Mladá Boleslav – Plzeň 3:1 (kon.)
koniec
LHK Jestřábi Prostějov
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
HC Benátky nad Jizerou
cz Sobota 15.02.2020, 17:00 • Zimní stadion Prostějov, Prostějov • Chance Liga - o účast v předkole • 20. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky: Střely na bránu: 39-19; Zablokované střely: 12-4; Vhazování: 65%-35%; Bloky: 4-12; Přesilové hry: 0/1-0/4; Trestné minuty: 8-2. (19:19:54)
     
    Benátky se sice ujaly v šesté minutě vedení zásluhou Adama Dlouhého, Jestřábi ovšem v polovině utkání předvedl bleskový obrat, když se v rozmezí 36 sekund prosadili Tomáš Nouza a poté Matěj Novák. Hosté si zahráli ve třetí třetině čtyři přesilové hry v řadě a mohli vyrovnat, jenže ani jednu z početních výhod nevyužili a na opačné straně následně rozhodl Jaroslav Mrázek. Konečný výsledek dnešního utkání v Prostějově tedy je. LHK Jestřábi Prostějov 3 HC Benátky nad Jizerou 1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Petr Krejčí mířil nádhernou střelou zápěstím z vrcholu pravého kruhu do bližšího horního rohu brány, puk ale nakonec skončil na boční síti!
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    57:46
    Jeden z domácích hráčů byl evidentně a jasně zasažen vysokou holí a Martin Böhm teď míří na trestnou lavici. Nakonec menší trest odnesl nevinný Adam Měchura.
     
    57:30
    Dnešní utkání sleduje 350 diváků.
    56:58 Jaroslav MRÁZEK - 3:1
     
    56:58
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    JAROSLAV MRÁZEK zachytil vyhození Ondřeje Buchtely a nádhernou střelou z vrcholu levého kruhu zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Domácí vedou 3:1 a je zřejmě hotovo! Bez asistence.
     
    56:24
    Michal Machač si najel na vzdálenější levé tyči na parádní přihrávku z pravého křídla a mohl teď rozhodnout, Marek Schwarz ho ale vychytal!
     
    55:42
    Petr Chlán vystřelil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho střela zápěstím těsně minula vzdálenější levou tyč. Následné nahození z levého kruhu pro buly skončilo v lapačce Marka Schwarze.
     
    52:49
    Domácí Jestřábi přečkali i čtvrtou přesilovou hru Benátek a následně u levé tyče mohl skórovat Michal Pochobradský, Marek Schwarz ho ovšem vleže senzačně vychytal! Mohlo to být už 3:1.
     
    52:03
    A další střela Prostějova během oslabení, která tentokrát přišla na pravém křídle z ostrého úhlu, Marek Schwarz ale předvedl semafor a rychle rozehrál.
     
    51:29
    Petr Chlán si sjel z pravého křídla do mezikruží a rychlou střelou zápěstím mířil během oslabení pod horní tyč, Marek Schwarz ho ale vychytal vyrážečkou! Naděje hráčů Benátek stále žije.
     
    50:32
    Václav Meidl byl vyloučen za nesportovní chování a Benátky si zahrají už čtvrtou přesilovou hru. Šance.
     
    49:49
    Lukáš Žálčík se dostal v blízkosti levé tyče brány k bekhendové střele, která mířila do předního horního rohu brány, Marek Schwarz ale vytáhl skvělý semafor a podržel Benátky nad vodou!
     
    48:19
    Vyloučený Petr Krejčí je zpět na ledě a Benátky nyní nevyužily třetí přesilovou hru. Stále těsně prohrávají.
     
    46:51
    Tomáš Jandus se rozjel na trestné střílení a z mezikruží napřáhl k prudké střele zápěstím, která poté minula vzdálenější pravý horní roh!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 34. Nouza (Mrázek, Divíšek), 34. M. Novák (Hamrlík, V. Meidl), 57. Mrázek – 6. A. Dlouhý (Měchura, Pabiška)


    LHK Jestřábi Prostějov: Huf (Štůrala) – Hrádek, Mrázek, P. Krejčí, Husa, Muška, Březák, Hamrlík – T. Jandus, Chlán, Pochobradský – Žálčík, Račuk (C), Hrníčko – Nouza (A), Divíšek (A), Machač – M. Novák, V. Meidl, Antoníček.
    HC Benátky nad Jizerou: Schwarz (Hrstka) – Böhm, Kunst (A), Buchtela, Charvát, Žůrek, Had – Gajda (A), Chrtek (C), D. Špaček – Pabiška, Měchura, A. Dlouhý – Žemba, Šeliga, Wiencek.

    Rozhodca: Jiří Kašík, Filip Vrba. Čároví: Milan Gančarčík, Martin Konvička

    Diváci: 350