Southampton – Burnley 1:2 (kon.) | Norwich – Liverpool 0:1 (kon.)
koniec
Norwich City
0:1 (0:0)
Liverpool FC
Sobota 15.02.2020, 18:30 • Carrow Road, Norwich • Anglická Premier League • 26. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Norwich City – Liverpool FC. Stretnutie 26. kola anglickej Premier League sa začne o 18:30.
     


    Norwich City

    Nováčik je 13 kôl pred koncom sezóny už jednou nohou v nižšej súťaži, je totiž na poslednom mieste tabuľky a na 17. Aston Villu stráca už sedem bodov. Tím, do ktorého prišiel na hosťovanie z Herthy Berlín Ondrej Duda, sa v celej sezóne radoval z výhry len v štyroch zápasoch, z posledných troch zápasov ale dokázal vyťažiť štyri body. Norwich má druhý najmenej produktívny útok ligy (24 strelených gólov), súčasne má ale na hrote útoku fínskeho útočníka Teemuho Pukkiho, ktorý má na konte už 11 gólov. Spolu s Aston Villou má najhoršiu obranu súťaže (47 inkasovaných gólov). V zápasoch doma je Norwich druhým najhorším tímom Premier League, keď v 12 domácich zápasoch získal len 12 bodov. Posledné tri domáce zápasy za sebou však „kanárici“ neprehrali.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Norwich- Crystal Palace 1:1
    Manchester United – Norwich 4:0
    Norwich – Bournemouth 1:0
    Tottenham – Norwich 2:1
    Newcastle – Norwich 0:0
     


    Liverpool FC

    „The Reds“ pokračujú vo svojej ceste za titulom a prekonávajú jeden rekord za druhým. Z 25 ligových zápasov v tejto sezóne vyhrali 24 a len jeden zápas remizovali. Po Manchesteri City majú druhý najproduktívnejší útok (60 strelených gólov) a súčasne majú jasne najlepšiu obranu (15 inkasovaných gólov). V roku 2020 inkasoval Liverpool v šiestich ligových zápasoch jediný gól. I v zápasoch vonku je Liverpool jasne najlepším tímom, keď v 12 zápasoch na cudzích ihriskách inkasoval len šesť gólov a body stratil len za remízu na pôde Manchesteru United.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Tottenham – Liverpool 0:1
    Liverpool – Manchester United 2:0
    Wolverhampton – Liverpool 1:2
    West Ham – Liverpool 0:2
    Liverpool – Southampton 4:0
     


    Vzájomné zápasy

    Vzájomná bilancia hovorí jasne v prospech Liverpoolu, ktorý zo 17 súbojov proti Norwichu v Premier League vyhral 12. Norwich sa z výhry radoval len dvakrát a trikrát sa ich súboj skončil remízou. Norwich nedokázal poraziť Liverpool v 13 zápasoch za sebou, pričom v nich utrpel až 11 prehier a len dvakrát remizoval. Prvý vzájomný zápas v tejto sezóne vyhral doma Liverpool 4:1.

    Posledných 5 vzájomných zápasov v Premier League:
    4.12.2013: Liverpool – Norwich 5:1
    20.4.2014: Norwich – Liverpool 2:3
    20.9.2015: Liverpool – Norwich 1:1
    23.1.2016: Norwich – Liverpool 4:5
    9.8.2019: Liverpool – Norwich 4:1
     
    Úvodné zostavy:

    Norwich City: Krul – Aarons, Zimmermann, G. Hanley (C), Byram – Tettey, McLean – Rupp, Duda, Cantwell – Pukki.
    Náhradníci: Fährmann – Godfrey, Lewis, M. Vrančić, Buendía, Drmić, O. Hernández.

    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Joe Gomez, V. van Dijk, Robertson – Keïta, J. Henderson (C), Wijnaldum – M. Salah, Firmino, Oxlade-Chamberlain.
    Náhradníci: Adrián – Lovren, Fabinho, Lallana, Milner, Mané, Origi.

    Rozhodca: Attwell – Long, Massey-Ellisová.
     
    Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Norwich bude hrať v žltých dresoch, Liverpool v červených.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mali hostia. Van Dijk loptu okamžite nakopol doprecu a po jeho rozohrávke vystrelil zo strednej vzdialenosti Alexander-Arnold. Krulovu bránu strelou po zemi výrazne minul.
     
    2
    McLean sa pokúsil kolmicou za obranu Liverpoolu vysunúť do nábehu za obranu Liverpoolu Pukkiho, ten ale jeho prudký pas nedokázal spracovať. Alissonov nákop na opačnú stranu posunul hlavou k svojmu brankárovi Hanley.
     
    3
    Domáci obrancovia sa snažili o rozohrávku, ocitli sa ale pod obrovským tlakom hostí a napokon musel po nevydarenej malej domov odkopnúť loptu aspoň do autu brankár Krul.
     
    4
    Salah si chcel naraziť loptu na hranici šestnástky s Firminom, cez obrancov Norwicha ale spätná prihrávka na neho neprešla. Hostia však získali odrazenú loptu a pokračujú v postupnom útoku.
     
    5
    Center Alexander-Arnolda odhlavičkoval Zimmermann priamo do Keïtu, od ktorého sa našťastie pre obrancov Norwicha lopta odrazila priamo k brankárovi Krulovi.
     
    6
    McLean nakopol loptu znovu na Pukkiho, ktorý sa však tentokrát pri spracovávaní lopty pošmykol. Obrancovia Liverpoolu zakladajú ďalší postupný útok.
     
    7
    Domáci vysoko napádali rozohrávku Liverpoolu, hosťom sa i tak ale podarilo rozohrať. Po rýchlej kombinácii potom strieľal zo zhruba 25 metrov Oxlade-Chamberlain, jeho slabú strelu ale brankár Krul bez problémov chytil.
     
    8
    Domáci sa prvýkrát v zápase dostali k postupnému útoku a i na dlhšiu dobu na polovicu hostí. Hráči Norwicha sa postupne približujú k šestnástke Liverpoolu.
     
    9
    Cantwellovi nevyšla kľučka na ľavom krídle proti Alexander-Arnoldovi a pravý obranca Liverpoolu napokon ešte odkopol loptu do domáceho krídelníka. Hrací predmet tak do hry vráti brankár hostí Alisson.
     
    10
    Hostia rozohrávajú znovu od vlastných obrancov a dopredu sa zatiaľ zdanlivo príliš neženú.
     
    11
    Henderson nádherným pasom zo stredu poľa našiel medzi stopérmi Norwicha Firmina, ktorý sa snažil s loptou otočiť. To sa mu podarilo, na poslednú chvíľu mu ju však odkopol Zimmermann.
     
    12
    Firmino sa pokúsil o individuálny prienik z pravej strany, cez Cantwella sa ale do šestnástky neprekľučkoval. Cantwell následne zablokoval i jeho center a získal loptu pre svoj tím.
     
    13
    Duda chcel kolmicou zo stredu poľa vysunúť Ruppa, ten ale jeho prihrávku nespracoval a lopta znovu skončila až u brankára Liverpoolu Alissona.
     
    15
    Liverpool preberá postupne iniciatívu a začína zatláčať domácich hlboko do obrany. Van Dijkov nákop na konci tohto útoku sa ale nevydaril a namiesto na Firmina doletel až za bránkovú čiaru.
     
    16
    Cantwell si spracoval dlhú prihrávku z obrany a uvoľnil sa v strede poľa. Alexander-Arnold ho taktickým faulom stiahol na trávnik.
     
    17
    Cantwell bol znovu v strede poľa faulovaný, tentokrát napádajúcim Firminom. Domáci sa následne snažia o postupnú rozohrávku od svojich obrancov.
     
    18
    Ďalší nákop na hrot útoku na Pukkiho ale znovu skončil až u brankára Alissona. Hostia taktiež na nič nečakali a nakopli loptu do útoku, tam ju však nedokázal spracovať nikto v červenom.
     
    19
    Nakopávanie lôpt pokračuje ďalej. Byram hľadal dlhým pasom k šestnástke Liverpoolu Dudu, ten ale loptu nespracoval a hrací predmet tak získal Virgil van DIjk.
     
