Čeljabinsk – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Dinamo Minsk – D. Moskva 4:3 (kon.) | Kazaň – Jekaterinburg 0:3 (kon.)
CSKA Moskva – Soči 6:0 (kon.) | Viťaz – Jaroslavľ 5:4 (2:1 po s.n.)
koniec
HC Dinamo Minsk
4:3 (1:3, 3:0, 0:0)
Dynamo Moskva
cz Štvrtok 27.02.2020, 17:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Arťom Děmkov se vydal za kotoučem k mantinelu, ale nezamířil přesně. Stejný hráč pak dostal druhou možnost, ale trefil nohu soupeře v brankovišti.
     
    58:32
    Alexandr Jerjomenko zůstává na střídačce, Dynamo Moskva míří do útočného pásma v šesti mužích!
     
    58:32
    Běloruský celek opět vyhazuje za cenu zakázaného uvolnění! Dynamo reaguje na situaci a bere se oddychový čas!
     
    54:11
    Krásnou přihrávkou se předvedl Vadim Šipačov, který přihrál na Mikse Indrašise, který mohl vyrovnat, ale kotouč poslal těsně vedle levé tyče. Tohle musí končit vstřelenou brankou.
    53:16 Bitka
     
    53:16
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Joe Morrow – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Vjačeslav Kuljomin – 5 min., bitka).
     
    53:16
    A máme tu boxerskou vložku! Joe Morrow (Minsk) a Vjačeslav Kuljomin (Dynamo M.) sundali rukavice a rozhodli si vše vyřídit pěstmi. Zprvu měl navrch domácí obránce, jenomže následně jej k zemi soupeř srazil a uštědřil mu pár ran navíc. Bitku hodnotím vítězstvím Morrowa na body.
     
    50:12
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Vjačeslav Kuljomin – 2 min., podrážení).
     
    47:05
    Dva na gólmana jeli hostující hráči! Vadim Šipačov byl zahákován, a tak mu kotouč utekl. Po puku se ještě natáhl Igor Polygalov, ale musel se otáčet a poté přihrávku na kapitána nezvládl.
     
    44:55
    Devětapadesát vteřin bude hrát běloruské mužstvo ve dvojnásobné početní výhodě. Minsk si vyžádal oddechový čas, aby si klíčoví hráči odpočinuli.
     
    44:55
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Ivan Igumnov – 2 min., hákování).
     
    43:56
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Michal Čajkovský – 2 min., vražení na hrazení).
     
    43:05
    Z pravého kruhu vystřelil Andrej Kosticyn, jehož pokus vyrazil Alexandr Jerjomenko před sebe. Za dorážkou se dral Jevgenij Kovyršin, jehož snažení skončilo na brance.
     
    41:29
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Vadim Šipačov – 2 min., podrážení).
    36:08 Alexandr PAVLOVIČ - 4:3
     
    36:08
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí celek otáčí stav zápasu na svou stranu! Na pravé straně se kličkou uvolnil Stefan Elliott, který byl ale vytlačen za branku, kde si kotouč přebral Ryan Spooner. Jeho přihrávka pak měla oči, když našla mezi kruhy osamoceného ALEXANDRA PAVLOVIČE, který trefil prostor levé šibenice. Asistence: Ryan Spooner a Stefan Elliott.
    27:25 Andrej KOSTICYN - 3:3
     
    27:25
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Čepice na led, běloruská hvězda zaznamenává HATTRICK! ANDREJ KOSTICYN měl na levé straně velkou rychlost, a tak obkroužil branku a zasunul puk kolem tyče za do hostující svatyně. Asistence: Alexandr Pavlovič a Stefan Elliott.
     
    26:53
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Daniil Tarasov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    26:01
    Ivan Bočarov se zranil a opouští ledovou plochu, do branky Moskvy se tak postaví Alexandr Jerjomenko.
    23:16 Andrej KOSTICYN - 2:3
     
    23:16
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Ze střídačku skočil na ledovou plochu ANDREJ KOSTICYN, který převzal kotouč od spoluhráče. Zkušený Bělorus udělal forhendový blafák, kterým si položil brankáře a pak poslal četnou gumu do horní části branky. Asistence: Marc-Andre Gragnani.
     
