Bratislava Capitals – Martin 3:1 (kon.) | Pov. Bystrica – Skalica 0:2 (kon.) | Topoľčany – Levice 4:5 (po pr.)
Dubnica – Žilina 4:3 (3:2 po s.n.)
koniec
AZ Havířov
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
HC Stadion Litoměřice
cz Streda 15.01.2020, 17:00 • Gascontrol Aréna, Havířov • Chance Liga - o pořadí v play-off • 12. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Havířov dlouho kombinoval. Nakonec po střele vznikl velký závar před bránou. Hráči lehali po puku a AZetu se jej nepovedlo dotlačit do brány.
     
    58:35
    Havířov hraje bez gólmana.
     
    51:43
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (František Klejna – 2 min., vysoká hůl).
    50:28 Jan STREJČEK - 1:2
     
    50:28
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    JAN STREJČEK sotva naskočil ze střídačky, dostal přihrávku a prohodil si kotouč mezi dvěma beky. Poté poskakující puk zkrotil a napřáhl ke střele. Propálil Matouška na straně lapačky a kotouč se zavlnil v síti. Asistence: Daniel Voženílek.
     
    47:11
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (David Chroboček – 2 min., podrážení).
     
    47:10
    Brabenec dostal přihrávku zpoza brány před gólmana Matouška. Ten naprosto rozhozený lehl v brankovišti a kotouč pod ním podjel, ale nakonec se odrazil od jeho výstroje pod tělem a odklouzal těsně kolem tyče.
     
    46:14
    Nejprve na jedné straně tečoval střílenou přihrávku Veselý do pravé tyče branky Krála. Poté se hned útok otočil a na druhé straně měl velkou šanci Jánský, který netrefil z voleje dorážku puku, který poskakoval v brankovišti.
     
    45:49
    Korkiakoski se obtočil kolem brány. Zasunul kotouč pouze do betonů a ani napodruhé se mu nepodařilo dorážet. Matoušek puk přikryl a hra je přerušena.
     
    44:40
    Kropáček se v oslabení dostal do úniku a šel sám na bránu. Nejdříve udělal zasekávačku a poté vystřelil do protipohybu gólmana. Matoušek naštěstí zakročil krajem vyrážečky.
     
    43:05
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Peter Jánský – 2 min., podrážení).
     
    40:00
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Ludvík Rutar – 2 min., hákování).
    37:30 Martin KADLEC - 1:1
     
    37:30
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté se po dlouhé době dostali do pásma a za bránou Matouška vybojovali kotouč. MARTIN KADLEC vzápětí objel bránu, počkal si až si gólman lehne a v klidu puk zavěsil nad něj. Stav utkání je nerozhodný 1:1. Asistence: Daniel Voženílek.
     
    32:04
    Ihned poté co naskočil vyloučený Chroboček zpátky na led se dostal k puku a šli hned 2 hráči na jediného obránce. Chroboček se snažil Veselému nahrát o betony brankáře. S touto variantou však nepočítal a kotouč minul.
     
    29:50
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (David Chroboček – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
     
    29:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZet se dostal do útoku a Jan Bambula přenechal puk JAKUBOVI KOTALOVI, který bez problémů prostřelil Krále. Asistence: Jan Bambula a Radek Veselý.
    29:09 Jakub KOTALA - 1:0
     
    24:09
    Fridrich přenechal kotouč ve středu pásma Cihlářovi, který měl volnou cestu a pálil. Jeho pokus vyráží Král.
     
    18:26
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ondřej Jurčík – 2 min., podrážení).
     
    18:13
    Ve vlastním oslabení po chybě AZetu se k šanci 2 hráčů na gólmana dostaly Litoměřice. Havelka se k puku dostal jako slepý k houslím a před Matouškem nahrával spoluhráči Jurčíkovi na druhé straně u tyčky. Ten střílel z první a Matoušek se rychle přesunul a předvedl skvělý zákrok.
     
    17:44
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Kadlec – 2 min., hákování).
     
    11:27
    Kangas dostal skvělou průnikovou přihrávku. Bez problémů přešel modrou čáru a šel sám na gólmana. Matoušek se v bráně roztáhl a střelu vyrazil. Litoměřice poté puk stále drželi, ale bez větší šance.
     
    04:00
    Pawliczek si teď vybojoval kotouč v rohu hřiště a z něj si vybruslil až před bránu. Tam se snažil objet brankáře a položit si ho. Gólman Král se roztáhl a jeho pokus chytil.
     
    00:48
    Voženílek se nyní octl ve dvou velkých šancích. V první měl možnost objet s bránou puk a z otočky vystřelit, Matoušek však jeho pokus chytil. Ve druhé příležitosti se prosmýkl kolem obránců a z levého kruhu vystřelil. Matoušek kryje i tento pokus a hra je přerušena.

    Daniel Wróbel

    Góly a asistencie: 30. Kotala (Bambula, R. Veselý) – 38. M. Kadlec (Voženílek), 51. Strejček (Voženílek)


    AZ Havířov: Matoušek (Štipčák) – Kachyňa, L. Rutar, Malina (A), Nepokoj, Dajčar, Chroboček, Rašner – L. Bednář (A), R. Veselý, O. Procházka – Kotala (C), E. Němec, Bambula – Doktor, Baláž, Dvořák – Fridrich, Cihlář, Pawliczek.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Škorpík) – Marcel (A), Klejna, Jebavý (A), Mlčák, Strejček, Baláž, Váchal – M. Kadlec, Korkiakoski, Voženílek (C) – Jurčík, M. Havelka, Jánský – Brabenec, D. Sklenář, Kangas – Bernat, Kropáček.

    Rozhodca: Dědek, Koziol – Bartek, Otáhal

    Diváci: 1107