Montreal – NY Rangers 2:5 (kon.) | Tampa Bay – Chicago 2:5 (kon.) | Florida – Toronto 3:5 (kon.)
Boston – Dallas 4:3 (kon.) | Detroit – Minnesota 1:7 (kon.) | Ottawa – Vancouver 5:2 (kon.)
Winnipeg – Washington 3:0 (kon.) | St. Louis – NY Islanders 3:2 (po pr.) | Nashville – Calgary 4:3 (po pr.)
San Jose – NJ Devils 3:2 (po pr.)
koniec
Florida Panthers
3:5 (3:3, 0:0, 0:2)
Toronto Maple Leafs
cz Piatok 28.02.2020, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (03:35:00)
     
    Československá stopa v utkání

    Martin Marinčin (TOR) 0+1, 2 trestné minuty, 1 střela na branku, 3 hity, čas na ledě – 20:02.
     
    Tři hvězdy zápasu:

    1. William Nylander (TOR) 1+0
    2. Auston Matthews (TOR) 1+1
    3. Noel Acciari (FLA) 1+0
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na branku: 27 – 29
    Přesilové hry: 0/1 – 0/1
    Trestné minuty: 7 – 7
    Vhazování: 55% – 45%
    Zblokované střely 13 – 16
    Hity: 19 – 16
     
    Dnešní utkání sledovalo 16 322 diváků.
    Toronto nakonec v dnešním utkání zvítězilo 5:3!
     
    Je konec! Šťastnější po tomto zápase nakonec bude Toronto, které vyhrálo dvou brankovým rozdílem, jeho výhra je navíc naprosto zasloužená. Maple Leafs zapsaly v poslední periodě právě dvě branky, které dělají ten rozdíl. Nejprve se trefil William Nylander střelou z otočky, načež Justin Holl trefil prázdnou klec pokusem přes celé hřiště, čímž určil definitivní stav utkání.
     
    Konec zápasu.
    59:40 Justin HOLL - 3:5
     
    59:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tady je rozhodnuto, jelikož hostující celek se nakonec prosazuje do prázdné branky! JUSTIN HOLL spíše plácl do puku ve své obranné třetině, ale ten dolétl až do prázdné klece. Bez asistence.
     
    59:23
    Florida má opravdu obrovský tlak, ale Toronto to zatím ustává! Frederik Andersen se musí hodně ohánět v brance, ale drží svůj tým hodně nad vodou.
     
    59:00
    Minuta do konce periody!
     
    58:33
    Tady však mohlo být rozhodnuto! Hostující hráč se dostal k puku ve středním pásmu, ale přes obětavého soupeře nedokázal zacílit do prázdné sítě.
     
    58:08
    Domácí nutně potřebují získávat body. Proto Sergej Bobrovskij zůstává na střídačce!
     
    58:08
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:04
    Aleksi Saarela posílal zajímavou přihrávku k druhé tyči, ale ta nenašla žádného adresáta. Od hostí však kotouč vylétl jen do ochranné sítě.
     
    57:31
    Obránce Toronta se nechal odstavit od mantinelu, díky čemuž se domácí dostali k puku. Nedaří se jim však rozjet nějakou kombinaci v útočné třetině.
     
    56:55
    Aleksander Barkov si dojel pro touš, který byl nahozený po mantinelu. Následovala rána od modré, ale ta neprošla přes hradbu těl okolo gólmana hostí.
     
    56:20
    Hra se nám znovu skoro nepřerušuje, což o něco více vyhovuje hostujícímu celku, který nadále vede o gól. K tomu navíc dostal puk do neutrální třetiny.
     
    55:34
    William Nylander odvedl skvělou práci za brankou soupeře, kde udržel puk ve velmi těžké pozici. Maple Leafs si jdou za dvěma body a výhrou v dnešním utkání.
     
    54:59
    Což jí nakonec sice neudělalo větší problémy, ale nebezpečná také nebyla. To Toronto jelo do přečíslení tři na dva, ale bekhendové zakončení skončilo těsně vedle tyče!
     