    19:56
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Miks Indrašis – 2 min., podrážení).
    16:32 Dmitrij JAŠKIN - 1:3
     
    16:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ruské mužstvo se znovu rychle dostává do dvoubrankového náskoku! DMITRIJ JAŠKIN získal kotouč ve vlastní třetině a společně s lotyšským kolegou se vydal do akce. Oba útočníci si kotouč vyměnili a český reprezentant se štěstím dává jednatřicátý gól v sezóně. Asistence: Miks Indrašis.
    15:54 Andrej KOSTICYN - 1:2
     
    15:54
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Kotouč zavezl do útočné třetiny Jevgenij Kovyršin, který jej na ose přenechal na svého kapitána. Zkušený ANDREJ KOSTICYN se napřáhl a zakončil přesně k levé tyči. Asistence: Jevgenij Kovyršin.
     
    15:32
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    15:16
    To není možné, co domácí mužstvo neproměnilo! Andrej Kosticyn našel na levém kruhu Stefana Elliotta, který rychle vystřelil, avšak odkrytou branku netrefil.
     
    14:40
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Vadim Šipačov – 2 min., vysoká hůl).
     
    14:40
    Domácí hráči se při vlastním oslabení dostali do přečíslení. Po přihrávce se jeden z nich dostal sám před brankáře, kterého sice prostřelil mezi betony, ovšem kotouč putoval jen vedle levé tyče.
     
    14:16
    Ve vlastním oslabení ujížděl na branku Alexandr Pavlovič, který zvolil kličku do forhendu, ale dostal se ze střelecké pozice. Následně z levého kruhu zakončil Marc-Andre Gragnani, jehož snažení zlikvidoval Ivan Bočarov.
     
    13:10
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Shane Prince – 2 min., vysoká hůl).
    05:32 Andrej An. Mironov - 0:2
     
    05:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ruský celek proměňuje také početní výhodu a už vede od dva zásahy. Z levé strany se napřáhl ANDREJ MIRONOV, který přesně zamířil ke vzdálenější tyči. Možná se ještě jednalo o teč obránce, kotouč každopádně skončil za brankovou čárou. Asistence: Teemu Pulkkinen.
     
    04:46
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Joe Morrow – 2 min., podrážení).
     
    03:29
    Do předbrankového prostoru si najel Dmitrij Jaškin, jenž brankáře nepřekonal, jelikož trefil levou tyčku. Český útočník se ještě dostal k bekhendové dorážce, ale ani tou neuspěl.
    01:29 Jegor ZAJCEV - 0:1
     
    01:29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ruské mužstvo se dostává rychle do vedení! Vladimir Brjukvin bojoval o kotouč vedle levé tyče a černou gumu přistrčil na volného obránce. JEGOR ZAJCEV se s tím nepáral a golfákem napálil puk k pravé tyči. Asistence: Vladimir Brjukvin a Andrej Alexejev.
     
    00:48
    Vadim Šipačov poslal přesnou přihrávku na osu hrací plochy, kde se nacházel Michal Čajkovský. Slovenský obránce mířil k tyči, avšak Nikita Tolopilo zakročil vyrážečkou.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 16. A. Kosticyn (Kovyršin), 24. A. Kosticyn (Gragnani), 28. A. Kosticyn (Pavlovič, Elliott), 37. Pavlovič (Spooner, Elliott) – 2. J. Zajcev (Brjukvin, Alexejev), 6. Mironov (Pulkkinen), 17. Jaškin (Indrašis)


    HC Dinamo Minsk: Tolopilo (D. Taylor) – Elliott, Denisov, Derjabin, Gragnani (A), Jerjomenko, Gotovec, Znacharenko, Morrow – Pavlovič (A), Spooner, Prince – Stefanovič, Kovyršin, A. Kosticyn (C) – Martynov, Demkov, Anosov – Paré, Kitarov, Drozdov.
    Dynamo Moskva: Bočarov (27. Jerjomenko) – Čajkovský, Hietanen, Mironov (A), Volkov, Grigorjev, J. Zajcev, Ľamin, Alanov – Jaškin, Šipačov (C), Indrašis – Pulkkinen, Polygalov, Tarasov – Alexejev, Igumnov, Brjukvin – V. Kuljomin (A), Jefremov, Muranov.

    Rozhodca: Ansons, Kuljov – Maximovskij, Judin