Mallorca – Alavés 1:0 (kon.) | Barcelona – Getafe 2:1 (kon.) | Villarreal – Levante 2:1 (kon.)
Granada – Valladolid 2:1 (kon.)
koniec
Granada CF
2:1 (0:0)
Real Valladolid
Sobota 15.02.2020, 21:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada • Španielska LaLiga • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:23:01)
     
    Držanie lopty: 54 % : 46 %.
    Strely na bránu: 5:4.
    Strely mimo: 6:1.
    Rohy: 10:5.
    Ofsajdy: 2:1.
    Fauly: 19:13.
     
    Domáci hráči i fanúšikovia oslavujú vydrené víťazstvo, o ktorom rozhodli päť minút pred dvanástou. V druhom polčase sa hral skvelý futbal zo strany na stranu, v ktorom sme videli veľké množstvo gólových príležitostí. Skóre otvoril nečakanou strelou takmer od rohovej zástavky, ktorou nachytal domáceho brankára Silvu, Sergi Guardiola. Domácim po tomto góle chvíľu trvalo, než sa oklepali, potom sa ale vrhli do útoku a výsledkom ich snaženia bol vyrovnávajúci gól Puertasa, ktorý dlho posudzoval i VAR. Výhra Granady sa zrodila v poslednej nadstavenej minúte, keď vydarenú akciu domáceho tímu zakončil Carlos Fernández. Granada sa vďaka zisku troch bodov dostala na deviate miesto tabuľky, Valladolid je na 15. mieste so šesťbodovým náskokom pred 18. Celtou Vigo.
     
    90+7
    Koniec zápasu.
     
    90+6
    Granada dala gól!
    Domáci fanúšikovia sú v eufórii, hráči Granady totiž otočili v úplnom závere zápasu skóre! Sánchez vysunul prihrávkou na pravé krídlo do nábehu Vica, ktorý loptu prihral do stredu šestnástky CARLOSOVI FERNÁNDEZOVI. Ten bol pri jej spracovávaní otočený chrbtom k bráne, s loptou sa ale otočil okolo Olivasa a presnou strelou ju poslal k ľavej tyči Masipovej brány.
     
    90+4
    Fernández obral hostí pred ich šestnástkou o loptu a posunul ju pätičkou za seba k Machísovi. Ten ju nakopol do pokutového územia, Puertas sa ale k lopte nepretlačil a hrací predmet napokon chytil brankár Masip.
     
    90+3
    Striedanie v tíme Real Valladolid: z ihriska odchádza Óscar Plano, prichádza Antoñito.
     
    90+2
    Ünal hneď potom obral domácich o loptu a okamžite ju posunul do šestnástky na Plana. Jeho strelu po zemi k bližšej tyči zlikvidoval pripravený brankár Rui Silva.
     
    90+1
    Valladolid získal po faule domácich priamy kop z pravej strany útočnej polovice. Míchel však z neho nacentroval vysokým oblúkom až za všetkých hráčov v šestnástke Granady.
     
    90
    Bude sa hrať ešte šesť minút.
     
    90
    Machís centrom z ľavej strany hľadal v pokutovom území Puertasa, ten sa ale cez dvojicu obrancov Valladolidu nedokázal k lopte pretlačiť.
     
    89
    Domáci znovu získali loptu, hostia ich ale tentokrát vytlačili na ich polovicu. Obranná štvorica Granady sa snaží o postupnú rozohrávku.
     
    88
    Puertas si elegantne obhodil protihráča na ľavom krídle a pripravoval si loptu na strelu pravačkou. Lopta mu ale v šestnástke odskočila a v následnom súboji o ňu podrazil kapitána Valladolidu Moyana.
     
    87
    Domáci držia loptu na svojich kopačkách a fanúšikovia ich ženú dopredu. Brániaci sa hráči Valladolidu cúvajú pred kombinujúcimi domácimi k vlastnej šestnástke.
     
    85
    Gól napokon platí! Podľa názoru hlavného rozhodcu zasiahol Puertas pri svojom góle loptu ramenom, pokračujeme tak za stavu 1:1!
     
    84
    Opakovaný záber odhalil, že Puertas pri svojej gólovej hlavičke možno zasiahol loptu rukou. Hlavný rozhodca stále sleduje videozáznam.
     
    83
    Hlavný rozhodca sa napokon ide pozrieť sám na videozáznam sám!
     
    82
    Hlavný rozhodca tento gól ešte konzultuje s videoasistentom.

    Michal Sadlek

    Góly: 81. Puertas, 90+6. C. Fernández – 56. Guardiola

    Karty:   16. Foulquier (GRN), 31. C. Fernández (GRN), 32. tréner D. Martínez (GRN) – 11. Fede (RVL), 45. Plano (RVL)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 6:1. Rohy: 10:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 19:13.
    Granada CF: Rui Silva – Foulquier, Díaz (C) (61. Puertas), Sánchez, J. A. Martínez, Neva – Bastiao Dias (53. Machís), Y. Herrera, Gonalons, Vadillo (71. Vico) – C. Fernández.
    Náhradníci: A. Escandell – Azeez, Eteki, Köybaşı, Machís, Vico, Puertas.

    Real Valladolid: Masip – Moyano (C), Olivas, Karim, Raúl García – Plano (90+3. Antoñito), Fede, Alcaraz, T. Villa (75. Rubio) – Guardiola (79. Míchel), Ünal.
    Náhradníci: Churripi – Antoñito, Míchel, Porro, Sandro Ramírez, Rubio, Sánchez.

    Rozhodca: Munuera – Latre, Escabosa

    Diváci: 15 782