Wolverhampton – Leicester 0:0 (kon.)
koniec
Wolverhampton Wanderers
0:0 (0:0)
Leicester City
Piatok 14.02.2020, 21:00 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Anglická Premier League • 26. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:01:08)
     
    Držanie lopty: 41 % : 59 %.
    Strely na bránu: 3:3.
    Strely mimo: 8:2.
    Rohy: 7:0.
    Ofsajdy: 2:0.
    Fauly: 13:10.
     
    Nie príliš záživný zápas napokon končí zrejme zaslúženou remízou. I v druhom polčase mali územnú prevahu hostia, podobne ako v prvom polčase z nej ale nedokázali vyťažiť vôbec nič. Domáci ožili až po vylúčení Choudhuryho a dokázali si vypracovať niekoľko nádejných príležitostí, ani jednu z nich ale premeniť nedokázali. Po bezgólovej remíze sa tak v tabuľke posúvajú priebežne na siedme miesto. Leicester zostáva na treťom mieste o bod za druhým Manchesterom City, ktorý má zápas k dobru.
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    90+6
    Boly sklepol hlavou center z pravej strany k Jiménezovi, ktorého strelu zrazil nad svoju bránu Söyüncü. Následný rohový kop vyriešil odhlavičkovaním lopty zo svojej šestnástky práve Söyüncü.
     
    90+5
    Traoré si z pravého krídla naviedol loptu do šestnástky a ľavačkou vystrelil k bližšej tyči, Schmeichel však výborným zákrokom jeho strelu vyrazil. Domáci ešte pokračujú v zrejme záverečnej kombinácii zápasu.
     
    90+4
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Harvey Barnes, prichádza Wes Morgan.
     
    90+3
    Center zo štandardky odvrátila obrana Wolverhamptonu za svoju šestnástku. Následná Albrightonova strela bola zablokovaná a domáci rýchlo otočili hru na opačnú stranu.
     
    90+2
    Podence stiahol na trávnik prenikajúceho Pereiru. Priamy kop tak získava i Leicester, konkrétne z pravej strany útočnej polovice.
    90+1. Raúl Jiménez (WOS)
     
    90+1
    Moutinho nacentroval do stredu šestnástky úplne ideálne na neobsadeného Jiméneza, ktorý z tejto pozície nasmeroval loptu hlavou tesne mimo ľavej tyče Schmeichelovej brány.
     
    90
    Bude sa hrať ešte päť minút.
     
    89
    Söyüncü sa pri snahe odhlavičkovať center z priameho kopu zrazil so Saïssom. Obranca hostí za veľkého piskotu domácich tribún ostáva ležať na trávnik, ošetrenie ale zrejme potrebovať nebude.
     
    88
    Žltú kartu za držanie prenikajúceho Traorého dostáva Ben Chilwell (Leicester City). Priamy kop pre domácich z pravej strany útočnej polovice.
     
    87
    Traorého ďalší center sprava odhlavičkoval za svoju šestnástku Barnes. Odrazenú loptu získali domáci, ktorí tlačia hostí hlboko do obrany.
     
    85
    Na opačnej strane strieľal zo strednej vzdialenosti Moutinho, skákajúca lopta po jeho pokuse ale doskákala až za bránkovú čiaru.
     
    84
    Vardy si nabehol na kolmicu zo stredu poľa a loptu posunul na pravú stranu k Albrightonovi. Jeho center do šestnástky domácich chytil brankár Patrício.
     
    83
    Söyüncü podrazil na pravej strane Podenceho. Priamy kop domácich rozohral Moutinho centrom na zadnú tyč. kde sa ale k lopte nedostal ani Traoré, ani nabiehajúci Jiménez.

    Michal Sadlek

    Góly:

    Karty:   45+1. Neves (WOS), 55. Dendoncker (WOS) – 36. Maddison (LEC), 51. Choudhury (LEC), 88. Chilwell (LEC)   76. Choudhury (LEC)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:10.
    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Dendoncker, Coady (C), Boly – Doherty, Neves (81. Moutinho), Saïss, J. Castro – Neto (64. Traoré), Diogo Jota (78. Podence) – Jiménez.
    Náhradníci: Ruddy – Buur, Gibbs-White, Kilman, Moutinho, Podence, Traoré.

    Leicester City: Schmeichel (C) – R. Pereira, J. Evans, Söyüncü, Chilwell – Choudhury – Ayoze Pérez (68. Albrighton), Tielemans (75. Praet), Maddison, H. Barnes (90+4. Morgan) – Vardy.
    Náhradníci: D. Ward – Albrighton, D. Gray, Iheanacho, Justin, Morgan, Praet.

    Rozhodca: Dean – Cann, Scholes

    Diváci: 31 682