    20
    Držanie lopty: 34 % : 66 %
     
    22
    Keïta sa prekľučkoval cez dvojicu protihráčov a posunul loptu na hranicu šestnástky k Salahovi. Ten ju chcel vrátiť Keïtovi do šestnástky, obetavo ju však odkopol do autu kapitán Norwicha Hanley.
     
    23
    Autové vhadzovanie Alexander-Arnolda chcel prepustiť Salah na Keïtu, ktorý to ale vôbec nečakal. Byram mu tak loptu odkopol do autu.
     
    24
    Byram sa po šprinte za loptou chytil za zadný stehenný sval. Vypadá to na svalové zranenie, Byram už totiž signalizuje na striedačku, že bude musieť striedať.
     
    25
    Byram zostáva sedieť na trávniku a ošetrujú ho lekári Norwicha. Lewis sa už pripravuje na príchod na hraciu plochu.
     
    26
    Zranený Byram s pomocou lekára odkríval za autovú čiaru. Uvidíme tak vynútené prvé striedanie zápasu.
     
    27
    Striedanie v tíme Norwich City: z ihriska odchádza Sam Byram, prichádza Jamal Lewis.
     
    29
    Domáci sú teraz v hlbokom obrannom bloku. Hostia obliehajú ich pokutové územie, Norwich ale zatiaľ veľmi dobre prehusťuje nebezpečný priestor.
     
    30
    Norwichu pomohli napokon hostia, Joe Gomez totiž katastrofálnou rozohrávkou nakopol loptu namiesto na spoluhráčov priamo do autu.
     
    31
    Strely: 0:4
    Strely na bránu: 0:1
     
    32
    Aarons sa po nepresnej prihrávke Zimmermanna dostal medzi dvojicu Oxlade-Chamberlain – Firmino a na poslednú chvíľu musel loptu odkopnúť aspoň do autu.
     
    33
    Salah pätičkou do šestnástky Norwicha chcel vysunúť do nábehu Firmina, Hanley ale loptu odkopol do autu. Hostia sa znovu usadili pred šestnástkou domácich.
     
    35
    Po dlhej dobe sa v útoku predviedli i domáci. Duda chcel vysunúť na pravej strane do šestnástky Ruppa, ten ale jeho prihrávku nespracoval a lopta skončila za bránkovou čiarou.
     
    36
    Lewis nádherným nákopom vysunul za obranu Liverpoolu Ruppa, ktorý ešte chcel pred vybiehajúcim brankárom Alissonom loptu posunúť doľava k Pukkimu. Brazílsky brankár však vystihol jeho prihrávku a loptu Pukkimu skvelým zákrokom vyrazil spod nôh.
    36. Lukas Rupp (NRW)
     
    37
    Salah si spracoval prihrávku na pravé krídlo, naviedol si loptu na ľavačku a vystrelil. Zimmermann jeho strelu zrazil na rohový kop.
     
    38
    Center Alexander-Arnolda na prednú tyč domáci odvrátili. Lopta sa potom dostala naspäť k pravému obrancovi Liverpoolu, ktorý strelou po zemi minul domácu bránu.
     
    39
    Oxlade-Chamberlain fauloval pri napádaní rozohrávky domáceho obrancu. Norwich sa s rozohrávkou neponáhľa.
     
    41
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za faul na Firmina Grant Hanley (Norwich City). Liverpool získava priamy kop z pravej strany útočnej polovice.
     
    42
    Robertson pri rozohrávke priameho kopu Liverpoolu prebehol loptu a center do šestnástky napokon poslal Alexander-Arnold. Jeho prudký pas do stredu šestnástky chytil brankár Krul.
     
    43
    Domáci však následne pokazili rozohrávku a loptu v podstate darovali hosťom. Liverpool tak prakticky bez prerušenia pokračuje v obliehaní domáceho pokutového územia.
     
    44
    Lewis prišiel o loptu, hneď potom ju ale znovu získal pre svoj tím, keď o ňu obral Firmina. Loptu napokon chytil po odraze v šestnástke domáci brankár Krul.
     
