43:56 Parádní bitka mezi Mattem Calvertem a Jamiem Bennem!
     
    45:17
    Ian Cole vypálil bez přípravy na vrcholu pravého kruhu a Ben Bishop skvěle zasáhl levým betonem.
     
    46:13
    Philipp Grubauer si dokázal pokryt prostor u své levé tyče brány a volný puk raději zmrazil pod lapačkou. Po přerušení hry dostává prostor reklamní přestávka.
     
    46:19
    John Klingberg se dostal ihned po vhazování ke střele na bodu pravého kruhu a jeho pokus zápěstím byl jedním z domácích hráčů přizvednut do ochranné sítě.
     
    47:12
    Nathan MacKinnon nabral obrovskou rychlost a z levého křídla si sjel rychle před bránu, kde se pak snažil skórovat mezi betony Bena Bishopa, jenže brankář Dallasu ho opět vychytal! Skvělý zákrok.
    47:12 Nathan MacKinnon nyní nevyužil další obrovskou šanci!
     
    48:02
    Nazem Kadri vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho pokus mířil k přední tyči, jenže Ben Bishop opět skvěle zasáhl a pravým betonem puk vykopl.
     
    49:48
    Dallas čelí jedné obrovské šanci za druhou a nyní raději zpomalil hru za vlastní bránou, aby mohl v klidu vystřídat a jeho hokejisté si konečně trochu oddechli.
     
    50:14
    Philipp Grubauer si snadno poradil s nahozením Dallasu a po delší prodlevě na řadu nakonec přece jen přichází komerční přestávka. Skóre zápasu 2:1.
     
    50:53
    Nikita Zadorov se mohl prosadit po střele z pravého kruhu, jenže John Klingberg puk na vzdálenější levé tyči rychle sebral. Následovalo zakázané uvolnění Stars.
     
    51:12
    Dallas odpověděl střelou z ostrého úhlu, ke které se dostal na pravém křídle, jenže puk skončil na vnějším oblouku brány Colorada a skončil poté za ní.
     
    52:34
    Následovalo nahození hostujících hráčů Dallasu, se kterým si Philipp Grubauer snadno poradil, a sevřel kotouč ve své lapačce. Hra byla vzápětí přerušena.
     
    53:54
    Vladislav Kameněv na levém křídle nabral obrovskou rychlost, jenže v blízkosti levé tyče nakonec ztratil kontrolu nad pukem a mezi betony Bena Bishopa nepřekonal.
     
    54:37
    Dallas právě vstřelil branku!
    Útočník JASON DICKINSON si najel před bránu na zpětnou přihrávku Andrewa Cogliana zpoza levé tyče, a přestože vzápětí na první pokus Philippa Grubauera nepřekonal, poté se vpádu prosadil z dorážky! Dallas dovršil comeback a je srovnáno. Asistence: Andrew Cogliano a Blake Comeau.
    54:37 Jason DICKINSON - 2:2
     
    54:41
    Nahození Colorada z levého křídla bylo přizvednuto do ochranné sítě a následuje komerční přestávka. Dallas předvedl comeback a vyrovnal skóre zápasu na 2:2.
     
    55:37
    Dallas se pokusil otočit skóre dnešního utkání, jenže jeho střela z levého kruhu pro vhazování skončila v lapačce připraveného brankáře Philippa Grubauera.
     
    56:02
    Nikita Zadorov na levém křídle vypálil od modré čáry a chtěl prudkou střelou zamířil do bližšího horního rohu brány, jeho pokus ale skončil na ochranném skle.
     
    57:17
    Avalanche se nepodařilo rozehrát podél trestných lavic a dlouhá kolmá přihrávka zamířila na zakázané uvolnění. Vhazování po pravici brankáře Philippa Grubauera.
     
    58:35
    Dnešní utkání sleduje 18015 diváků.
     
    58:59
    Colorado mělo další šanci, když střelou z levého kruhu mohlo rozhodnout, věřte tomu nebo ne, kotouč ale opět skončil na brankové konstrukci!
     
    59:00
    Do konce třetí třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Hokejisté Colorada v dnešním zápase třikrát orazítkovali brankovou konstrukci a Dallas nakonec dokázal smazat dvoubrankové manko. O souboji rivalů tak bude muset rozhodnout prodloužení nebo nájezdy. Po třetí třetině duelu dvou rivalů. Colorado Avalanche 2 Dallas Stars 2.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:53
    Blake Comeau se dostal ke střele na levém křídle, jenže jeho prudká střela z úhlu minula bránu Philippa Grubauera a skončila poté na ochranném skle.
     
    61:43
    Dallas odpověděl střelou z pravého křídla, jenže Philipp Grubauer byl na přední tyči připravený a pokus z vrcholu pravého kruhu s mírný problémy podržel.
     
    61:54
    Dallas právě vstřelil branku!
    Joe Pavelski na pravém křídle vyhrál vhazování a ESA LINDELL toho poté parádně využil, když si najel na vrchol mezikruží a fantastickou střelou zápěstím poté nad lapačkou Philippa Grubauera vymetl pravý horní roh brány! Dallas tak dovršil obrat a znovu zvítězil! Asistence: Joe Pavelski.
    61:54 Esa LINDELL - 2:3
     
    Konec zápasu.
     
    Colorado mělo fantastický vstup do zápasu a během úvodní části si vytvořilo dvoubrankové vedení, jenže Dallas ve druhé i třetí třetině dokázal jednou skórovat a nakonec se mu povedlo dovršit obrat. V prodloužení se prosadil Esa Lindell. Oba týmy se v letošní sezóně střetly už počtvrté a všechny čtyři duely vyhráli Stars. Konečné skóre je. Colorado Avalanche 2 Dallas Stars 3.
    Dallas letos zůstává proti rivalovi z Denveru stále stoprocentní
     
    Statistiky: Střely na bránu: 43-30; Zablokované střely: 14-23; Vhazování: 46%-54%; Hity: 14-28; Přesilové hry: 0/2-1/3; Trestné minuty: 11-9.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Esa Lindell (DAL) 1+0
    2. Nathan MacKinnon (COL) 0+2
    3. Ben Bishop (DAL) 41 zák., 2 góly, 95,3%
     
    Československá stopa v utkání:

    Pavel Francouz (COL) 0 minut, 0 zákroků, 0 gólů, 00,0%
    Roman Polák (DAL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 12:24
    Andrej Sekera (DAL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:09 (06:01:14)

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 10. Zadorov (MacKinnon), 16. Landeskog (MacKinnon, Graves) – 30. Gurianov (Hintz, J. Klingberg), 55. Dickinson (Cogliano, Comeau), 62. Lindell (Pavelski)


    Colorado Avalanche: Grubauer (Francouz) – E. Johnson (A), Girard, Makar, Graves, Cole, Zadorov – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Ničuškin, Kadri, Burakovsky – Calvert, Bellemare, Nieto – Kameněv, Compher, Jost.
    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – J. Klingberg (A), Lindell, Heiskanen, Oleksiak, R. Polák, Sekera – Kiviranta, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Pavelski, Hintz, Gurianov – Radulov, Dowling, Janmark – Comeau, Dickinson, Cogliano.

    Rozhodca: Dan O'Halloran, Wes McCauley. Čároví: Derek Amell, Brandon Gawryletz

    Diváci: 18015