Vladivostok – Omsk 2:5 (kon.)
koniec
Admiral Vladivostok
2:5 (1:0, 1:3, 0:2)
Avangard Omsk
cz Streda 15.01.2020, 10:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (12:57:46)
     
    Československá stopa v utkání:
    Maritn Bakoš (VLD)
    1+0, 4 střely, čas na ledě 17:20.
     
    Střely na branku: 21 – 41 (4:10, 10:18, 7:13).
     
    Omsk zvítězil potřetí za sebou a upevnil si ve Východní konferenci druhé místo, z něhož ztrácí na vedoucí Kazaň dva body. Vladivostok naopak nevyužil šanci posunout se před osmý Kunlun, ale i nadále má k dobru porci čtyř zápasů.
     
    Je dobojováno! Jediné středeční utkání Kontinentální hokejové ligy končí vítězstvím papírového favorita. Omsk sice inkasoval z první střely na svou branku, ale po obratu ve druhé třetině už měl utkání plně pod svou kontrolou. Admiral měl i dobré momenty, dva góly ale dostal po vlastních chybách a navíc si často komplikoval život nedisciplinovaností.
     
    Konec zápasu.
     
    59:16
    Domácí ze svého pohybu v útočném pásmu vůbec nic nevytěžili. Po vyhození a zásahu Krasotkina rozjíždí jednu z posledních akcí Alexandr Osipov.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:39
    Osipov dojel vyhozený puk a po zakázaném uvolnění se tak hra vrací do útočného pásma Admiralu. Domácí si už ani nebudou brát time-out.
     
    58:06
    Drobin chtěl korunovat svůj dobrý výkon druhým gólem. Zakončení z osy kluziště však k brankovišti nedoletělo.
     
    57:21
    Už několikátá ztráta Vladivostoku v obranném pásmu. Pro domácí tým to v tomto případě dobře dopadlo, gólem neskončila rána z pravého kruhu ani následná dorážka.
     
    56:45
    Jegor Martynov natáhl od modré, jenže trefil vlastního spoluhráče Stase, který se ztěžka zvedá zpět na nohy.
     
    56:27
    Oba týmy v plném počtu.
     
    55:47
    Po vyhraném vhazování Omsku napřáhl zpoza pravého kruhu Franson. Z druhého kanadského bodu se však radovat nemohl, kotouč zapadl do náruče Krasotkina.
     
    55:22
    Vypadá to, že se poslední minuty dohrají už jen z povinnosti. Z rozvážné rozehrávky Admiralu resultuje zakázané uvolnění.
     
    54:27
    Po buly ve středovém kruhu padly menší tresty pro Lisina a Potapovova. V příštích minutách se tak bude hrát čtyři na čtyři.
    54:24 Brandon MCMILLAN - 2:5
     
    54:24
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí podruhé inkasují v oslabení a jejich naděje na dobrý výsledek jsou definitivně fuč! Vojnov otočil hru na levou stranu k Šumakovovi, který bekhendem přihrál pod sebe na BRANDONA MCMILLANA a kanadský útočník s přehledem zavěsil k levé tyči Krasotkinovy klece. Asistence: Sergej Šumakov, Vjačeslav Vojnov.
     
    53:31
    Šance Admiralu na bodový zisk jdou zase výrazně dolů. Rozhodčí si totiž všimli prohřešku Želdakova, který u Krasotkina sevřel kotouč v rukavici.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 7. Drobin, 31. Bakoš (t.s.) – 21. Pjanov (Manuchov), 28. A. Potapov (Vojnov), 37. Širokov (Franson, Pjanov), 47. Zernov (Ručkin, Andrighetto), 55. McMillan (Šumakov, Vojnov)


    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Veremčuk) – Lalonde, Almqvist, Davydov, Miščenko, Osipov (A), Želdakov, Ugolnikov, Bobrjašov – Vicharev, Ljungh, Bakoš – Butuzov, Silajev, Korosteljov – Pilipenko, Mereskin (A), Glazačev (C) – Konnov, Drobin, Lisin.
    Avangard Omsk: Garipov (Bobkov) – Pokka, Vojnov (A), Franson (A), Manuchov, Martynov, Ručkin – Pjanov, McMillan, Klinkhammer – Košelev, Semionov, Šumakov – Andrighetto, Zernov, Širokov – A. Potapov, Stas (C), Dedunov.

    Rozhodca: Bělov, Kulakov – Novikov, Šišlo

    Diváci: 3 211