Buffalo – Columbus 4:3 (po pr.) | Toronto – Dallas 2:3 (kon.) | Tampa Bay – Edmonton 3:1 (kon.)
Florida – Philadelphia 2:6 (kon.) | NJ Devils – Detroit 4:1 (kon.) | Ottawa – Arizona 3:2 (kon.)
Nashville – NY Islanders 5:0 (kon.) | Minnesota – NY Rangers 3:4 (0:2 po s.n.) | Colorado – Washington 2:3 (kon.)
Anaheim – Calgary 0:6 (kon.) | Vegas – St. Louis 6:5 (po pr.)
koniec
Ottawa Senators
3:2 (2:0, 0:1, 1:1)
Arizona Coyotes
cz Piatok 14.02.2020, 01:40 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:07
    Raanta už jel na střídačku, ale všiml si, že domácí získali puk, a tak se vracel. Jenomže mezitím už naskočil Hall na led... Tím pádem příliš mnoho hráčů na ledě a s Arizonou to vypadá špatně.
     
    53:24
    Söderberg pokazil rozehrávku a toho chtěl využít Tierney. Hainsey potom zakončil z levé strany těsně vedle bližší tyče.
     
    51:43
    Chlapík poslal nahrávku zleva pod sebe před bránu a Ennis měl tutovku, přehodil si ještě puk na forhend, ale nedokázal přelstít ležící levý beton de facto bezmocného Raanty. Jenže všechno mu znepříjemnil vracející se Schmaltz.
    49:01 Jordan OESTERLE - 3:2
     
    49:01
    Arizona právě vstřelila branku!
    Borowiecki si nejprve ublížil ve středním pásmu, když chtěl trefit Crouseho a následně přes něj přepadl spoluhráč.

    Střídání hrůzy pro Ottawu pokračovalo a skončilo, když JORDAN OESTERLE vystřelil z levé strany a ačkoliv to tak zprvu nevypadalo tak kotouč propadl mezi nohama brankáře Högberga až do sítě. Bez asistence.
    46:50 Nick PAUL - 3:1
     
    46:50
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté chybovali v rozehrávce, Richardson dostal nahrávku na obranné modré čáře za sebe a puku se chopil Anisimov, posunul ho na pravou stranu. NICK PAUL zakončoval zápěstí křížem směrem na vzdálenější šibenice a Raanta si pravou rukou srazil puk za sebe, hodně si na kotouč sáhl. Asistence: Arťom Anisimov.
     
    41:46
    Stepan záměrně nastřelil puk do zadního mantinelu a ten se odrazil na hranu levého kruhu, načež Crouse byl sám před Högbergem...
     
    39:30
    Obrana hostů úplně propadla! V situaci čtyři na dva to vzal na sebe Naměstnikov a z levé strany se natlačil před branku, bekhendovým blafákem však nepřekonal Raantu.
    36:40 Oliver EKMAN-LARSSON - 2:1
     
    36:40
    Arizona právě vstřelila branku!
    OLIVER EKMAN-LARSSON si vyměnil kotouč se spoluhráčem Hallem a jeho pokus z pravé strany tečoval domácí Naměstnikov mezi nohy vlastního brankáře. Arizona za devět sekund využila přesilovku. Asistence: Taylor Hall, Nick Schmaltz.
     
    36:31
    To znamená, že Arizona má před sebou svou druhou přesilovku v zápase. Dvě minuty za hákování pro Zajceva (OTT).
     
    32:55
    V době, kdy Arizona hraje snad nejlépe v celém zápase, tak Ekman-Larsson dostává dvě minuty vysokou hůl při souboji s Whitem na pravé straně.
     
    32:32
    Chabot nechal projít nahrávku na pravou stranu, kde ani napotřetí Schmaltz neprotlačil puk přes levý beton Högberga tam, kam by si přál...
     
    31:50
    Hinostroza byl tentokrát v pozici potenciálního asistenta, ale Dvorak střelou zblízka do pravé nohy Högberga tuto možnost vyloučil. Útočník Arizony spíše trefil brankáře, než že by to byl nějaký skvělý zákrok.
     
    31:33
    Hinostroza měl na hokejce snížení, Hall zvedl hlavu, viděl ho volného před branku. Reilly navíc zaváhal, ale Högberg si poradil se střelou z bezprostřední blízkosti.
     
    30:27
    Tierney vypíchl puk Hjalmarssonovi z levé strany a najednou jel v oslabení sám na brankáře, Raanta ovšem kryl pokus směrem na lapačku.
     
    28:44
    Tkachuk (OTT) vystoupil z pravé strany, podrazil Oesterleho a bude pykat. První přesilovka Arizony v tomto střetnutí.
     
    23:57
    Hostující mužstvo vysunulo forčekink a Arizona potom zaútočila. Kessel dorážel z dobré pozice střelu Ekmana-Larssona a tohle byla asi největší příležitost Kojotů v utkání.
     
    20:51
    Hall (ARI) hned věděl, že je zle, když podrazil zprava Connora Browna a okamžitě odjel na trestnou lavici.
     
    09:19
    Paul zrychlil svůj pohyb a sjel si na nahrávku od levého mantinelu k bližší tyči, do které potom otřel své zakončení z prvního doteku.
    06:41 Brady TKACHUK - 2:0
     
    06:41
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nadějná střela Browna z pravého kruhu se od mantinelu odrazila na modrou čáru a Chabot vypálil z pozice levého beka. BRADY TKACHUK vyhrál jeden na jednoho před brankou proti Ekmanu-Larssonovi a tečoval puk nad levou nohou Raanty, přitom ten se přesouval k bližší tyči a nestihl zareagovat na změnu trajektorie kotouče. Asistence: Thomas Chabot, Connor Brown.
    02:50 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 1:0
     
    02:50
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Z první vyložené šance utkání padl gól. Goligoski se nechal strašně snadno přebruslit, zaváhal. Batherson poté přihrál bekhendem z levé strany pod sebe. Chychrun už vzniklý požár neuhasil a VLADISLAV NAMĚSTNIKOV zblízka skóroval. Asistence: Drake Batherson, Chris Tierney.

    Vít Muzikář

    Góly a asistencie: 3. Namestnikov (Batherson, Tierney), 7. B. Tkachuk (Chabot, Co. Brown), 47. N. Paul (Anisimov) – 37. Ekman-Larsson (Hall, Schmaltz), 50. Oesterle


    Ottawa Senators: M. Högberg (C. Anderson) – Hainsey (A), Chabot (A), Borowiecki, DeMelo, N. Zajcev, Reilly – Co. Brown, Pageau (A), B. Tkachuk – Batherson, Tierney, Namestnikov – Duclair, Anisimov, N. Paul – Ennis, White, Chlapík.
    Arizona Coyotes: Raanta (Hill) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Goligoski, Chychrun, Ljubuškin, Oesterle – Garland, Dvorak, Hall – Hinostroza, Schmaltz, Keller – Kessel, Stepan (A), Crouse – Fischer, Richardson, Söderberg.

    Rozhodca: Hebert, Joannette – Marquis, Sericolo

    Diváci: 9 762