Juventus – AC Miláno 0:0 (odl.)
odložené
Juventus Turín
0:0 (-:-)
AC Miláno
cz Streda 04.03.2020, 20:45Taliansky pohár • Semifinále
Predzápasové kurzy
Videoprenos
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:07:35)
     
    Držanie lopty: 58 % : 42 %.
    Strely na bránu: 7:2.
    Strely mimo: 10:3.
    Rohy: 13:1.
    Ofsajdy: 0:1.
    Fauly: 16:11.
     
    Druhý polčas priniesol minimum zaujímavých momentov, napriek tomu sme videli zaujímavý futbal vo vysokom tempe. Domáci mali územnú prevahu, hostia ale napriek oslabeniu po vylúčení Rebića v prvom polčase dokázali udržať domácich ďaleko od Donnarummovej brány. Ich hra v obrane bola veľmi disciplinovaná, naopak smerom do útoku ale nepredviedli skoro nič. Juventus tak síce nedokázal využiť svoju presilovku a vyhrať dnešný zápas, vadiť mu to ale nemusí, pretože vďaka vyššiemu počtu strelených gólov v prvom zápase v Miláne postúpil do finále Talianskeho pohára. V ňom sa stretne s víťazom dvojzápasu Neapol – Inter Miláno (prvý zápas 1:0).
     
    90+5
    Koniec zápasu.
    90+4. Alex Sandro (JUV)
     
    90+4
    Juventus mal predsa len ešte jednu možnosť zaútočiť. Bernardeschiho center zrazil do druhej vlny Rabiot na Sandra, ktorého strelu z voleja Donnarumma dokázal vyraziť.
     
    90+3
    Hostia sa nie a nie dostať k lopte pri dlhej kombinácii hráčov Juventusu. Navyše po faule Kjæra na Ronalda v hlavičkovom súboji je hra znovu prerušená.
     
    90+2
    Domáci rozohrali štandardnú situáciu na krátko a po niekoľkých prihrávkach posunul Dybala loptu na hranicu šestnástky ku Cuadradovi. Ten tvrdou strelou poslal loptu nad Donnarummovu bránu.
     
    90+1
    Rabiot zaviezol loptu na polovicu hostí a prihral ju na ľavé krídlo k Bernardeschimu. Ten si vypýtal faul od Bennacera a domáci sa s rozohrávkou priameho kopu takmer od rohovej zástavky ponáhľať nijak nebudú.
     
    90
    Nadstavený čas sú štyri minúty.
     
    90
    Ronaldo dostal kolmú prihrávku za obranu AC Miláno, sám sa ale znovu vytlačil až takmer k bránkovej čiare. Odtiaľ už nedokázal rabonou presne nacentroval na spoluhráčov v šestnástke hostí.
     
    89
    Domáci sa už svojou kombináciou sústreďujú skôr na naťahovanie času. Hostia sa loptu snažia získať naspäť, hráči Juventusu ich ale umne nútia behať po čo najväčšej ploche trávnika.
     
    88
    Striedanie v tíme AC Miláno: z ihriska odchádza Andrea Conti, prichádza Alexis Saelemaekers.
     
    88
    Striedanie v tíme AC Miláno: z ihriska odchádza Davide Calabria, prichádza Diego Laxalt.
     
    87
    Hostia chcú v závere zápasu rozhodnúť a usádzajú sa na polovici domácich. Ich kombinácia však prebieha v pomerne úctivej vzdialenosti od brány Juventusu.
     
    86
    Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Danilo, prichádza Juan Cuadrado.
     
    84
    Ronaldo si navádzal z ľavého krídla loptu do šestnástky, pri kľučke proti Romagnolimu mu ale odskočila. Hostia sa nijak nezdržovali s rozohrávkou a hneď odkopli loptu do autu.
     
    83
    Juventus sa znovu snaží dlhou postupnou kombináciou nájsť diery v obrane AC Miláno. Hostia však hrajú napriek dlhému oslabeniu v obrane veľmi disciplinovane a pokrývajú všetky voľné priestory.
     
    82
    Striedanie v tíme AC Miláno: z ihriska odchádza Lucas Paquetá, prichádza Lorenzo Colombo.

    Aleš Pur

    Michal Břuchanský

    Góly:


    Juventus Turín:
    AC Miláno:
    13.02.2020
    AC Miláno - Juventus 1:1

    Góly: 61. Rebić (Castillejo) – 90+1. Ronaldo (pen.)

    Karty:   29. Ibrahimović (ACM), 43. Hernández (ACM), 44. Stefano Pioli (trenér) (ACM), 58. Kessié (ACM), 69. Castillejo (ACM), 90. Calabria (ACM) – 30. Ramsey (JUV)   71. Hernández (ACM)

    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:14.