Nikolas Krivák - Jacob Mikula Vítěz: N. Krivák (na body) (kon.) | Lukáš Eliáš - Adrian Bartl Vítěz: L. Eliáš (na body) (kon.)
Michal Zátorský - Tomáš Drábík Vítěz: M. Zátorský (na body) (kon.) | Samuel Daňko - Juraj Tutura Vítěz: J. Tutura (corner stoppage) (kon.)
Denis Farkaš - Samuel Liška Vítěz: D. Farkaš (na body) (kon.) | Marco Novák - Roman Paulus Vítěz: M. Novák (na body) (kon.)
Vlastislav Čepo - Patrik Jevický Vítěz: V. Čepo (TKO) (kon.) | Denis Tripšanský - Leonard Spišský Vítěz: D. Tripšanský (na body) (kon.)
Ronald Paradeiser - Milan Kratochvíla Vítěz: R. Paradeiser (na body) (kon.) | Eric Tlkanec - Patrik Křižan Vítěz: E. Tlkanec (TKO) (kon.)
koniec udalosti
Denis Tripšanský - Leonard Spišský

Vítěz: D. Tripšanský (na body)

cz Sobota 23.05.2020, 23:00Oktagon Underground
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz: D. Tripšanský (na body)
     
    Tento duel byl jednoznačně v režii Denise Tripšanského, který byl od úvodních vteřin o poznání aktivnější. Díky své aktivitě tlačil soupeře k pletivu, což mu vyhovovalo natolik, že sám přidal několik zásadních úderů. Spišskému se dlouhou dobu nedařilo najít recept, neustále totiž útočil pouze do krytu. Třetí kolo navíc nabídlo několik pokusů o takedown, Tripšanský si nakonec připsal jeden úspěšný. (23:13:50)
     
    Konec zápasu.
     
    2:40
    Oba zápasníci nyní promáchli, poté Denis Tripšanský zkoušel další takedown, ten se však počítat nebude.
     
    2:02
    Ani další pokus o takedown se počítat nebude. Ihned po něm to Spišský zkoušel naskočeným kolenem, avšak pouze do krytu.
     
    1:46
    Další pokus o takedown, který se tentokráte počítat nebude. Leonard Spišský si je vědom, že mu tento duel zrovna moc nevychází, proto sledujeme několik ostrých přestřelek.
     
    1:09
    O naskočeného supermana se pokusil také Spišský, avšak s naprosto opačným výsledkem. Tripšanskému se povedlo včas uskočit směrem vzad.
     
    0:32
    První povedený takedown tohoto zápasu. Na své konto ho sebral Denis Tripšanský, který si tak připisuje další plusové body.
     
    0:17
    I úvod třetího kola se nese v hodně podobném duchu. Spišský navíc schytal nepříjemnou levačku, načež se dostal do středu oktagonu.
     
    Začalo třetí kolo.
     
    Skončilo druhé kolo.
     
    2:50
    Další naskočený úder od Tripšanského, což v tomto duelu zatím funguje. Spišský je stále tlačený k pletivu, což mu rozhodně nechutná.
     
    2:13
    Po delší době se projevil také Spišský, který poprvé zaútočil pouze do krytu, krátce poté to zkoušel low kickem.
     
    1:35
    Zničehonic naskočený superman od Tripšanského, který soupeře poslal k zemi. Pro sudího to znamenal signál k počítání, Spišský ovšem bude pokračovat.
     
    1:21
    Další dobrý kryt v podání Denise Tripšanského, který zatím nemá žádný větší problém. Svého soupeře stále tlačí blíže k pletivu.
     
    0:47
    Leonard Spišský se pokusil o nečekaný nástup, jenomže ten opět přinesl atak do krytu. Denis Tripšanský včas uskočil, poté přidal tvrdou levačku přímo na bradu.
     
    0:20
    Aktivní nástup v podání Tripšanského, který na úvod druhého kola vyslal další low kick. Chvíli poté přidal další, který byl opět velice přesný.
     
    Začalo druhé kolo.

    David Suchý