Udinese – Hellas Verona 0:0 (kon.) | Juventus – Brescia 2:0 (kon.) | Sampdoria – Fiorentina 1:5 (kon.)
Sassuolo – Parma 0:1 (kon.) | Cagliari – Neapol 0:1 (kon.) | Lazio – Inter 2:1 (kon.)
koniec
Juventus Turín
2:0 (1:0)
Brescia Calcio
cz Nedeľa 16.02.2020, 15:00 • Allianz Stadium, Turín • Talianska Seria A • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je za námi utkání mezi Juventusem a Brescií, které skončilo očekávaně pro domácí celek, který se před večerním šlágrem dostává zpátky na první místo. Gólově se dnes prosadili nejaktivnější hráči – Pablo Dybala a Juan Cuadrado.
    Za hosty odehráli devadesát minut Aleš Matějů a Jaromír Zmrhal

    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 9:3. Rohy: 16:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 12:8. (16:58:26)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Protiakce do otevřené obrany a jejím režisérem Cuadrado. Ten si počkal na Dybalu a předal mu míč, jeho rána šla ovšem jen do břevna a ven!
     
    90+2
    Bentacur nyní předvedl naprosto úžasnou kličku a zbavil se hned několika hráčů. Následně poslal do vápna Cuadrada, který ale udělal špatný dotyk a ke střele se nakonec nedostal.
     
    90+1
    Dvojice rohových kopů na první tyčku byla odvrácena pozornými hráči Brescie. Kopat se tak bude třetí roh z naprosto stejné pozice.
     
    90
    Střídání v týmu Brescia Calcio: ze hřiště odchází Jaromír Zmrhal, přichází Simon Skrabb.
     
    90
    Začala poslední minuta základní hrací doby. Domácí se pokoušeli prosadit přihrávkou za obranu, která ovšem nevyšla, ale bude z toho alespoň rohový kop.
     
    89
    Následoval rohový kop hostujícího celku. Dimitri Bisoli dostal míč na hranici vápna, ale místo střely poslal vzdušný míč zpátky do vápna. K hlavičce se nikdo nedostal a ve vzduchu byl dominantní Wojciech Szczęsny.
     
    88
    Stefano Sabelli hledal centrem před vápnem Balotelliho, který stál na zadní tyčce. Kontroverzní italský útočník se ale k hlavičce nedostal, Brescia ovšem v aktivitě pokračuje.
     
    86
    Aléx Sandro dostával přihrávku podél levé lajny, ale s míčem se nakonec za obranu nedostal. Brazilský křídlení obránce se dostal do autu a rozehrávat bude Brescia.
     
    85
    Blíží se nám finále tohoto utkání, které ovšem moc vzrušení asi už nenabídne. Juventus si zkušeně hlídá vítězství v tomto duelu, ačkoliv výkon nebyl ideální.
     
    84
    Aktivita Juventusu na útočné polovině byla zakončena centrem Alexe Sandra do vápna, ale míč byl odvrácen. Stejná situace se opakovala z druhé strany a nyní z toho bude aut.
     
    82
    Brescia se ještě pokouší něco vymyslet a hraje na útočné polovině, ale jejich kombinace většinou nemá moc myšlenku a bránící hráči Juventusu jsou jistí v bránění.
     
    81
    Gonzalo Higuaín se konečně dočkal branky, ale ta byla hned odvolána. Nejspíše pro hodně těsný ofsajd. Argentinský útočník se prosadil hlavičkou po standardní situaci z levé strany.
     
    80
    Střídání v týmu Brescia Calcio: ze hřiště odchází Birkir Bjarnason, přichází Emanuele Ndoj.
     
    80
    Bentancur vymyslel další střelecký pokus, nyní to před vápnem zkoušel po zemi. Andrenacci míč vyrazil, ale nebylo po všech problémech. Pokračuje se aktivitou domácích.
     
    79
    Juventus kombinuje na útočné polovině a nikam se moc nežene. Spíše se pokouší postupně vymyslet nějakou akci, která by mohla přinést třetí zářez.
     
    78
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Leonardo Bonucci, přichází Giorgio Chiellini.
     
    77
    Turínským stadionem to nyní luxusně zahučelo. Rodrigo Bentancur se odhodlal k dalekonosné střele, kterou ale Andrenacci vyrazil na první tyčce na roh!

    David Panuška

    Góly: 38. Dybala, 75. J. Cuadrado (Matuidi)

    Karty:   19. Bonucci (JUV), 43. Higuaín (JUV), 64. Bentancur (JUV) – 33. Ayé (BCC)   37. Ayé (BCC)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 9:3. Rohy: 16:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 12:8.
    Juventus Turín: Szczęsny – Danilo, Rugani, Bonucci (78. Chiellini), Sandro – Ramsey (65. Pjanić, 73. Matuidi), Bentancur, Rabiot – J. Cuadrado, Higuaín, Dybala.
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Matuidi, Chiellini, Olivieri, De Sciglio, de Ligt, Pjanić.

    Brescia Calcio: Alfonso (10. Andrenacci) – Sabelli, Matějů, Chancellor, Martella – Bisoli, B. Bjarnason (80. Ndoj), Dessena – Zmrhal (90. Skrabb) – Ayé, Balotelli.
    Náhradníci: Andrenacci – Semprini, Skrabb, Ndoj, Špalek, Mangraviti, Viviani, Al. Donnarumma.

    Rozhodca: Chiffi – Mondin, Bottegoni