    45
    Tlak hostí sa výrazne zvyšuje. Aarons musel zablokovať center z ľavej strany na rohový kop.
     
    45
    Bude sa hrať ešte dve minúty.
     
    45+1
    Krul si trochu neporozumel s Zimmermannom pri zásahu proti centru hostí z rohového kopu, našťastie pre domácich ale Alexander-Arnold následne nacentroval z pravej strany priamo do rúk gólmana Krula.
     
    45+2
    Hostia získali ešte jeden rohový kop, i center z neho však odhlavičkoval hneď prvý brániaci hráč domáceho tímu na prednej tyči.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Napriek tomu, že domáci nevystrelili v prvom polčase ani raz, tak dokázali udržať bezgólové skóre v súboji s jasným lídrom Premier League. Liverpool mal výraznú územnú prevahu, za celý polčas si však nedokázal vypracovať veľkú gólovú príležitosť a na Krulovu bránu vystrelili hostia len raz. Najväčšiu šancu na gól mali nakoniec domáci, ktorí ju ale i sami pokazili a v jasnej tutovke dal Rupp šancu vyniknúť brankárovi Liverpoolu Alissonovi. V druhom polčase sa tak dá očakávať ešte väčší tlak Liverpoolu.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 38 % : 62 %
    Strely na bránu: 0:1
    Strely mimo: 0:5
    Rohy: 0:3
    Ofsajdy: 1:0
    Rohy: 3:6
     
    Druhý polčas sa začne približne o 19:34.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali domáci. Cez prestávku nedošlo k žiadnemu striedaniu.
     
    47
    Norwich sa okamžite dostal pri rozohrávke pod tlak a o loptu prišiel. Hostia sa nasťahovali pred šestnástku domáceho tímu.
     
    48
    Domáci dobrým pohybom vytlačili hostí pred ich šestnástku, o loptu ich ale pripraviť nedokázali. Do kombinácie Liverpoolu sa tak zapojil i brankár Alisson.
     
    49
    „The Reds“ sa tak rýchlo vrátili na polovicu Norwicha, kde sa znovu približujú k pokutovému územiu domácich. Tí sa zatiaľ veľmi trpezlivo bránia.
     
    50
    Salahovi pri spracovávaní lopty pred šestnástkou guľatý nezmysel odskočil a dostal sa k nemu Hanley. Toho hneď pred šestnástkou fauloval práve Salah.
     
    51
    Domáci prvýkrát v druhom polčase zaútočili. So svojim postupným útokom sa dostali na polovicu Liverpoolu, tam sa ale ich útok pred šestnástkou zastavil a napokon domáci o loptu prišli.
     
    52
    Cantwell potiahol loptu po ľavej strane k šestnástke Liverpoolu, kde založil ďalší útok svojho tímu. Ten po prihrávke na pravú stranu šestnástky zakončil strelou z ostrého uhla práve Cantwell, trafil ale len bočnú sieť.
     
    53
    Strely: 1:9
     
    54
    Keïta vysunul na ľavej strane za obranu Norwicha Robertsona, ktorého strieľaný center po zemi nedokázal pred odkrytou bránou zasiahnuť Firmino. Hrací predmet skončil za bránkovou čiarou.
     
    56
    Liverpool pokračuje v druhopolčasovom tlaku. Keïtovu kolmicu na Salaha zastavil obranca Norwicha, ktorý loptu odkopol až k brankárovi Alissonovi.
     
    57
    Od brazílskeho gólmana Liverpoolu rozohrali hostia svoj ďalší postupný útok. I tentokrát ale narazili na dobre zoradenú obranu domáceho celku.
     
    58
    Salah pristavil loptu pred šestnástku Keïtovi, ktorý vystrelil do stredu brány pod brvno. Krul jeho strelu vyrazil nad svoju bránu.
    58. Naby Keïta (LIV)
     
    59
    Na center z rohu Liverpoolu si odskočil od svojho obrancu van Dijk, loptu však nasmeroval priamo do rúk brankára Krula.
     
    60
    Salah sa dostal k strele z pravej strany šestnástky cez dvojicu domácich obrancov, jeho strelu ale výborným zákrokom vyrazil brankár Krul. Dorážajúci Keïta potom loptu poslal pred odkrytou bránou domáceho tímu priamo do tváre ležiaceho brankára Norwicha.
    60. Naby Keïta (LIV)
     
    60
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Georginio Wijnaldum, prichádza Fabinho.
     
