Teplice – Liberec 0:0 (odl.)
odložené
FK Teplice
0:0 (-:-)
FC Slovan Liberec
cz Streda 11.03.2020, 17:00 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • Česká FORTUNA:LIGA • 23. kolo
Predzápasové kurzy
Videoprenos
     
    90+1
    Hlavní sudí Emanuel Marek nastaví dohrávku 23. kola o 2 minuty.
     
    86
    Pavel Moulis obešel těsně ped šestnáctkou Michala Berana, a ten jej musel zastavit za cenu žlutého faulu.
     
    85
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Tomáš Kučera, přichází Patrik Žitný.
     
    81
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Petr Kodeš, přichází Jevgenij Nazarov.
     
    77
    David Černý si dnes připisuje vůbec první ligový start. Tak tedy hodně štěstí přejeme.
     
    77
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Matěj Radosta, přichází David Černý.
     
    75
    One man show Tomáše Grigara! Kamso Mara se protáhl do vápna a svou levačkou mířil na zadní tyč, ale domácí fantom vytáhl perfektní zákrok nohou, čímž opět podržel Teplice!
     
    74
    Ondřej Karafiát (Liberec) zastavil akci domácích a dodatečně viděl žlutou kartu.
     
    73
    Tlak Liberce se stupňuje! Taras Kačaraba se dostal k odraženému míči, otočil se, ale Tomáš Grigar byl opět na místě a střelu dokázal vyrazit! Liberec teď doslova buší na domácí obranu.
     
    72
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Jakub Hromada, přichází Imad Rondić.
     
    71
    Hoří to, hoří, před Grigarem! Tomáš Malinský tentokrát výborně zasekl, naservíroval na střídajícího Zemana, který se zbavil Paradina, ale v tutovce trefil pouze Daniela Trubače!
     
    66
    Teď Teplice jen čekaly co se v jejich vápně stane! Centr od rohového praporku propadl do malého vápna a byla jen otázka, ke komu se míč odrazí. Nakonec to ke spokojenosti Stanislava Hejkala byl Tomáš Kučera, který míč poslal rychle pryč.
     
    64
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Jan Mikula, přichází Martin Zeman.
     
    63
    I rohový kop Liberce byl velmi nebezpečný! Jan Mikula zavíral zadní tyč, ale ve skluzu to měl těžké a míč poslal nakonec nad domácí branku!
     
    62
    Střídající Michal Beran mohl vrátit Liberec do hry! Obešel Paradina, ale jeho umístěné střele zabránil do sítě ve skluzu zasahující Petr Kodeš! Následuje roh Liberce.
     
    56
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Alexandru Baluta, přichází Michal Beran.
     
    53
    Teplice právě vstřelily branku!
    A z ničeho nic je to o dvě branky pro „skláře“! Klíčový hlavičkový souboj na útočné polovině Teplic vyhrál Tomáš Vondrášek, jenž prodloužil míč do šance Pavlu Moulisovi, jehož nástřel tečoval do sítě důrazný JAKUB ŘEZNÍČEK – 2:0! Asistence: Pavel Moulis.
     
    45+1
    Emanuel Marek nastaví první poločas o 2 minuty.
     
    37
    Teplice právě vstřelily branku!
    Hosté své šance nevyužili, a tak jdou do vedení domácí Teplice! První branka F:L po dlouhé pauze! Nádhernou přihrávku „šajtlí“ naservíroval Daniel Trubač a TOMÁŠ KUČERA sám před Nguyenem nezaváhal a otevřel skóre. Za přihrávku Daniela Trubače je nutno smeknout – 1:0! Asistence: Daniel Trubač.
     
    35
    Následný rohový kop měl také gólové parametry! Na centr Baluty si počkal Taras Kačaraba, ale jeho ráně chyběla absolutně rasance, Tomáš Grigar jeho střelu kryl!
     
    35
    Alexandru Baluta to zkusil svou pravačkou přímo na branku a Tomáš Grigar a musel míč vytáhnout konečky svých prstů nad svou branku!
     
    34
    Teď se probíjel na hraně vápna Tomáš Malinský a Igor Paradin jej nakonec musel stáhnout na trávník. Přímý kop pro hosty z levé strany!
     
    22
    Tutovka Liberce číslo jedna! Jan Kuchta připravil míč na velké vápno pro Alexandra Balutu, ten se driblinkem dostal přes Paradina, ale míč na Grigara nepustil svým skluzem za pět dvanáct Jan Knapík!
     
    19
    Petr Kodeš (Teplice) se střetl v tvrdém souboji s Jakubem Hromadou, a ač tam šli oba hráči stejným způsobem, ten domácí tam byl zkrátka později a vyfasoval žluté napomenutí.
     
    12
    Jakub Řezníček se teď krásným driblinkem dostal do velké šance, ale jeho střelu „šajtlí“ srazili hosté na roh! Toto mohlo dopadnout pro domácí rozhodně lépe!
     
    Utkání se odehraje za zavřenými dveřmi. Vedení LFA tak zareagovalo na úterní nařízení Bezpečnostní rady státu, které zakazuje pořádání veřejných akcí s účastí nad 100 lidí. O osudu nejbližšiho kola FORTUNA:LIGY se pak rozhodne ve středu.
     
    Náhradní termín utkání byl stanoven na 11. března s výkopem v 17 hodin.
     
    Utkání Teplic se Slovanem Liberec je odloženo pro nezpůsobilou hrací plochu, právě teď o tom rozhodl hlavní rozhodčí Emanuel Marek a technický delegát Ivo Chytil. O termínu utkání bude rozhodnuto.

    Tomáš Suchánek

    Tomáš Kubečka

    Góly:


    FK Teplice:
    FC Slovan Liberec: