Třinec – Hradec Králové 6:0 (kon.) | Zlín – Liberec 2:4 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 3:5 (kon.)
K. Vary – Kometa Brno 9:1 (kon.) | Olomouc – Kladno 4:0 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
6:0 (3:0, 1:0, 2:0)
Mountfield HK
cz Piatok 14.02.2020, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga (ČR) • 45. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Martin ADAMSKÝ - 6:0
     
    59:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinecký kapitán MARTIN ADAMSKÝ se dostal do samostatného úniku a uzavírá dnešní utkání tenisovým kanárem. Jeho střela mezi Lukešovy betony stanovuje velmi pravděpodobně konečné skóre dnešního zápasu. Asistence: Guntis Galvinš. Stav utkání 6:0.
    49:46 Aron CHMIELEWSKI - 5:0
     
    49:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři drželi dlouho puk v pásmu na holích a zkoušeli různé možnosti kombinace, z nichž se ale žádná neujala. ARON CHMIELEWSKI se toho ujal sám, vyjel s pukem zpoza branky a z bezprostřední blízkosti odrazem od obránce Šidlíka překonává Lukeše popáté. Asistence: Tomáš Kundrátek. Stav utkání 5:0.
    36:23 Tomáš MARCINKO - 4:0
     
    36:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Martin Růžička v obrovské šanci u levé tyče nevyužil přihrávky Stránského, ale rychle objel branku a poslal puk do brankoviště. Odtud se po zemi mezi Lukešovy betony prosadil TOMÁŠ MARCINKO. Asistence: Martin Růžička, Matěj Stránský. Stav utkání 4:0.
    14:38 Erik HRŇA - 3:0
     
    14:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Oceláři vedou už o tři góly! Aron Chmielewski povozil puk za Lukešovou brankou a nabil ERIKU HRŇOVI, který stal v mezikruží na vrcholu kruhů. Bomba z první třinecké osmaosmdesátky skončila v horním rohu královéhradecké branky. Asistence: Aron Chmielewski, Tomáš Marcinko. Stav utkání 3:0.
    10:47 Wojtek WOLSKI - 2:0
     
    10:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Souvislý tlak první třinecké formace přinesl druhou změnu skóre v podobě desáté branky WOJTKA WOLSKÉHO. Wolski se dostal z klinče v rohu kluziště, vyjel si do střelecké pozice na pravém kruhu a odsud prostřelil hostujícího brankáře. Asistence: Martin Gernát. Stav utkání 2:0.
    04:19 Ondřej KOVAŘČÍK - 1:0
     
    04:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Matěj Stránský se dral před Lukeše, ale byl v posledním okamžiku zastaven. Vypadalo to, že si hostující obránce pomohl podrážením, domácí to ale nemusí mrzet. Do situace dojel ONDŘEJ KOVAŘČÍK a poslal puk nad Lukešovo rameno. Asistence: Matěj Stránský, Tomáš Kundrátek. Stav utkání 1:0.

    Michal Samiec

    Góly a asistencie: 5. O. Kovařčík (M. Stránský, Kundrátek), 11. Wolski (Gernát), 15. Hrňa (Chmielewski, Marcinko), 37. Marcinko (Martin Růžička, M. Stránský), 50. Chmielewski (Kundrátek), 60. Adamský (Galvinš)


    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (L. Daneček) – Kundrátek, Gernát, D. Musil, Galvinš, M. Doudera, Zahradníček – Martin Růžička (A), P. Vrána, Wolski – Chmielewski, Marcinko, M. Stránský – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Hrehorčák – Dravecký (A), Novotný, Adamský (C) – Hrňa.
    Mountfield HK: Š. Lukeš (Sajdl) – Eklund, Nedomlel (A), Šidlík, Cibuļskis, Šalda, F. Pavlík (A), Čáp – Žejdl, Cingel, Smoleňák (C) – M. Chalupa, Lev, Orsava – Perret, Klíma, Jergl – R. Pavlík, Koukal, Kubík.

    Rozhodca: Jeřábek, Mrkva – Bryška, Rožánek

    Diváci: 4 367