    54:18
    Justin Holl nahodil puk za branku soupeře, čímž přece jen značně ušetřil zase několik sekund. Florida se naopak musí probíjet skrze střední pásmo.
     
    53:26
    Panterům začíná pomalu ale jistě utíkat čas, který by potřebovali na snížení. Zatím se jim nedaří usadit se na další čas v útočném pásmu a kombinovat.
     
    52:58
    A domácím se to nyní celkem dařilo! Mike Hoffman byl ten, kdo nakonec pálil ze středu hřiště, avšak jeho pokus byl sražen jen do ochranné sítě.
     
    52:17
    Avšak z tohoto ataku další pšenka nepokvete. Florida se tentokrát taktéž ubránila bez větších problémů a zkusí se dostat do tlaku v útočné třetině.
     
    51:45
    Justin Holl se spoluhráčem z obrany byli u kotouče ve svém obranném pásmu jako první, takže si nepřidělali žádné komplikace, naopak!
     
    51:22
    Komerční přestávka.
     
    50:54
    Hokejisté v bílém zatím nepouštějí svého soka ke kotouči, natož do nějakého tlaku. Panteři to dnes nebudou mít ani trochu jednoduché.
     
    50:11
    Florida tak v tomto utkání zažívá úplně novou situaci, jelikož poprvé prohrává. Na srovnání je dost času, ale Toronto je zatím lepším celkem na ledě.
    49:00 William NYLANDER - 3:4
     
    49:00
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Jenže to už neplatí, jelikož hostující celek se dostává poprvé v tomto utkání do vedení! Kyle Clifford nedokázal nadvakrát překonat gólmana domácích. K odraženému puku se však dostal WILLIAM NYLANDER, jenž střelou z otočky překonal domácího gólmana! Asistence: Kyle Clifford a Martin Marinčin.
     
    48:38
    A po komerční pauza se nám už opět hraje, do konce třetiny, možná zápasu, nám chybí něco přes jedenáct minut. Stav je nadále srovnaný 3:3.
     
    48:03
    Komerční přestávka.
     
    47:34
    Kyle Clifford se štěstím získal puk v útočném pásmu, načež ho nahrál na modrou. Odtud mu přišla zpětná přihrávka, ale střela hostujícího útočníka šla vedle.
     
    46:59
    Střely na branku: 18 – 24!
     
    46:28
    Vypadalo to, že Florida jen nahodí touš do útočné třetiny, ale domácí celek se tam k němu i dostal. Následný pas po mantinelu ale sebralo zase Toronto.
     
    45:57
    Hra se nám také začala více kouskovat, na což jsme nebyli zatím moc zvyklí. Hostům se nepovedl přechod do útočného pásma, je to proto ofsajd.
     
    45:22
    To nebylo vůbec marné v podání hostujícího týmu! Jason Spezza si sjel mezi kruhy, kam dostal zpoza branky přihrávka, ovšem jeho pokus z první byl sražen domácí hokejkou mimo bezprostřední nebezpečí.
     
    44:56
    Brett Connolly se o to pokusil, ale jeho střela od mantinelu neměla moc šancí na úspěch. Frederik Andersen ji dobře viděl a udržel ve výstroji.
     
    44:21
    I v této části utkání však vidíme hodně nepřesností na obou stranách. Je otázkou, jestli nějaký z týmů dokáže vsítit vedoucí branku, času je na to ještě dost.
     
    43:54
    Kotouč se nám po zásahu ve středním pásmu dostal až do hlediště, takže hra musí být logicky přerušena. Buly tentokrát následuje ve středovém kruhu.
     
    43:09
    Panteři se proto dostali do útočného pásma, kde nadělali svému soupeři nejednu vrásku. Kýženou vedoucí branku to však ani tentokrát nepřineslo.
     
    42:17
    Martin Marinčin udržel puk ještě v útočném pásmu, a to nahozením po mantinelu. Za brankou ho ale sebrali první domácí, kteří ho poslali do neutrální části.
     
