Samuel Krištofič - Jakub Benko Vítěz: S. Krištofič (na body) (kon.) | Marek Bartl - Kamil Cibinski Vítěz: K. Cibinski (na body) (kon.)
koniec udalosti
Samuel Krištofič - Jakub Benko

Vítěz: S. Krištofič (na body)

cz Nedeľa 24.05.2020, 00:01Oktagon Underground
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz: S. Krištofič (na body) (00:14:26)
     
    Hlavní předzápas je minulostí, celkem překvapivě byl jednoznačný průběh. Samuel Krištofič totiž převedl ukázkovou školu takedownů, což stačilo na výhru v tomto duelu. Benko měl s bráněním velké problémy, sám se prezentoval řadou kopů, které ovšem nevedly k ničemu zásadnímu. Samuel Krištofič tak po zásluze vítězí, tento duel však před samotným zápasem sliboval mnohem vyrovnanější podívanou.
     
    Konec zápasu.
     
    2:13
    Ihned poté následoval další takedown, v konečném důsledku snad jedenáctý. Benkovi se poté povedl pravý hák, Krištofič byl na malý moment otřesen.
     
    1:48
    Na řadu přišel další klinč u pletiva, po kterém již tradiční obrázek. Krištofič podrazil Benkovi nohu, na světě tak byl další počítaný takedown.
     
    1:13
    Benkovi se rovněž povedlo zachytit kop soupeře, Krištofič poté sám upadl na zem, což vedlo k našetření sil. Pirát zatím nemá problém s aktivitou soupeře.
     
    0:56
    Aktivní klinč z obou stran, který trval snad třicet vteřin. Jakub Benko se dostal z těžké pozice, sám poté dokázal soupeře přetočit zpět k pletivu.
     
    0:23
    Krištofičovi se povedlo zachytit nohu soupeře, jenomže Benko přidal několik tvrdých úderů do zátylku. Pro Piráta to znamenalo signál k dalšímu takedownu.
     
    Začalo třetí kolo.
     
    Skončilo druhé kolo.
     
    2:39
    Aby toho nebylo málo, tak i koncovka třetího kola nabídla takedown. Jakub Benko by potřeboval tento zápas ukončit na KO/TKO.
     
    2:14
    Benko to zkoušel dalším nepříjemným kopem na břicho, avšak tudy cestička zřejmě nevede. Chvilkový klinč překvapivě takedown nepřinesl.
     
    1:31
    Další strhnutý bod pro Benka, který byl po necelých dvou minutách hned čtyřikrát na zemi. Krištofič předvádí naprosto ukázkovou školu takedownů.
     
    1:03
    S Benkem to nevypadá vůbec dobře, v krátkém časovém sledu totiž přišel další takedown od Krištofiče. Pirát navíc dokázal vykrýt tvrdý útok na břicho.
     
    0:44
    Nádherná práce v podání Piráta, který u pletiva podrazil soupeři nohy, což vedlo k dalšímu ukázkovému takedownu, který se bude počítat.
     
    0:15
    Benko i nadále působí aktivním dojmem, jenomže dobrou kombinaci předvedl Krištofič, který s levým hákem dosáhl na obličej svého soupeře.
     
    Začalo druhé kolo.
     
    Skončilo první kolo.
     
    2:46
    Toto kolo půjde ve prospěch Krištofiče, který má na svém kontě čtyři úspěšné takedowny. Nyní se navíc chtěl pokusit o gilotinu, který ale proběhl na zemi.

    David Suchý