Lipt. Mikuláš – Detva 2:0 (kon.) | Zvolen – Miškovec 9:2 (kon.) | B. Bystrica – Trenčín 5:4 (2:0 po s.n.)
Nitra – HC Slovan 1:4 (kon.) | Nové Zámky – Michalovce 5:4 (po pr.) | Budapešť – Poprad 2:3 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
9:2 (2:1, 3:0, 4:1)
DVTK Miškovec
Piatok 14.02.2020, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 49. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Zvolen dal gól!
    Dnes padá jeden gól za druhým a jeden krajší ako druhý...JURAJ MIKÚŠ ďalšou milimetrovou strelou vymietol Adorjánovi ľavý horný rožtek.
    Asistencia Andreas Štrauch.
     
    54:36
    Zvolen dal gól!
    Krásna presilovková kombinácia a Zvolen tretí krát v zápase využíva presilovú hru. Po osi Mráz, Mikúš strieľa ôsmy gól do prázdnej brány ALLAN McPHERSON.
    Asistencie Bruno Mráz a Juraj Mikúš.
     
    51:11
    Zvolen dal gól!
    Gólová kanonáda pokračuje. JOZEF TIBENSKÝ vošiel do tretiny, udržal sa na puku, od kruhov vystrelil a zrejme od nohavíc Ricka Rossa puk smeruje do siete.
    Asistencie Marcel Petran a Patrik Marcinek.
     
    49:54
    Miškovec dal gól!
    Hostia z ničoho nič opäť udreli a tentokrát im to už vyšlo. Valchař nahodil puk na Tomeka, ten ho iba vyrazil pred seba a BENCZE SZIRÁNYI prekorčuľoval Corrina a puk dorazil do siete – 6:2.

    Asistencia Radim Valchař
     
    45:37
    Zvolen dal gól!
    Zvolen strieľa šiesty gól do Rajnovej siete. Ben Betker vystrelil od modrej čiary a pred bránou puk tečoval MARCO HALAMA – 6:1. Gól ešte musel byť overený vidorozhodcom.
    Asistencie Ben Betker a Ivan Švarný.
     
    35:31
    Zvolen dal gól!
    Pekná kombinačná akcia a Zvolen využíva ďalšiu presilovku. Na konci kombinácie bol strieľajúci Švarný, od betónu Rajnu sa puk odrazil k PETROVI ZUZINOVI a ten strieľa dnes svoj tretí gól v zápase. Hattrick zvolenského navrátilca a na ľad dopadla aj jedna čapica...
    Asistencie Ivan Švarný a Willie Corrin.
     
    31:12
    Zvolen dal gól!
    Toto Miškovec ale absolútne nezvládol. Vo vlastnej presilovke najprv hosťom ušiel Ben Betker. Pri svojom samostatnom nájazde nastrelil tyčku. Puk sa dostal za bránu, odtiaľ ho Betker poslal pred bránu JOZEFOVI TIBENSKÉMU, ktorý na dva krát a vo vzduchu strieľa štvrtý domáci gól. Navyše ako som spomínal v oslabení.
    Asistencie Ben Betker.
     
    21:02
    Zvolen dal gól!
    Pred chvíľou som chválil PETRA ZUZINA a ten práve prišiel veľmi ľahko k druhému dnešnému gólu. Rajna opäť neudržal strelu a McPherson posunul puk naľavo úplne voľnému ZUZINOVI, ktorý mal pred sebou už poloprázdnu bránu.
    Asistovali Allan McPherosn a Andreas Štrauch.
     
    19:54
    Zvolen dal gól!
    Domáci iba šesť sekúnd pred prvou sirénou predsalen dokázali využiť presilovú hru. GARRETT THOMPSON vošiel do pásma, narazil si puk z Betkerom, ktorý mu ho hneď vrátil. Zoči voči Rajnovi zvolil strelu na vyrážačku a s pomocou tyčky trafil ideálne do siete – 2:1. Krásna strela švihom a umiestnená na milimeter presne.
    Asistovali Ben Betker a Brock Trotter.
     
    15:19
    Zvolen dal gól!
    Karel Kubát vypálil od modrej čiary a PETER ZUZIN jeho strelu zrejme tečoval, pretože oficiálne bol za strelca vyhlásený práve navrátilec do Zvolena.
    Asistencie Karel Kubát a Allan McPherson.
     
    14:02
    Miškovec dal gól!
    Hostia z ničoho nič vedú. Tomek neudržal strelu Wehrsa, puk sa dostal pred neho a po viacerých dorážkach sa nakoniec z gólu raduje BALÁSZ LÁDA.
    Asistovali Patrik Kiss a Kevin Wehrs.

    Števo Lasab

    Góly a asistencie: 16. Zuzin (Kubát, McPherson), 20. Thompson (Betker, Trotter), 22. Zuzin (McPherson, Štrauch), 32. Tibenský (Betker), 36. Zuzin (Švarný, Corrin), 46. M. Halama (Betker, Švarný), 52. Tibenský (Petran, Marcinek), 55. McPherson (B. Mráz, Mikúš), 60. Mikúš (Štrauch) – 15. Lada (Kiss, Wehrs), 50. Szirányi (Valchař)


    HKM Zvolen: T. Tomek (Hollý) – Betker, Stephenson, Corrin (A), Kurali, Kubát, Švarný (C), Petran – M. Halama, Trotter, Mikúš – Thompson, B. Mráz (A), Kelemen – Zuzin, McPherson, Štrauch – Marcinek, Tibenský, Kolenič – S. Petráš (tréneri – A. Podkonický, D. Nachbaur)
    DVTK Miškovec: Rajna (Adorjan) – Ross (A), Kiss, Göz, Vandane, Szirányi, Wehrs – Rodman, Galanisz (A), Beach – Beauvillier, Vas (C), Valchař – Ritó, Lada, Harrison – Farkas, Kiss (tréner – G. Hanlon)

    Rozhodca: D. Konc st., Műllner – Krajčík, Gegáň (video – Chudada)