    41:44
    Floridě se útok nepovedl, tak se do rychlé protiakce vrhli hosté. Kasperi Kapanen tento atak táhl, ale jeden z hostí mu na poslední chvíli nadzvedl hokejku.
     
    41:05
    MacKenzie Weegar stihl zachytit kotouč ještě na útočné modré, takže ho s potížemi nahodil na branku. Stejný hráč následně zbytečně ještě pošťouchl gólmana.
     
    40:23
    A už je před námi i poslední perioda dnešního zápasu, ve které je ještě naprosto všechno otevřené. Tak uvidíme, kdo se bude radovat z vítězství.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé části:

    Střely na branku: 13 – 22
    Přesilové hry: 0/1 – 0/1
    Trestné minuty: 7 – 7
    Vhazování: 61% – 39%
    Zblokované střely 7 – 9
    Hity: 17 – 14
    Po druhé části je stav nadále vyrovnaný 3:3!
     
    Už jsou za námi dvě třetiny dnešního utkání, po kterých nejsme vítězi o nic blíže než-li na začátku zápasu. Prostřední perioda už nenabídla tak dobrou podívanou jako první část, což dokazuje nula vstřelených branek. O něco aktivnější bylo Toronto, ale nijak toho využít nedokázalo. Proto je vše do poslední třetiny otevřené.

    Další třetina začne přibližně v 2:52.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:33
    Maple Leafs se ještě ke konci prostřední části dostaly k nebezpečné střele, ale domácí obrana odolala. V této periodě již branku určitě neuvidíme.
     
    39:00
    Minuta do konce periody!
     
    38:24
    Martin Marinčin je na ledě!
     
    37:59
    Navíc to bylo právě Toronto, které mělo velkou šanci na to jít poprvé v zápase do vedení! Přečíslení dva na jednoho bylo zakončeno střelou, ale ta šla těsně vedle tyče!
     
    37:20
    Florida tentokrát vhazování prohrála, ale Toronto se na puku dlouho nezdrželo. Po několika okamžicích ho raději poslal po mantinelu přes celé hřiště.
     
    36:51
    Panteři vyhráli vhazování ve svém útočném pásmu a dostali se až k zakončení. Frederik Andersen to u tyče ale ustál, načež jeho tým kotouč získal.
     
    36:24
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Martin Marinčin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:15
    John Tavares se proto na druhé straně snažil probít až před gólmana, ale proti dvojici obránců neměl moc šancí. Sergej Bobrovskij následně puk přikryl.
     
    35:48
    Aleksander Barkov se snažil probojovat s kotoučem na holi do útočného pásma, ale celkem brzy jeho snaha byla utnuta. Floridě se nyní opravdu moc nedaří.
     
    35:24
    Komerční přestávka.
     
    34:44
    Keith Yandle vyslal dalekou přihrávku až na útočnou modrou, ale tam se k ní dostali zase jen hosté. Florida se je v této periodě směrem dopředu bezzubá.
     
    33:57
    A pasáž bez přerušení, ve které se toho navíc moc neděje pokračuje i nadále. Kasperi Kapanen ukázal, že je rychlým bruslařem a nepískal se tak icing.
     
    33:23
    Auston Matthews získal kotouč v rohu útočného pásma a chtěl si dojet až do své typické střelecké pozice do kruhu. Při cestě mu byl však touš odebrán.
     
    32:20
    K tomu se hra odehrává hodně ve středním pásmu, odkud branky opravdu nepadají. Puk nyní mají ve svém obranném pásmu zase hostující hokejisté.
     
    31:52
    Nyní sledujeme takovou slabší pasáž hry a na nějaké gólové hody si můžeme nejspíše nechat zajít chuť. Ve hře totiž vidíme hodně nepřesností.
     
    31:08
    Riley Stillman se musel hodně ohánět v obranném pásmu, avšak dlouhou hokejkou nakonec na touš dosáhl. Florida se následně osvobodila.
     
    30:28
    Jenže ten nakonec nezískali. Domácímu celku se však přestala dařit hra dopředu, takže Toronto nemá v posledních momentech s bráněním žádný problém.
     
