Trenčín – Michalovce 8:1 (kon.) | Nitra – Pohronie 0:0 (kon.) | Sereď – Ružomberok 2:2 (kon.)
koniec
FC Nitra
0:0 (0:0)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
Sobota 15.02.2020, 14:00 • Štadión pod Zoborom • Niké liga • 19. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase zaujal divákov azda len jeden jediný moment. V 51. minúte nepremenili dobrú šancu hostia. Následne sa stav iba udržiaval, oba tímy neboli veľmi ofenzívne a aktívne. Stretnutie dvoch najhorších celkov Fortuna ligy sa teda končí bezgólovou remízou. (15:47:28)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Dlhé autové vhadzovanie z rúk Župu došlo až do pokutového územia. Nitrania si však postrážili situáciu a loptu odvrátili.
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Patrik Abrahám (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    90+1
    Rozhodcovia k druhému polčasu pridávajú iba jednu minútu.
     
    90
    Lopta je na útočnej polovici Pohronia, hostia získavajú autové vhadzovanie a znovu sa nikam nenáhlia.
     
    89
    Po ľavej strane to znovu skúšali pre zmenu domáci hráči. Nakopnutá lopta však bola skôr odovzdanou loptou, ktorú si pokojne hostia prebrali.
     
    88
    Hostia sa nikam neponáhľajú. Dokazujú aj ich skutky pred rozohrávaním autového vhadzovania. Župa sa naozaj nenáhlil, zrejme Pohroniu remízový stav vyhovuje.
     
    87
    Hostia majú k dispozícii loptu na útočnej polovici. Konkrétne rozohrávajú zo stredového kruhu, keďže došlo k faulu na domácej strane.
     
    86
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Cédric Badolo, prichádza Richard Župa.
     
    86
    Michal Faško sa rozbehol na útočnej polovici. Prišiel k hranici pokutového územia a strieľal. Štvrtýkrát však v priebehu tohto stretnutia trafil iba mimo bránky.
     
    85
    Faško po pravej strane chcel rozbehnúť Chobota, pre ktorého situácia nebola stratená. Rukami si vypomohol proti nemu Abrahám, ale nie je to žiaden faul.
     
    84
    Muleme využil svoje rýchle africké nohy. Mal proti sebe však fyzicky zdatnejšieho hráča a v súboji jeden na jedného nedokázal obohrať protihráča.
     
    83
    Nakopávanú loptu na útočnej polovici si Ismar Tandir nezachytil. Bol však zasiahnutý Farkašom, no podľa verdiktu hlavného rozhodcu to faul nebol.
     
    82
    Muleme išiel hneď z trávnika do hernej situácie jeden proti jednému a posúval loptu do šestnástky. Tam však Pohronie jednoznačne zvládlo situáciu.
     
    81
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Duje Javorčić, prichádza Isaac Muleme.
     
    80
    Máme za sebou už osemdesiat minút hry a oba tímy čaká posledná desaťminútovka. Zatiaľ to však nevyzerá na víťaza, uvidíme, či tímy stavia aj na prípadnú bezgólovú remízu.
     
    79
    Hatok posielal center z pravej strany priamo do vápna. Do hlavičkového súboja sa proti Badolovi dostal Magda a úspešnejšie ťažil hráč Nitry.
     
    78
    Chobot vyrazil do protiútoku so spoluhráčmi. Zasekol si to na útočnej polovici, následne však jeho jemná prihrávka bola rýchlo odvrátená.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Nitra. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa. Viac informácií tu.

    Góly:

    Karty:   23. Faško (NIT), 60. Javorčić (NIT) – 90+1. Abrahám (POH)


    FC Nitra: Šípoš – Šurnovský, Farkaš (C), Podhorin, Magda – Faško, Javorčić (81. Muleme) – Chobot, Gatarić, Šefčík (76. Vrábel) – Ristovski.
    Náhradníci: Kuciak – Kuník, Fabiš, Galbajev, Štefanec, Vrábel, Muleme.

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Abrahám, Jacko, Pavlík, Hatok – Obročník, Pellegrini (C), Mazan (76. Chríbik) – Badolo (86. Župa), Tandir, Gerebenits (67. Blahút).
    Náhradníci: Dovec – Župa, Jacy, Chríbik, Blahút, Dzurík, Matić.

    Rozhodca: Kráľovič – Vorel, Štrbo