Třinec – Hradec Králové 6:0 (kon.) | Zlín – Liberec 2:4 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 3:5 (kon.)
K. Vary – Kometa Brno 9:1 (kon.) | Olomouc – Kladno 4:0 (kon.)
koniec
Berani Zlín
2:4 (1:2, 0:1, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
cz Piatok 14.02.2020, 17:30 • ZS Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga (ČR) • 45. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:51 Jan DUFEK - 2:4
     
    53:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani vykřesali jiskru naděje. Gazda střílel od modré čáry, kotouč se pak po odrazu dostal k JANU DUFKOVI, který poslal kotouč za záda Dominika Hrachoviny – 2:4. Asistence: Daniel Gazda a Jiří Ondráček.
    52:39 Adam MUSIL - 1:4
     
    52:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do tříbrankového trháku. Po tom, co Kubiš opustil trestnou lavici, hosté udeřili. Marosz poslal kotouč na ADAMA MUSILA, ten si poté sjel až před Kašíka, objel ho a na pravé straně pak zakončil do jeho odkryté klece – 1:4. Asistence: Rostislav Marosz a Petr Kolmann.
    30:38 Michal BULÍŘ - 1:3
     
    30:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového náskoku. MICHAL BULÍŘ z prostoru mezi kruhy pověsil kotouč pod víko Kašíkovy branky a je to jeho druhý gól v utkání. Má tak zaděláno na hattrick – 1:3. Bez asistence.
    18:58 Michal BULÍŘ - 1:2
     
    18:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté v závěru první třetiny poprvé strhávají vedení na svou stranu. Libor Hudáček z rohu namazal kotouč na levý kruh pro MICHALA BULÍŘE, jenž poté pořádně tvrdou ránou propálil Libora Kašíka – 1:2. Asistence: Libor Hudáček a Michal Birner.
    08:36 Michal BIRNER - 1:1
     
    08:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Šmíd nahodil puk na Libora Kašíka, kotouč se pak po teči Lence odrazil od Libora Kašíka k MICHALU BIRNEROVI, jenž poté propálil domácího brankáře a bere mu čisté konto – 1:1. Asistence: Radan Lenc a Libor Hudáček.
    04:24 Jakub ŠLAHAŘ - 1:0
     
    04:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to bylo hodně rychlé a přesilovka zlínských Beranů je využita. Honejsek posunul puk na pravou stranu pro najetého JAKUBA ŠLAHAŘE, který poté svižnou střelou k bližší tyči prostřelil Dominika Hrachovinu – 1:0. Asistence: Antonín Honejsek a Ralfs Freibergs.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 5. Šlahař (Honejsek, Freibergs), 54. Dufek (Gazda, J. Ondráček) – 9. Birner (Lenc, L. Hudáček), 19. Bulíř (L. Hudáček, Birner), 31. Bulíř, 53. A. Musil (Marosz, Kolmann)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Nosek (A), Žižka (C), Ferenc, Freibergs, Buchta, M. Novotný, Gazda – J. Ondráček, Fryšara, Köhler – Šlahař, Honejsek, Okál – Dufek, Claireaux, Herman – Popelka, P. Sedláček, Kubiš (A).
    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Žajdlík) – Šmíd (A), Knot, Derner, Graborenko, Kolmann, Havlín, T. Hanousek (A) – Birner, L. Hudáček, Lenc – Marosz, Bulíř, M. Zachar – L. Krenželok (C), P. Jelínek, Ordoš – J. Vlach, A. Musil, Valský.

    Rozhodca: Hradil, Obadal – Lučan, Kis

    Diváci: 4 436