    29:56
    Panteři jsou v posledních okamžicích o něco horším celkem, ale Maple Leafs toho zatím nedokázaly nijak využít. Nyní už ale zase bojují o puk v pásmu.
     
    29:19
    Druhá útočná formace hostujícího celku se dostala znovu do tlaku, ale nakonec je hra přerušena. Zach Hyman vyslal svou přihrávku až za modrou.
     
    28:50
    Floridě se nepovedl přechod do útočného pásma, takže hra je přerušena. Bude následovat buly, ovšem ještě předtím zvládneme komerční přestávku.
     
    28:05
    Riley Stillman dostal nabito na modrou, odkud vyslal solidní ránu z jedničky. Frederik Andersen ale mohl zůstat v klidu, jelikož domácí obránce značně minul.
     
    27:40
    Noel Acciari posunul kotouč jen na útočnou modrou, přesto se nakonec jeho spoluhráč dostal ke střele. Frederik Andersen ale nakonec zasáhl.
     
    26:56
    Nadále však platí to, že se v tomto utkání zatím moc nepřerušuje a hra plyne celkem rychle. Maple Leafs se nyní vyhnaly z pásma nepřesným pasem.
     
    26:18
    To byla velká šance na straně hostí! Martin Marinčin vyslal dělovku od modré, kterou Sergej Bobrovskij neudržel ve výstroji. John Tavares ale dorážel těsně vedle tyčky!
     
    25:22
    No, tempo z první třetiny už nám přece jen hodně opadlo. Oba týmy se sice snaží nadále hodně útočit, ale už to není tolik bezhlavé jako předtím.
     
    24:57
    Střely na branku: 11 – 10!
     
    24:15
    Jenže velkou šanci jsme viděli na druhé straně! Alexander Kerfoot táhl zajímavou akci, po které nahrál do strany. Denis Malgin ale se střelou dlouho čekal, a tak do ní Michael Matheson vložil hůl.
     
    23:44
    Aaron Ekblad sebral odražený kotouč v jeho obranném pásmu a pokouší se trochu uklidnit hru. Oba celky proto vystřídaly a dopředu budou moci domácí.
     
    23:12
    Hokejisté v bílém se během pár okamžiků dostali přes celé hřiště. Auston Matthews nakonec pálil ze středu hřiště, ale floridský gólman udržel beton na ledě.
     
    22:43
    Mike Hoffman byl nejspíše ten, kdo byl nyní na modré moc rychlý. Jeho týmu je tak pískán ofsajd a vhazovat se bude na útočné modré čáře Floridy.
     
    22:14
    Avšak Toronto se směrem dopředu vůbec nedostalo, tak jsme znovu viděli náznak akce na domácí straně. Ta však znovu nedopadla nijak úspěšně.
     
    21:35
    Hokejisté v červeném jsou v útočném pásmu, kde ale musí většinu času o puk bojovat. Tento boj navíc prohráli, takž se musí stáhnout zpět do obrany.
     
    20:59
    Na druhé straně se zase do menšího tlaku dostali také hosté, avšak ani Sergej Bobrovskij neměl těžší zákrok. Snad nastolené tempo bude pokračovat.
     
    20:18
    I prostřední část dnešního utkání začala hodně zostra. Florida se po několika sekundách dostala ke střele, kterou Frederik Andersen vykopl betonem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první části:

    Střely na branku: 9 – 9
    Přesilové hry: 0/0 – 0/1
    Trestné minuty: 7 – 5
    Vhazování: 69% – 31%
    Zblokované střely 3 – 4
    Hity: 11 – 9
    Po první třetině je stav nerozhodný 3:3!
     
    Tak téhle třetině nechybělo opravdu nic! Celkem jsme totiž viděli rovnou šest branek! Kolikrát se to během letošní NHL stalo? Mockrát rozhodně ne. Parádní podívaná se dá rozhodně čekat i během další periody, jelikož stav je srovnaný. Za domácí se postupně prosadili Mark Pysyk, Mike Hoffman a Noel Acciari, zatímco za hosty Zach Hyman, Kasperi Kapanen a Auston Matthews. Na konci třetiny se do sebe ještě pustili MacKenzie Weegar a Kasperi Kapanen, takže zápasu opravdu zatím nechybí nic.

