Samuel Krištofič - Jakub Benko Vítěz: S. Krištofič (na body) (kon.) | Marek Bartl - Kamil Cibinski Vítěz: K. Cibinski (na body) (kon.)
koniec udalosti
Marek Bartl - Kamil Cibinski

Vítěz: K. Cibinski (na body)

cz Nedeľa 24.05.2020, 00:29Oktagon Underground
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz: K. Cibinski (na body) (00:41:39)
     
    I druhé vydání OKTAGON Underground je u konce. Hlavní zápas nakonec vyzněl ve prospěch Kamila Cibinskiho, který tak postupuje do nadcházejících bojů. Cibinski byl v tomto duelu mnohem aktivnější, navíc volil natolik dobré kombinace, které stačily k vítězství. Marek Bartl naopak celkem dlouhou dobu hledal na svého soupeře recept, ten ale ovšem nedokázal najít.
     
    Konec zápasu.
     
    2:25
    Na zádech se ocitl také Cabinski, jenomže tento úspěšný takedown zřejmě nebude nic znamenat. Tento duel by totiž měl vyznít ve prospěch Cibinskiho.
     
    1:48
    Cibinski nasadil škrcení na zemi, jenomže to podle sudího nemělo šanci na úspěch. Rychle jsme se tak dostali zpět do postoje, údery však nejsou vůbec tvrdé.
     
    1:19
    Kamil Cibinski má problém s fyzičkou, navíc schytal kop na hlavu. Bartl se navíc pokusil o takedown u pletiva, ten zatím není úspěšný.
     
    0:48
    Marek Bartl se snaží ve třetím kole dominovat, jenomže sám skončil na zádech. Úspěšný takedown z toho ale nebyl, sudí oba borce postavil zpět na nohy.
     
    0:15
    Pokus o kop z otočky v podání Marka Bartla, jeho soupeř s tímto záměrem ale počítal. Kamil Cibinski to pro změnu zkoušel kopem na hlavu.
     
    Začalo třetí kolo.
     
    Skončilo druhé kolo.
     
    2:45
    Dva slibné low kicky v krátkém časovém sledu, které jdou na konto Marka Bartla.
     
    2:14
    Další naskočení koleno, po kterém Bartl raději zalehl k zemi. Kamil Cibinski má koncovku druhého kola celkem jasně pod kontrolou.
     
    1:40
    Cibinski zatím sází na pestrost úderů, tentokráte přidal celkem povedený high kick. Bartl je při svých kombinací zatím hodně pomalý, rozhodně musí něco změnit.
     
    1:15
    Dostali jsme se zpět do středu oktagonu, kde Kamil Cibinski vyprodukoval tvrdou levou zadní. Bartl se snažil odpovědět low kickem, který byl ale slabý.
     
    0:36
    Jenomže poté se oba borci podívali na zem, což zřejmě neznamenalo úspěšný takedown pro Cibinskiho. Posléze byla k vidění velice zajímavá přestřelka.
     
    0:14
    Kamil Cibinski otevřel druhé kolo další tvrdou pravačkou, což není špatný recept. Poté se předvedl také Marek Bartl, který soupeře přitlačil k pletivu.
     
    Začalo druhé kolo.
     
    Skončilo první kolo.
     
    2:14
    Naskočené koleno, po kterém musel být Marek Bartl počítán. V boji se rozhodně bude pokračovat, avšak Kamil Cibinski předvedl naprosto nečekaný úder.

    David Suchý