Čeljabinsk – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Dinamo Minsk – D. Moskva 4:3 (kon.) | Kazaň – Jekaterinburg 0:3 (kon.)
CSKA Moskva – Soči 6:0 (kon.) | Viťaz – Jaroslavľ 5:4 (2:1 po s.n.)
koniec
HC Dinamo Minsk
4:3 (1:3, 3:0, 0:0)
Dynamo Moskva
cz Štvrtok 27.02.2020, 17:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    36:08 Alexandr PAVLOVIČ - 4:3
     
    36:08
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí celek otáčí stav zápasu na svou stranu! Na pravé straně se kličkou uvolnil Stefan Elliott, který byl ale vytlačen za branku, kde si kotouč přebral Ryan Spooner. Jeho přihrávka pak měla oči, když našla mezi kruhy osamoceného ALEXANDRA PAVLOVIČE, který trefil prostor levé šibenice. Asistence: Ryan Spooner a Stefan Elliott.
    27:25 Andrej KOSTICYN - 3:3
     
    27:25
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Čepice na led, běloruská hvězda zaznamenává HATTRICK! ANDREJ KOSTICYN měl na levé straně velkou rychlost, a tak obkroužil branku a zasunul puk kolem tyče za do hostující svatyně. Asistence: Alexandr Pavlovič a Stefan Elliott.
    23:16 Andrej KOSTICYN - 2:3
     
    23:16
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Ze střídačku skočil na ledovou plochu ANDREJ KOSTICYN, který převzal kotouč od spoluhráče. Zkušený Bělorus udělal forhendový blafák, kterým si položil brankáře a pak poslal četnou gumu do horní části branky. Asistence: Marc-Andre Gragnani.
    16:32 Dmitrij JAŠKIN - 1:3
     
    16:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ruské mužstvo se znovu rychle dostává do dvoubrankového náskoku! DMITRIJ JAŠKIN získal kotouč ve vlastní třetině a společně s lotyšským kolegou se vydal do akce. Oba útočníci si kotouč vyměnili a český reprezentant se štěstím dává jednatřicátý gól v sezóně. Asistence: Miks Indrašis.
    15:54 Andrej KOSTICYN - 1:2
     
    15:54
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Kotouč zavezl do útočné třetiny Jevgenij Kovyršin, který jej na ose přenechal na svého kapitána. Zkušený ANDREJ KOSTICYN se napřáhl a zakončil přesně k levé tyči. Asistence: Jevgenij Kovyršin.
    05:32 Andrej An. Mironov - 0:2
     
    05:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ruský celek proměňuje také početní výhodu a už vede od dva zásahy. Z levé strany se napřáhl ANDREJ MIRONOV, který přesně zamířil ke vzdálenější tyči. Možná se ještě jednalo o teč obránce, kotouč každopádně skončil za brankovou čárou. Asistence: Teemu Pulkkinen.
    01:29 Jegor ZAJCEV - 0:1
     
    01:29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ruské mužstvo se dostává rychle do vedení! Vladimir Brjukvin bojoval o kotouč vedle levé tyče a černou gumu přistrčil na volného obránce. JEGOR ZAJCEV se s tím nepáral a golfákem napálil puk k pravé tyči. Asistence: Vladimir Brjukvin a Andrej Alexejev.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 16. A. Kosticyn (Kovyršin), 24. A. Kosticyn (Gragnani), 28. A. Kosticyn (Pavlovič, Elliott), 37. Pavlovič (Spooner, Elliott) – 2. J. Zajcev (Brjukvin, Alexejev), 6. Mironov (Pulkkinen), 17. Jaškin (Indrašis)


    HC Dinamo Minsk: Tolopilo (D. Taylor) – Elliott, Denisov, Derjabin, Gragnani (A), Jerjomenko, Gotovec, Znacharenko, Morrow – Pavlovič (A), Spooner, Prince – Stefanovič, Kovyršin, A. Kosticyn (C) – Martynov, Demkov, Anosov – Paré, Kitarov, Drozdov.
    Dynamo Moskva: Bočarov (27. Jerjomenko) – Čajkovský, Hietanen, Mironov (A), Volkov, Grigorjev, J. Zajcev, Ľamin, Alanov – Jaškin, Šipačov (C), Indrašis – Pulkkinen, Polygalov, Tarasov – Alexejev, Igumnov, Brjukvin – V. Kuljomin (A), Jefremov, Muranov.

    Rozhodca: Ansons, Kuljov – Maximovskij, Judin