    Další třetina začne přibližně ve 2:02.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (MacKenzie Weegar – 5 min., bitka).

    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Kasperi Kapanen – 5 min., bitka).
     
    19:59
    Navíc vidíme ještě v posledních sekundách bitku! MacKenzie Weegar a Kasperi Kapanen se do sebe pustili ve středním pásmu. Této třetině opravdu nechybí nic! Za vítěze se dá považovat domácí borec, který poslal soka na led.
    18:58 Auston MATTHEWS - 3:3
     
    18:58
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Wow, tak tohle je neskutečná paráda, jelikož Maple Leafs ještě do konce první periody srovnaly! Marner sice se zadovkou neuspěl, ale puk se odrazil na Hymana. Ten se štěstím dostal puk na AUSTONA MATTHEWSE, který trefil odkrytou část branky a dal šestou branku části! Asistence: Zach Hyman a Mitchell Marner.
     
    18:06
    Navíc festival velkých šancí nám pokračuje i nadále! Kotouč se od zadního mantinelu odrazil příhodně pro domácího hráče, ale ten ze špatného úhlu netrefil prázdnou síť.
    17:43 Kasperi KAPANEN - 3:2
     
    17:43
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté se nakonec prosazují, přestože to nebude počítáno jako využití přesiloví hra! KASPARI KAPANEN obdržel přihrávku od modré na vrcholek kruhu a jeho rána na přední tyč byla nejspíše ještě tečována domácím obráncem. Asistence: Jason Spezza a Alexander Kerfoot.
     
    17:15
    Jason Spezza to vzal na sebe a dostal svůj celek zpět do útočného pásma. následně přihrával před branku, ale tato přihrávka nikoho v bílém nenašla.
     
    17:00
    Nakonec jsme viděli obrovskou šanci na domácí straně, s Torontem mohlo být hodně zle! Colton Sceviour si totiž parádně objel branku, ale místo zasunutí trefil jen tyčku!
     
    16:23
    Florida navíc odvedla dobrou práci u mantinelu, načež Colton Sceviour se opřel do puku. Trefil ale sudího ve středním pásmu u mantinelu, u puk zase Toronto.
     
    15:59
    Hostující hokejisté mají ideální možnost pro snížení náskoku soupeře. Se svým atakem ale budou muset začít od své branky, a to po vyhození domácích.
     
    15:42
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Aleksi Saarela.
     
    14:58
    Konečně jsme od Toronto viděli zakončení, ale to Sergej Bobrovskij vyrazil. Následně se do puku chtěl opřít Martin Marinčin, ale z první se vůbec netrefil.
     
    14:16
    Jinak ale nejsou hosté v nějak záviděníhodné pozici. Prohrávají o dvě branky, přičemž i oni potřebují ještě sbírat body. Dnes to bude ještě zajímavé.
     
    13:36
    Auston Matthews nahazoval kotouč do útočného pásma, ale domácí ho získali a sami se vydali dopředu. Frederik Andersen nakonec musel zasahovat.
     
    13:02
    Komerční přestávka.
    12:36 Noel ACCIARI - 3:1
     
    12:36
    Florida právě vstřelila branku!
    Navíc uvidíme čtvrtou, tak to je ofenzivní paráda! NOEL ACCIARI to zkusil z ne úplně dobré pozice, ale Frederik Andersen si zadní tyč nepohlídal a právě od ní se kotouč odrazil do sítě! Velká chyba brankáře hostí... Asistence: Keith Yandle.
     
    11:55
    Zase nám hra dlouho nepřerušila. Nyní vidíme na floridském ledě spíše boje než nějakou krásu. Přesto jsme už viděli tři moc pěkné branky.
     
    11:13
    Florida se sice s kotoučem nakonec dostala jen do středního pásma, ale ani Toronto z této šance nic nevytěžilo. navíc musí pro puk do svého obranného pásma.
     
    10:34
    Toronto nyní jen nahodilo kotouč za branku, kam si pro něj dojel gólman Floridy. Ten také rychle rozehrál, takže jeho celek zase může zaútočit.
     
    09:58
    Auston Matthews posunul kotouč na střed hřiště, kam si sjel Mitchell Marner. Hostující útočník to měl ale na bekhend, takže nemohl vystřelit.
     
    09:20
    Ale střelecký pokus jsme viděli na druhé straně. Hostující gólman avšak nakonec nemusel zasahovat, jelikož kotouč zaduněl jen o zadní mantinel.
     
    08:41
    Maple Leafs tak musí během krátkého okamžiku znovu dotahovat dvougólovou ztrátu. Zatím však vidíme svižný hokej, který diváky musí bavit.
     
    08:04
    Střely na branku: 4 – 4.
    07:25 Mike HOFFMAN - 2:1
     
    07:25
    Florida právě vstřelila branku!
    A střelecký koncert nám pokračuje i nadále, jelikož domácí celek jde znovu do vedení! Frank Vatrano táhl přečíslení dva na jednoho, když vystřelil na beton. Frederik Andersen vykopl beton jen před sebe, kde byl jako první MIKE HOFFMAN, jenž dorážel do prázdné sítě. Asistence: Frank Vatrano a Erik Haula.
     
    06:43
    Po delší době se zase dostali k nějaké akce také Panteři. Lucas Wallmark chtěl vypálit z otočky, ale místo toho jen odpálil hokejku soupeře.
     
    06:02
    Avšak nyní zde máme další. Hostující hráč se dostal ke střele od mantinelu, ale na tu Sergej Bobrovskij dobře viděl a betonem ji poslal do ochranné sítě.
     
    05:34
    Zatím se ale v tomto utkání moc nepřerušuje. Všehovšudy jsme vlastně viděli přerušení jen tři. Dvě z nich navíc byla po gólu, jedno po icingu.
     
    04:55
    Avšak domácímu celku to nakonec vůbec nevadilo a během několika okamžiků se dostal ke střele. Frederik Andersen zapsal první úspěšný zákrok.
     
    04:19
    Tak to byl opravdu parádní začátek, který nám slibuje dnes velmi ofenzivní podívanou. Nyní však domácí hráči poslali kotouč jen na zakázané uvolnění.
    03:32 Zach HYMAN - 1:1
     
    03:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Jenže o další minutu později je srovnáno, dnes to vypadá na střelecké hody! ZACH HYMAN dostal přihrávku na hranici brankoviště, kde si puk zpracoval a poslal ho až do sítě! Asistence: Auston Matthews a Justin Holl.
    02:23 Mark PYSYK - 1:0
     
    02:23
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak máme trest na druhé straně, jelikož domácí se dostávají velmi rychlo do vedení! Aaron Ekblad odvedl dobrou práci v rohu kluziště, když se dostal s pukem až před branku. Nezazmatkoval a na straně našel volného MARKA PYSYKA, jenž nedal gólmanovi šanci. Asistence: Aaron Ekblad a Keith Yandle.
     
    01:56
    Utkání nám začalo hodně aktivně, o něco více ze hry zatím má Toronto. To si připsalo do statistik další střelecký pokus, ale ten nakonec nebyl přesný.
     
    01:17
    A právě hosté se přičinili o první střelu na branku. Sergej Bobrovskij sice neměl zrovna nejlepší výhled na situaci, přesto zasáhl levým betonem.
     
    00:44
    A dnešní utkání mezi Torontem a Floridou už nám začalo! Domácí celek dnes nastupuje bez překvapení v červeném, u hostů zase naopak převažuje bílá.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Florida Panthers: Bobrovskij (Montembeault) – Ekblad, Weegar, Strälman, Stillman, Matheson, Yandle – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Vatrano, Haula, Hoffman – Connolly, Wallmark, Saarela – Pysyk, Acciari, Sceviour.

