Hertha – Union Berlín 4:0 (kon.)
koniec
Hertha BSC
4:0 (0:0)
1. FC Union Berlín
Piatok 22.05.2020, 20:30Nemecká Bundesliga • 27. kolo
Predzápasové kurzy
     
    77
    Hertha dala gól!
    Rohový kop priniesol domácim gól na 4:0. Plattenhardt nacentroval na päťku, DEDRYCK BOYATA išiel dravo za loptou a prudkou hlavičkou do ľavej časti brány rozvlnil sieť!
     
    61
    Hertha dala gól!
    Už je to o tri góly! MATHEUS CUNHA sa dosť dlho hral s obranou Unionu, robil si doslova, čo chcel, potom poslal oblúčik do pokutového územia, zakončenie nožničkami nevyšlo, lopta sa dostala k Ibiševićovi, ktorý ju len priťukol spomínanému Cunhovi a ten z hranice šestnástky vyslal prudkú presnú strelu k ľavej žrdi a tá už skončila v sieti.
     
    52
    Hertha dala gól!
    Pri tomto góle sa hráči Unionu veru nevyznamenali. Najprv zle rozohrali, následne sa síce brániaci hráč po pase od Ibiševića lopty dotkol, no nezachytil ju, zmocnil sa jej DODI LUKEBAKIO, položil si Gikiewicza na zem, obišiel ho a z veľkého uhla poslal po zemi loptu do siete.
     
    51
    Hertha dala gól!
    Plattenhardt poslal presný mäkkučký center na päťku, kde sa VEDAD IBIŠEVIČ zbavil brániaceho hráča a hlavičkou po pravej ruke Gikiewicza nedal hosťujúcemu gólmanovi žiadnu šancu!

    Daniela Mesíková

    Góly: 51. Ibišević, 52. Lukebakio, 61. Cunha, 77. Boyata

    Karty:   44. Lukebakio (HER), 67. Grujić (HER) – 9. Parensen (UNB)


    Hertha BSC: Jarstein – Pekarík, Boyata, Torunarigha, Plattenhardt – Grujić, Skjelbred (81. Samardžič) – Lukebakio (76. Dilrosun), Darida (80. Maier), Cunha (66. Mittelstädt) – Ibišević (C) (75. K. Piątek).
    Náhradníci: Smarsch – Dárdai, Dilrosun, Klünter, Maier, Ngankam, Mittelstädt, K. Piątek, Samardžič.

    1. FC Union Berlín: Gikiewicz – Hübner, Friedrich, Parensen – Trimmel (C), Prömel, Andrich (72. Kroos), Reichel (63. Ryerson) – Ingvartsen (57. Ujah), Bülter (63. Malli) – Andersson (72. Polter).
    Náhradníci: Nicolas – Gentner, Kroos, Malli, Mees, Polter, Ryerson, Subotić, Ujah.