    60
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Alex Oxlade-Chamberlain, prichádza Sadio Mané.
     
    62
    Pukki dostal pas za obranu Liverpoolu, v šprintérskom súboji ho ale predstihol Alexander-Arnold, ktorý mu loptu odkopol do autu.
     
    63
    Hostia potom po ďalšom zisku lopty vyrazili na opačnú stranu, domáci sa však znovu bleskurýchlo zoradili do obranného postavenia. Liverpool tak zase útočí „do plných“.
     
    64
    Držanie lopty v 1. polčase: 38 % : 62 %
    Držanie lopty v 2. polčase: 28 % : 72 %
     
    65
    Robertson prihrávkou z ľavej strany na prednú tyč našiel Salaha, ktorý však trafil len Hanleyho. Hostia potom zablokovaným centrom získali rohový kop.
     
    66
    Liverpool ho rozohral na krátko, i následný Fabinhov center z pravej strany ale bol zablokovaný. Po autovom vhadzovaní pokračujú hostia v obliehaní pokutového územia domácich.
     
    67
    Robertsonov center zľava zrazil Aarons v sklze tesne nad svoju bránu. Teraz mali domáci veľké šťastie.
     
    68
    Posledné minúty sa hrá len na jednu bránu. Sadio Mané sa tlačil po ľavom krídle dopredu, Aarons mu však loptu odkopol priamo do ruku. Útok Liverpoolu tak končí.
     
    70
    Domáci po dlhšej dobe získali loptu a podržali ju pod svojou kontrolou. Henderson potom fauloval pri napádaní rozohrávajúceho Hanleyho.
     
    71
    Maného strieľaný center z ľavej strany odkopol pred Salahom Hanley. Domáci potom hneď nakopli loptu na Pukkiho, ktorý sa však k nej cez van Dijka nedostal.
     
    72
    Cantwell potiahol po ľavej strane loptu k šestnástke Liverpoolu, kde ju posunul na stred Tetteymu. Ten si ju potiahol na pravú stranu a nečakanou strelou z rohu pokutového územia trafil ľavú žrď brány Liverpoolu.
     
    73
    Aaronsov následný pokus o prienik ukončil odkopom lopty na rohový kop Robertson. Pre Norwich City je to vôbec prvý rohový kop v zápase.
     
    74
    Dudov center Hanley katastrofálnou hlavičkou vrátil k slovenskému reprezentantovi. Jeho ďalší center potom zrazil Keïta na ďalší rohový kop.
     
    75
    Duda znovu rozohral rohový kop Norwicha, tentokrát centrom na prednú tyč. Tam jeden z hráčov domáceho tímu loptu nadvihol, avšak len priamo do rúk brankára Alissona.
     
    76
    Lewis šprintom cez zhruba 60 metrov dostal loptu až k šestnástke Liverpoolu, kde si zasekol protihráča. Tvrdou strelou však napokon trafil len svojho spoluhráča Pukkiho.
     
    77
    Po predošlej aktivite Norwicha sa hostia vrátili na polovicu domácich a postupnou kombináciou sa približujú k šestnástke domáceho tímu.
     
    78
    Liverpool dal gól!
    Hostia otvárajú skóre! Henderson pasom zo stredu poľa našiel v šestnástke Norwicha SADIA MANÉHO, ktorému ešte pomohlo i to, že Zimmermann pred ním loptu podbehol. Prízemnou strelou cez Hanleyho v sklze potom namieril presne k pravej tyči Krulovej brány.
    78. Sadio Mané (LIV) - 0:1
     
    80
    Liverpool obral domácich po výkope po inkasovanom góle o loptu a od tohto momentu im ju nepožičal. Hostia si ju prihrávajú v strede poľa.
     
    81
    Liverpool získal rohový kop. Center na prednú tyč nezasiahol van Dijk a Aarons následne loptu odkopol do bezpečia, lopta sa však odrazila znovu len naspäť k hosťom.
     
