Lipt. Mikuláš – Detva 2:0 (kon.) | Zvolen – Miškovec 9:2 (kon.) | B. Bystrica – Trenčín 5:4 (2:0 po s.n.)
Nitra – HC Slovan 1:4 (kon.) | Nové Zámky – Michalovce 5:4 (po pr.) | Budapešť – Poprad 2:3 (kon.)
koniec
MAC Budapešť
2:3 (2:1, 0:0, 0:2)
HK Poprad
Piatok 14.02.2020, 19:00Tipos Extraliga (SR) • 49. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    48:31
    Poprad dal gól!
    Kamzíci otáčajú skóre stretnutia a dostávajú sa po prvýkrát do vedenia v tomto zápase. Obrovský prehľad v hre ukázal Patrik Svitana, ktorý spomedzi kruhov vrátil puk takmer na úroveň bránkovej čiary PIERREOVI-LUCOVI MERCIEROVI a ten z ťažkého uhla dokázal gólovo zakončiť.
    Asistencie: Patrik Svitana, Marek Zagrapan.
     
    43:43
    Poprad dal gól!
    Kamzíci predsa len dokázali využiť presilovku o jedného hráča. Strela od modrej čiary smerovala na zadný mantinel. Puk sa odrazil pred bránku, kde bol pripravený PETER BJALONČÍK, ktorý sa z dorážky ihneď presadil.
     
    11:41
    Poprad dal gól!
    Podtatranci využívajú presilovú hru a znižujú vedenie domácich. Matúš Paločko pri mantineli vydoloval puk, posunul ho medzi kruhy ADAMOVI LAPŠANSKÉMU, ktorý namieril a veľmi jednoznačne prekonal Bernarda.
    Asistencia: Matúš Paločko.
     
    07:24
    Budapešť dáva gól!
    Matej Kristín musí opäť loviť puk spoza svojho chrbta a domáci vedú dvojgólovým rozdielom. ISTVÁN SOFRON prešiel od mantinelu medzi kruhy a odtiaľ šikovnou strelou pomedzi betóny prekonal popradského brankára.
    Asistencia: Tomáš Klempa, CJ Stretch.
     
    00:29
    Budapešť dáva gól!
    Tak toto je úspešný štart pre domáci tím. Situáciu sme poriadne nevideli, ale gól sa zrodil po strele CJa STRETCHA. Stretch prešiel z rohu klziska na ľavý kruh a pomerne zblízka šikovnou prízemnou strelou prekvapil Kristína.
    Asistenciu si pripisuje Tomáš Klempa.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 1. Stretch (Klempa), 8. Sofron (Klempa, Stretch) – 12. Lapšanský (Matúš Paločko), 44. Bjalončík, 49. Mercier (P. Svitana, Zagrapan)


    MAC Budapešť: Bernard (Halász) – Garát, Macaulay, Carlisle, Bugár, Pozsgai, Orbán, Szücs – Orban, Terbócs, Bodó – Klempa, Stretch, Sofron – Kreisz, Majoross, Szigeti – Lakatos, Nagy, Loczi
    HK Poprad: Kristín (Vošvrda) – Brejčák, Kozák, Larkin, Dalhuisen, Erving, Ulrych, Česánek – P. Svitana, Zagrapan, Králik – Kundrik, Réway, Lapšanský – Mercier, Bjalončík, Matúš Paločko – Ri. Huna, Ró. Huna, Matej Paločko – R. Svitana

    Rozhodca: Tvrdoň, Snášel – Kacej, Rojík

    Diváci: 895