Montreal – NY Rangers 2:5 (kon.) | Tampa Bay – Chicago 2:5 (kon.) | Florida – Toronto 3:5 (kon.)
Boston – Dallas 4:3 (kon.) | Detroit – Minnesota 1:7 (kon.) | Ottawa – Vancouver 5:2 (kon.)
Winnipeg – Washington 3:0 (kon.) | St. Louis – NY Islanders 3:2 (po pr.) | Nashville – Calgary 4:3 (po pr.)
San Jose – NJ Devils 3:2 (po pr.)
koniec
Detroit Red Wings
1:7 (0:3, 1:3, 0:1)
Minnesota Wild
cz Piatok 28.02.2020, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:11 Eric STAAL - 1:7
     
    49:11
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Velká lekce z efektivity pokračuje sedmým gólem Wild! Kevin Fiala na druhý pokus přihrál přes Filipa Hronka. Z pravého mantinelu našel za vzdálenější tyčkou ERICA STAALA a ten poměrně jednoduchým způsobem zaznamenal devatenáctý zásah v ročníku. Assitence: Kevin Fiala, Matt Dumba.
    38:16 Kevin FIALA - 1:6
     
    38:16
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Začíná to zavánět výrazným debaklem! Mikko Koivu naskočil z trestné lavice a okamžitě se zapojil do protiútoku, když zleva přenesl kotouč přes celou šířku kluziště. Tam si KEVIN FIALA připravil bekhendovou střelu a tou precizně zakončil do bližšího horního rohu. Asistence: Mikko Koivu.
    32:05 Jordan GREENWAY - 1:5
     
    32:05
    Minnesota právě vstřelila branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! JORDAN GREENWAY odvedl obrovský kus práce na mantinelu, ze kterého kotouč vydoloval a poté, co se odpoutal od Nielsena, z pravé strany prostřelil Jimmyho Howarda. Pro zkušeného gólmana tento duel končí. Asistence: Joel Eriksson Ek, Zach Parise.
    30:30 Matt DUMBA - 1:4
     
    30:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild skórují v početní výhodě a znovu vedou třígólovým rozdílem! Golubef v předbrankovém prostoru nezabránil další přihrávce přes osu kluziště, která šla do stejného místa jako před pár vteřinami. MATT DUMBA se z jedničky tentokrát nemýlil a ze třetí šance během krátké chvíle zaznamenal druhý gól v utkání. Asistence: Alex Galchenyuk, Mats Zuccarello.
    27:33 Anthony MANTHA - 1:3
     
    27:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Stalock si z Michiganu čisté konto neodveze! Pateryn se s Huntem nedohodl na útočné modré čáře, takže z vhazování v útočném pásmu Minnesoty vznikl únik ANTHONYHO MANTHY a ten z mezikruží vystřelil švihem ze svého pohledu k levé tyči. Bez asistence.
    10:12 Matt DUMBA - 0:3
     
    10:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Už v první polovině se zdá být jasné, že Minnesota vyhraje čtvrtý zápas z posledních pěti! Brodin přihrál před pravý kruh na Fialu, který krátkou přihrávkou vyzval ke střele MATTA DUMBU a jeho dělovku zastavila až síť v brance Red Wings. Howard zřejmě neměl ideální výhled. Asistence: Kevin Fiala, Jonas Brodin.
    08:19 Ryan DONATO - 0:2
     
    08:19
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hned po prvním zásahu Wild přichází i ten druhý! A znovu se o to zasloužila čtvrtá formace, když Paterynovu střelu od modré čáry dobře tečoval Hartman. Proti tomu Howard skvěle zasáhl, ale na okamžitou dorážku RYANA DONATA už nestačil. Ryan Hartman, Greg Pateryn.
    07:52 Ryan HARTMAN - 0:1
     
    07:52
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Čtvrtá formace Wild plynule navazuje na svůj dobrý výkon z předchozího zápasu! Autor dvou branek Mikko Koivu dostal přihrávku od RAYANA HARTMANA, jenž mu kotouč v rychlosti okamžitě vrátil skrz Cholowského a bývalý útočník Chicaga, Nashvillu a Philadelphie bekhendovou střelou pohotově zavěsil. Asistence: Mikko Koivu, Ryan Donato.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 28. Mantha – 8. Hartman (M. Koivu, Donato), 9. Donato (Hartman, Pateryn), 11. Dumba (Fiala, Brodin), 31. Dumba (Galchenyuk, Zuccarello), 33. Greenway (J. Eriksson Ek, Parise), 39. Fiala (M. Koivu), 50. E. Staal (Fiala, Dumba)


    Detroit Red Wings: Howard (33. J. Bernier) – Biega, Nemeth, Hronek, Bowey, Cholowski, Goloubef – Mantha, D. Larkin (A), Perlini – Gagner, Filppula, Bertuzzi – Glendening (A), Nielsen, Helm – Abdelkader (A), Ehn, Erne.
    Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Pateryn, Hunt – Fiala, E. Staal, Mayhew – Greenway, J. Eriksson Ek, Parise (A) – Zuccarello, Galchenyuk, M. Foligno – Hartman, M. Koivu (C), Donato.

    Rozhodca: Lambert, Sutherland – MacPHerson, Gibbons

    Diváci: 17 663