    83
    Žltú kartu za podkopnutie Cantwella pri spracovávaní lopty dostáva Naby Keïta (Liverpool FC).
     
    83
    Striedanie v tíme Norwich City: z ihriska odchádza Lukas Rupp, prichádza Emiliano Buendía.
     
    84
    Striedanie v tíme Norwich City: z ihriska odchádza Alexander Tettey, prichádza Josip Drmić.
     
    84
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Naby Keïta, prichádza James Milner.
     
    86
    Alexander-Arnold ideálnym centrom do bránkoviska našiel pred odkrytou bránou domácich úplne voľného Firmina, ktorý však zblízka minul bránu Norwicha. Takáto minela sa brazílskemu útočníkovi často nestáva...
     
    87
    Brankárovi Alissonovi bráni v odkope od bráni silný vietor, ktorý mu neustále posúva loptu. Gólmanovi Liverpoolu sa podarilo loptu odkopnúť až na tretíkrát.
     
    88
    Cantwell chcel preniknúť po ľavom krídle individuálne, Alexander-Arnold mu ale loptu sklzom vypichol. Van Dijk ju hneď nakopával na opačnú stranu, Salah ju ale medzi obrancami Norwicha nedokázal spracovať.
     
    89
    Buendía výbornou prihrávkou z prvej vysunul do nábehu Pukkiho, ktorý však napokon vystrelil cez van Dijka spoza šestnástky. Jeho pokus skončil v rukaviciach brankára Alissona.
     
    90
    Žltú kartu za zakopnutie lopty po odpískaní ofsajdu dostáva Sadio Mané (Liverpool FC).
     
    90
    Bude sa hrať ešte tri minúty.
     
    90+1
    Aarons si zasekol Robertsona, ktorý sa navyše pošmykol. Prihrávkou do druhej vlny potom našiel Buendíu, ten ale úplne pokazil prihrávku na Pukkiho a loptu poslal za bránkovú čiaru.
     
    90+2
    Hostia získavajú čas kombináciou medzi obrancami pred vlastnou šestnástkou. Domáci ich neúspešne napádajú a loptu sa im vôbec nedarí získať.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Liverpool naplnil rolu favorita a i z pôdy posledného tímu tabuľky si odvezie tri body, bola to ale omnoho väčšia dráma, ako sa pred zápasom čakalo. Domáci, brániaci sa v hlbokom bloku, nedovolili hosťom veľké množstvo gólových príležitostí, sami ale svoje ojedinelé príležitosti nevyužili. Najväčšiu mal Tettey, ktorý trafil žrď liverpoolskej brány. O víťazstve pre „The Reds“ napokon rozhodol Mané, ktorý svojim gólom vystrelil Liverpoolu 25 výhru z 26 kôl. Pred druhým Manchesterom City, ktorý má zápas k dobru, má Liverpool neuveriteľný náskok 25 bodov. Norwich je naopak na poslednom mieste a na 17. Aston Villu stráca sedem bodov.
     
    Držanie lopty: 36 % : 64 %.
    Strely na bránu: 1:6.
    Strely mimo: 3:7.
    Rohy: 2:7.
    Ofsajdy: 1:0.
    Fauly: 5:11.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:30:06)

    Michal Sadlek

    Góly: 78. Mané

    Karty:   41. G. Hanley (NRW) – 83. Keïta (LIV), 90. Mané (LIV)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 3:7. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 5:11.
    Norwich City: Krul – Aarons, Zimmermann, G. Hanley (C), Byram (27. Lewis) – Tettey (84. Drmić), McLean – Rupp (83. Buendía), Duda, Cantwell – Pukki.
    Náhradníci: Fährmann – Godfrey, Lewis, M. Vrančić, Buendía, Drmić, O. Hernández.

    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Joe Gomez, V. van Dijk, Robertson – Keïta (84. Milner), J. Henderson (C), Wijnaldum (60. Fabinho) – M. Salah, Firmino, Oxlade-Chamberlain (60. Mané).
    Náhradníci: Adrián – Lovren, Fabinho, Lallana, Milner, Mané, Origi.

    Rozhodca: Attwell – Long, Massey-Ellisová

    Diváci: 27 110