Otrokovice – Mladá Boleslav 2:11 (kon.) | Pardubice – Ostrava 5:6 (kon.) | Bohemians – Vítkovice 5:10 (kon.)
Black Angels – Královské Vinohrady 6:4 (kon.) | Hattrick Brno – Česká Lípa 4:6 (kon.)
koniec
Black Angels
6:4 (2:2, 2:1, 2:1)
TJ Sokol Královské Vinohrady
cz Piatok 14.02.2020, 20:00 • Jedenáctka VS • Livesport Superliga (CZ) • 23. kolo
Predzápasové kurzy
     
    58:24
    Vyloučení v týmu Black Angels (Matěj Boček – 2 min., Sekání).
    55:08 Petr HARTMAN - 6:4
     
    55:08
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Přes Ondřeje Stuchlíka a Zbyňka Stuchlíka šel míček v rychlé kombinaci na PETRA HARTMANA a ten z jedničky prostřelil Matiáška! Krále teď musí nevyužitý brejk hodně mrzet. Asistence: Zbyněk Stuchlík.
    48:16 Matěj BOČEK - 6:3
     
    48:16
    Black Angels právě vstřelili branku!
    S šancemi hostů na bodový zisk to začíná vypadat hodně bledě! Jakub Boček skvěle načasoval přihrávku z levého mantinelu, MATĚJ BOČEK si mezitím doběhl před branku a sám před Mazákem nezaváhal. Asistence: Jakub Boček.
    46:03 Radek HANÁK - 5:3
     
    46:03
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Domácí podruhé odskakují na rozdíl dvou gólů a dělají důležitý krok směrem k vítězství! Tomáš Hanák zaútočil po levém křídle a krátkou přihrávkou připravil ideální parketu pro RADKA HANÁKA, jenž z prvního doteku zvýšil na 5:3. Asistence: Tomáš Hanák.
     
    38:58
    Vyloučení v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady (Jan Hanák – 2 min., Sekání).
    32:42 Tomáš HANÁK - 4:3
     
    32:42
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Vedení se opět překlápí na stranu domácího mužstva! Ondřej Richtr se dostal do menších nesnází za vlastní brankou, kde se povedlo míček získat debutujícímu TOMÁŠI HANÁKOVI a zblízka jej propasíroval za gólmana Mazáka. Bez asistence.
    26:56 Jakub RENČÍN - 3:3
     
    26:56
    Black Angels právě vstřelili branku!
    V sedmadvacáté minutě opět začínáme de facto od nuly! JAKUB RENČÍN zůstal před brankou trestuhodně nepokrytý a po skvělé nahrávce Bočka z pravého mantinelu už to měl při zakončení hodně jednoduché. Asistence: Matěj Boček.
    22:02 Milan BÍNA - 2:3
     
    22:02
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Hosté dokonali obrat! MILAN BÍNA se jednoduše odpoutal od Jana Baumana a z osy hřiště rozvlnil síťku za Matiáškovými zády. Asistence: Zbyněk Stuchlík.
    16:36 Marian JELÍNEK - 2:2
     
    16:36
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    No vida, kdo by to byl býval po gólu Jakuba Bočka čekal, že to za chvíli bude 2:2! Po velkém boji u pravého mantinelu dostal Gregor míček na MARIANA JELÍNKA a ten z dálky našel recept na překonání domácího gólmana. Asistence: Lukáš Gregor.
    15:19 Martin SKŘIVÁNEK - 2:1
     
    15:19
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Je sníženo! Hostům vyšla sázka na ojedinělou přímočarou akci, o kterou se zasloužil zejména MARTIN SKŘIVÁNEK a přízemní střelou uklidil míček mimo dosah Matiáška. Asistence: Lukáš Gregor.
    12:42 Jakub BOČEK - 2:0
     
    12:42
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Ve třinácté minutě je to už o dva góly! Domácí několik desítek vteřin hráli jen na vlastní půlce, až JAKUB BOČEK vyrazil po levé straně kupředu a z mantinelu překonal brankáře Mazáka. Asistence: Jakub Hromada.
    09:28 Tomáš STRAKA - 1:0
     
    09:28
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Domácí využívají pomalu končící přesilovku a ujímají se vedení! TOMÁŠ STRAKA vystřelil téměř z poloviny hřiště a překvapil Mazáka, před kterým byl míček s největší pravděpodobností ještě tečován. Asistence: Tomáš Hanák.
     
    07:30
    Vyloučení v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady (Radovan Vnuk – 2 min., Bránění ve hře).

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 10. Straka (T. Hanák), 13. Boček (Hromada), 27. Renčín (Boček), 33. T. Hanák, 47. R. Hanák (T. Hanák), 49. Boček (Boček) – 16. Skřivánek (Gregor), 17. Jelínek (Gregor), 23. Bína (Z. Stuchlík), 56. Hartman (Z. Stuchlík)


    Black Angels: Matiášek (Körber) – Vaculík, Král, Straka, Obuškevič, Bauman, Boček, Ježek, Bouček – Boček, Novotný, Kopecký – Hromada, R. Hanák, Neklan – Hněvkovský, Studený, Renčín – T. Hanák.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Mazák (Dejmal) – Jelínek, Vnuk, Richtr, D. Záň, Hanák, Otta, O. Stuchlík, Rossi – Linhart, Bína, Hartman – Gregor, Skřivánek, Hájek – Z. Stuchlík, Svoboda.

    Rozhodca: Drápal, Pospíšil

    Diváci: 115