    Toronto Maple Leafs: Andersen (J. Campbell) – Holl, Dermott, Barrie, Sandin, Liljegren, Marinčin – Marner, Matthews, Spezza – W. Nylander, Tavares, Hyman – Kapanen, Kerfoot, Engvall – Malgin, F. Gauthier, Clifford.

    Rozhodčí: Hebert, Luxmore – Berg, Pancich.
     
    Československá stopa v utkání

    Martin Marinčin (TOR) 21 zápasů, 0+1
     
    Poslední vzájemný zápas:

    Toronto – Florida 3:5

    Branky a nahrávky: 24. Tavares (Marner, Barrie), 40. W. Nylander (Kapanen, A. Johnsson), 41. Matthews (Hyman, Marner) – 12. Pysyk (Matheson, Malgin), 43. Pysyk (Matheson, Brown), 44. Huberdeau (Dadonov, Hoffman), 51. Hoffman (Ekblad, Matheson), 60. Pysyk.

    Toronto Maple Leafs: Andersen (21. Hutchinson) – Barrie, Dermott, Holl, Muzzin, Ceci, Sandin – Marner, Matthews, Hyman – W. Nylander, Tavares, Kerfoot – Kapanen, Engvall, Johnsson – Spezza, Gauthier, Moore.

    Florida Panthers: Bobrovskij (Montembeault) – Ekblad, Matheson, Strålman, Pysyk, Brown, Yandle – Dadonov, Trocheck, Huberdeau – Acciari, B. Boyle, Connolly – Hoffman, Toninato, Vatrano – Malgin, Hawryluk, Sceviour.
     
    Toronto Maple Leafs

    To Toronto je na tom z tabulkového postavení o něco lépe a má vše ve svých vlastních rukách. Po čtyřiašedesáti zápasech má na svém kontě sedmdesát čtyři bodů, které ho řadí na třetí místo Atlantické divize, které zajišťuje postup do vyřazovacích bojů. Z posledních tří utkání braly Maple Leafs dvě výhry. Nejprve totiž porazily na svém hřišti Pittsburgh 4:0, načež padly s Carolinou 3:6. V zatím posledním zápase porazilo Toronto Tampu Bay těsně na jejím hřišti 4:3.

    Nejproduktivnější hráči:
    Auston Matthews – 74 bodů (43+31)
    Mitchell Marner – 62 bodů (15+47)
    William Nylander – 56 bodů (28+28)
     
    Florida Panthers

    NHL se nám pomalu blíží ke svému konci a Florida potřebuje začít bodovat. Po třiašedesáti zápasech má totiž na svém kontě sedmdesát dva bodů, kdy na divokou kartu ztrácí body čtyři. Zde to vypadá ještě na tuhý boj, ve kterém je namočeno více týmů. Z posledních tří utkání brali Panteři jen jednu výhru. Nejprve totiž nestačili na Los Angeles 4:5 a na Las Vegas 3:5. V zatím posledním utkání přehrála Florida Arizonu těsně 2:1.

    Nejproduktivnější hráči:
    Jonathan Huberdeau – 77 bodů (22+55)
    Aleksander Barkov – 62 bodů (20+42)
    Mike Hoffman – 53 bodů (25+28)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 3. Pysyk (Ekblad, Yandle), 8. Hoffman (Vatrano, Haula), 13. Acciari (Yandle) – 4. Hyman (Matthews, Holl), 18. Kapanen (Spezza, Kerfoot), 19. Matthews (Hyman, Marner), 49. W. Nylander (Clifford, Marinčin), 60. Holl


    Florida Panthers: Bobrovskij (Montembeault) – Ekblad, Weegar, Strälman, Stillman, Matheson, Yandle – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Vatrano, Haula, Hoffman – Connolly, Wallmark, Saarela – Pysyk, Acciari, Sceviour.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (J. Campbell) – Holl, Dermott, Barrie, Sandin, Liljegren, Marinčin – Marner, Matthews, Spezza – W. Nylander, Tavares, Hyman – Kapanen, Kerfoot, Engvall – Malgin, F. Gauthier, Clifford.

    Rozhodca: Hebert, Luxmore – Berg, Pancich

    Diváci: 16 322