Eibar – Sociedad 1:2 (kon.)
koniec
SD Eibar
1:2 (0:1)
Real Sociedad San Sebastian
cz Utorok 10.03.2020, 20:00 • Estadio Municipal de Ipurúa (Eibar) • Španielska LaLiga • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím San Sebastianu, který svého soupeře porazil výsledkem 2:1. I úvod druhého poločasu patřil domácím hráčům, kteří sice drželi míč častěji na svých kopačkách, avšak za celou dobu se nedostali do žádné vyložené šance. To paradoxně přineslo druhou inkasovanou branku, druhým střelcem tohoto zápasu byl Willian José. V závěru se domácím povedl čestný úspěch. (21:49:07)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:2. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 12:9.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    V závěru druhého poločasu se domácí hráči nadechují k náporu. K míči se navíc dostal hostující Isak, který ovšem nedokázal přejít kolem obránce Escalanteho.
     
    90
    Eibar právě vstřelil branku!
    Domácím se povedlo snížit! Tentokráte se k rozehrávce pokutového kopu postavil střídající CHARLES, který to zkoušel střelou do levé části branky, přičemž si brankář Remiro nakonec sáhl na tento střelecký pokus.
     
    89
    Je tu další penalta pro domácí!
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. V posledních vteřinách se do hry dostala celá řada nepřesností, a to zejména u domcácích.
     
    87
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Eibar po druhé inkasované brance přestal hrát, na body tak zcela jistě nedosáhne.
     
    86
    Kousek od středového kruhu podklouzl na zem domácí Burgos, který tak přišel o míč. San Sebastian se přesto daleko nedostal, Merino totiž nenahrál přesně.
     
    85
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Willian José, přichází Alexander Isak.
     
    84
    Do pokutového území přeci jenom přiletěla vzdušná nabídka, která se ovšem snesla pouze na hlavu pozorného Ángela, jenž s přehledem odhlavičkoval pryč.
     
    83
    San Sebastian si došel pro zisk další standardní situace, přičemž s rozehrávkou nikam nespěchal. Rozehrávající Merino to navíc nezkoušel centrem do vápna.
     
    82
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Pedro Bigas, přichází Esteban Burgos.
     
    81
    Před malým momentem jsme sledovali celkem důrazný souboj, po kterém zůstal na zemi ležet zkušený forvard Charles, který se před vápnem srazil s protihráčem.
     
    77
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Takaši Inuj, přichází Quique.
     
    76
    Pro Eibar se tak jedná o hodně složitou situaci, v tuto chvíli prohrává už o dvě branky. Hosté tak mohou spoléhat pouze na obranu, která dnes podává dobrý výkon.
     
    75
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Navíc zničehonic přichází druhá branka San Sebastianu! Doposud hodně nenápadně hrající WILLIAN JOSÉ si seběhl na nahrávku v podání Portua, načež se dostal až před brankáře Dmitroviće. Ten se pokusil zmenšit střelecký úhel, jenomže míčem inkasoval jesličky.
     
    74
    Jenomže ani jeden z celků nepředvádí zrovna oku lahodící výkon, San Sebastian však nemusí nikam spěchat. Eibar navíc čeká na svou další slušnou šanci.
     
    73
    Krátká souhra nakonec měla přinést vysoký pas směrem do malého vápna, kde ovšem kraloval domácí brankář Dmitrović, který raději rozehrál výhozem do strany.

    David Suchý

    Góly: 90. Charles (pen.) – 16. Oyarzabal (pen.), 75. José (Portugués)

    Karty:   16. Bigas (EIB), 29. Ángel (EIB), 35. Escalante (EIB) – 28. Zubeldia (RSC), 37. Januzaj (RSC)

    Nepremenená penalta: 29. Orellana (EIB), brankár Remiro zneškodnil


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:2. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 12:9.
    SD Eibar: Dmitrović – R. Correa, Arbilla, Bigas (82. Burgos), Ángel – S. Álvarez (67. Charles), Escalante (C) – Orellana, Expósito – Inuj (77. Quique), Kike García.
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Charles, De Blasis, Quique, Cristóforo, Burgos, Rafa.

    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa, A. Elustondo, Le Normand, Muñoz – Januzaj (67. Portugués), Merino, Zubeldia, Oyarzabal (C) – José (85. Isak), Sangalli (62. Guevara).
    Náhradníci: Moyà – Isak, Monreal, Portugués, Guevara, Barrenetxea, D. Llorente.

    Rozhodca: Medié – Méndez, Álvarez