Buffalo – Detroit 3:4 (0:2 po s.n.) | Montreal – Anaheim 3:2 (po pr.) | Tampa Bay – Pittsburgh 4:2 (kon.)
Florida – Vegas 2:7 (kon.) | Philadelphia – NJ Devils 0:5 (kon.) | NY Islanders – LA Kings 5:3 (kon.)
Ottawa – Colorado 1:4 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:4 (kon.) | Minnesota – Vancouver 4:2 (kon.)
Calgary – Nashville 2:3 (kon.) | Arizona – Carolina 3:5 (kon.) | Edmonton – San Jose 3:6 (kon.)
koniec
Florida Panthers
2:7 (1:1, 1:2, 0:4)
Vegas Golden Knights
cz Piatok 07.02.2020, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:06 Max PACIORETTY - 2:7
     
    55:06
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tohle už začíná být pro Floridu debakl! Obránce Stillman puk bruslí nešťastně přikopl Chandlerovi Stephensonovi, který nahrál na osu Markovi Stoneovi. Ten místo střely ještě přihrál doleva MAXOVI PACIORETTYMU, jenž střílel do odkryté branky. Stone má na kontě už pět kanadských bodů (2+3) – 2:7. Asistence: Mark Stone a Chandler Stephenson.
    48:53 Jonathan MARCHESSAULT - 2:6
     
    48:53
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté přesilovku využívají a neohroženě směřují za vítězstvím! Mark Stone poslal puk na osu, kde měl napřaženo JONATHAN MARCHESSAULT a jeho rána zapadla k pravé tyčce z pohledu Bobrovského. Asistence: Mark Stone a Max Pacioretty.
    44:11 Shea THEODORE - 2:5
     
    44:11
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté vedou už o tři góly! Tenhle gól už navíc bude počítán jako trefa v oslabení. Stastny nahrál SHEAOVI THEODOROVI, který z levé strany šikovně vypálil přes obránce a puk prošel kolem lapačky brankáře Bobrovského až do branky – 2:5. Asistence: Paul Stastny a Jon Merrill.
    40:17 Nate SCHMIDT - 2:4
     
    40:17
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas skvěle zvládli vstupy do všech tří třetin! V té třetí se prosadili dokonce po 17 sekundách. Na modré čáře se dostal ke kotouči NATE SCHMIDT, který ho nahodil na branku a Bobrovskému, jenž měl zakrytý výhled, kotouč propadl pod levou rukou do síťky. Asistence: Paul Stastny a Reilly Smith.
    32:18 Max PACIORETTY - 2:3
     
    32:18
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté si rychle berou vedení zpět! Mark Stone nahodil z pravé strany puk do brankoviště, kde zůstal hrací předmět po zákroku Bobrovského ležet a důrazný MAX PACIORETTY ho protlačil přes roztaženého gólmana Panterů za brankovou čáru – 2:3. Asistence: Mark Stone a Nick Holden.
    31:52 Vincent TROCHECK - 2:2
     
    31:52
    Florida právě vstřelila branku!
    Pasáž, kdy se hrálo nahoru – dolů ukončili gólem domácí! Skvěle to udělal VINCENT TROCHECK, který obkroužil hostující branku tak rychle, že se Fleury nestačil ke druhé tyčce přesunout. Beton k ní přiložil příliš pozdě a kotouč prošel za jeho záda. Asistence: Jonathan Huberdeau.
    21:41 Mark STONE - 1:2
     
    21:41
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté vstoupili do druhé části zápasu skvěle! Do úniku se dostal MARK STONE, který se trefil nad lapačku Sergeje Bobrovského a připisuje si tak svůj druhý zásah v utkání – 1:2. Asistence: Nate Schmidt.
    16:22 Mike HOFFMAN - 1:1
     
    16:22
    Florida právě vstřelila branku!
    Gól platí! Domácí v přesilovce rozebrali obranu soupeře, když Jonathan Huberdeau nahrál před branku Vincentovi Trocheckovi, který z bezprostřední blízkosti Fleurymu nezakončoval, ale ještě poslal kotouč na MIKEA HOFFMANA, jenž střílel už do prázdné klece. Hosté reklamovali, že se Fleury zasekl o Trocheckovu brusli, která už byla v brankovišti a nemohl se proti Hoffmanovi přesunout, ovšem rozhodčí výzvu kouče DeBoera vyhodnotili jako neopodstatněnou. Asistence: Vincent Trocheck a Jonathan Huberdeau.
    02:15 Mark STONE - 0:1
     
    02:15
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do vedení! Do zakončení se natlačil Chandler Stephenson a Bobrovskij puk vyrazil před sebe. Následně si poradil i s dorážkou MARKA STONEA, ale druhý pokus hostujícího útočníka už chytat nemohl. Asistence: Chandler Stephenson a Shea Theodore.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 17. Hoffman (Trocheck, Huberdeau), 32. Trocheck (Huberdeau) – 3. Mark Stone (Stephenson, Theodore), 22. Mark Stone (Schmidt), 33. Pacioretty (Mark Stone, Holden), 41. Schmidt (Stastny, R. Smith), 45. Theodore (Stastny, Merrill), 49. Marchessault (Mark Stone, Pacioretty), 56. Pacioretty (Mark Stone, Stephenson)


    Florida Panthers: Bobrovskij (49. Montembeault) – Ekblad (A), Matheson, Yandle, Brown, Strålman, Stillman – Acciari, Trocheck (A), Huberdeau (A) – Dadonov, Malgin, Connolly – Hoffman, Toninato, Vatrano – Pysyk, Sceviour, Hawryluk.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – Schmidt (A), McNabb, Theodore, Holden, Whitecloud, Merrill – R. Smith (A), Stastny, Marchessault – Mark Stone (A), Stephenson, Pacioretty – Tuch, Eakin, W. Carrier – Reaves, N. Roy, Nosek.

    Rozhodca: Charron, Nicholson – Toomey, Sericolo

    Diváci: 15 057