Montreal – NY Rangers 2:5 (kon.) | Tampa Bay – Chicago 2:5 (kon.) | Florida – Toronto 3:5 (kon.)
Boston – Dallas 4:3 (kon.) | Detroit – Minnesota 1:7 (kon.) | Ottawa – Vancouver 5:2 (kon.)
Winnipeg – Washington 3:0 (kon.) | St. Louis – NY Islanders 3:2 (po pr.) | Nashville – Calgary 4:3 (po pr.)
San Jose – NJ Devils 3:2 (po pr.)
koniec
Florida Panthers
3:5 (3:3, 0:0, 0:2)
Toronto Maple Leafs
cz Piatok 28.02.2020, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 16 322 diváků.
    59:40 Justin HOLL - 3:5
     
    59:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tady je rozhodnuto, jelikož hostující celek se nakonec prosazuje do prázdné branky! JUSTIN HOLL spíše plácl do puku ve své obranné třetině, ale ten dolétl až do prázdné klece. Bez asistence.
     
    59:00
    Minuta do konce periody!
     
    58:08
    Domácí nutně potřebují získávat body. Proto Sergej Bobrovskij zůstává na střídačce!
     
    54:59
    Což jí nakonec sice neudělalo větší problémy, ale nebezpečná také nebyla. To Toronto jelo do přečíslení tři na dva, ale bekhendové zakončení skončilo těsně vedle tyče!
    49:00 William NYLANDER - 3:4
     
    49:00
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Jenže to už neplatí, jelikož hostující celek se dostává poprvé v tomto utkání do vedení! Kyle Clifford nedokázal nadvakrát překonat gólmana domácích. K odraženému puku se však dostal WILLIAM NYLANDER, jenž střelou z otočky překonal domácího gólmana! Asistence: Kyle Clifford a Martin Marinčin.
     
    46:59
    Střely na branku: 18 – 24!
     
    38:24
    Martin Marinčin je na ledě!
     
    37:59
    Navíc to bylo právě Toronto, které mělo velkou šanci na to jít poprvé v zápase do vedení! Přečíslení dva na jednoho bylo zakončeno střelou, ale ta šla těsně vedle tyče!
     
    36:24
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Martin Marinčin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:18
    To byla velká šance na straně hostí! Martin Marinčin vyslal dělovku od modré, kterou Sergej Bobrovskij neudržel ve výstroji. John Tavares ale dorážel těsně vedle tyčky!
     
    24:57
    Střely na branku: 11 – 10!
     
    20:00
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (MacKenzie Weegar – 5 min., bitka).

    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Kasperi Kapanen – 5 min., bitka).
     
    19:59
    Navíc vidíme ještě v posledních sekundách bitku! MacKenzie Weegar a Kasperi Kapanen se do sebe pustili ve středním pásmu. Této třetině opravdu nechybí nic! Za vítěze se dá považovat domácí borec, který poslal soka na led.
    18:58 Auston MATTHEWS - 3:3
     
    18:58
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Wow, tak tohle je neskutečná paráda, jelikož Maple Leafs ještě do konce první periody srovnaly! Marner sice se zadovkou neuspěl, ale puk se odrazil na Hymana. Ten se štěstím dostal puk na AUSTONA MATTHEWSE, který trefil odkrytou část branky a dal šestou branku části! Asistence: Zach Hyman a Mitchell Marner.
     
    18:06
    Navíc festival velkých šancí nám pokračuje i nadále! Kotouč se od zadního mantinelu odrazil příhodně pro domácího hráče, ale ten ze špatného úhlu netrefil prázdnou síť.
    17:43 Kasperi KAPANEN - 3:2
     
    17:43
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté se nakonec prosazují, přestože to nebude počítáno jako využití přesiloví hra! KASPARI KAPANEN obdržel přihrávku od modré na vrcholek kruhu a jeho rána na přední tyč byla nejspíše ještě tečována domácím obráncem. Asistence: Jason Spezza a Alexander Kerfoot.
     
    17:00
    Nakonec jsme viděli obrovskou šanci na domácí straně, s Torontem mohlo být hodně zle! Colton Sceviour si totiž parádně objel branku, ale místo zasunutí trefil jen tyčku!
     
    15:42
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Aleksi Saarela.
    12:36 Noel ACCIARI - 3:1
     
    12:36
    Florida právě vstřelila branku!
    Navíc uvidíme čtvrtou, tak to je ofenzivní paráda! NOEL ACCIARI to zkusil z ne úplně dobré pozice, ale Frederik Andersen si zadní tyč nepohlídal a právě od ní se kotouč odrazil do sítě! Velká chyba brankáře hostí... Asistence: Keith Yandle.
    07:25 Mike HOFFMAN - 2:1
     
    07:25
    Florida právě vstřelila branku!
    A střelecký koncert nám pokračuje i nadále, jelikož domácí celek jde znovu do vedení! Frank Vatrano táhl přečíslení dva na jednoho, když vystřelil na beton. Frederik Andersen vykopl beton jen před sebe, kde byl jako první MIKE HOFFMAN, jenž dorážel do prázdné sítě. Asistence: Frank Vatrano a Erik Haula.
    03:32 Zach HYMAN - 1:1
     
    03:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Jenže o další minutu později je srovnáno, dnes to vypadá na střelecké hody! ZACH HYMAN dostal přihrávku na hranici brankoviště, kde si puk zpracoval a poslal ho až do sítě! Asistence: Auston Matthews a Justin Holl.
    02:23 Mark PYSYK - 1:0
     
    02:23
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak máme trest na druhé straně, jelikož domácí se dostávají velmi rychlo do vedení! Aaron Ekblad odvedl dobrou práci v rohu kluziště, když se dostal s pukem až před branku. Nezazmatkoval a na straně našel volného MARKA PYSYKA, jenž nedal gólmanovi šanci. Asistence: Aaron Ekblad a Keith Yandle.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 3. Pysyk (Ekblad, Yandle), 8. Hoffman (Vatrano, Haula), 13. Acciari (Yandle) – 4. Hyman (Matthews, Holl), 18. Kapanen (Spezza, Kerfoot), 19. Matthews (Hyman, Marner), 49. W. Nylander (Clifford, Marinčin), 60. Holl


    Florida Panthers: Bobrovskij (Montembeault) – Ekblad, Weegar, Strälman, Stillman, Matheson, Yandle – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Vatrano, Haula, Hoffman – Connolly, Wallmark, Saarela – Pysyk, Acciari, Sceviour.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (J. Campbell) – Holl, Dermott, Barrie, Sandin, Liljegren, Marinčin – Marner, Matthews, Spezza – W. Nylander, Tavares, Hyman – Kapanen, Kerfoot, Engvall – Malgin, F. Gauthier, Clifford.

    Rozhodca: Hebert, Luxmore – Berg, Pancich

    Diváci: 16 322