FIFA 20: Zicon eSports - MD9 eSports 1:2 (kon.)
koniec udalosti
FIFA 20: Zicon eSports - MD9 eSports

1:2

cz Pondelok 25.05.2020, 20:10Futbalové udalosti
     
    Je za námi přátelské utkání ze světa esportu, v němž Dabburův MD9 eSports porazil Železníkův Zicon eSports 2:1. Všechny tři dvojduely byly velmi vyrovnané, rozhodovaly opravdu maličkosti. Nimi o jediný gól zdolal Mario0osa99, čímž poslal Dabburův tým do vedení. Sirisetsedm dokázal vyrovnat, v penaltovém dramatu nedal šanci Liemu Shalevovi. Rozhodující střetnutí proti sobě sehrál Erez Gabay a Šlapi1, první jmenovaný zvítězil po celkovém součtu 4:3. Následoval ještě přátelský zápas obou vlastníků, v něm Mounas Dabbur udolal Lukáše Železníka 2:1. (23:02:13)
     
    22:55
    Lukáš Železník vs. Mounas Dabbur 1:2

    Závěrečný tlak přišel, jenže vyrovnání nikoliv. Mounas Dabbur, hájící v reálném fotbale barvy Hoffenheimu, porazil Lukáše Železníka 2:1.
     
    22:53
    Lukáš Železník vs. Mounas Dabbur 1:2

    Velký nepříjemnost pro Železníka, jenž je jasně lepším hráčem, avšak z ojedinělého útoku se prosadil Dabburův legendární Ronaldo. Izraelec je tím pádem velmi blízko výhře, probíhá 83. minuta.
     
    22:50
    Lukáš Železník vs. Mounas Dabbur 1:1

    Z kabin se vrátili s výrazně lepší formou hráči Lukáše Železníka. Opavského fotbalistu dělil kousek o vedoucího zásahu, Ronaldo napálil břevno.
     
    22:47
    Lukáš Železník vs. Mounas Dabbur 1:1

    První poločas je minulostí. Sledujeme velmi vyrovnanou bitvu, jejíž výsledek 1:1 je spravedlivým vyústěním. Dabbur dokázal vsítit druhou branku, ta ale nemohla platit kvůli ofsajdu. Na druhé straně si brankář poradil se zakončením brazilského Ronalda.
     
    22:45
    Lukáš Železník vs. Mounas Dabbur 1:1

    Na vyrovnání se moc dlouho nečekalo! První Richarlisonovu ránu ještě gólman vyrazil, na dorážku již neměl šanci reagovat.
     
    22:43
    Lukáš Železník vs. Mounas Dabbur 0:1

    Železník se může pokusit krajana pomstít, zatím se mu to však nedaří. Naopak se do vedení dostal hráč Hoffenheimu, z velkého úhlu skóroval Ronaldinho.
     
    Rozhodně stojí za to zmínit, že Mounas Dabbur reprezentoval Izrael ve FIFA turaji evropských zemí. A celý turnaj vyhrál, ve čtvrtfinále po velkém boji porazil 2:1 Patrika Schicka.
     
    22:40
    Lukáš Železník vs. Mounas Dabbur 0:0

    Závěrečný zápas právě odstartoval! Fotbalista Opavy má proti sobě těžkého soupeře, hráče hrajícího Bundeligu v Hoffenheimu, Mounase Dabbura.
     
    22:25
    Šlapi1 vs. Erez Gabay 1:1 (3:4)

    Šlapi1 v závěru držel balón častěji na kopačkách svých hráčů, kýženého vyrovnání ale bohužel nedosáhl. MD9 eSports se stává vítězem přátelského utkání, Zicon eSports poráží v poměru 2:1. Celý program uzavře zápas vlastníků Lukáše Železníka a Mounase Dabbura, ten se do konečného výsledku počítat nebude.
     
    22:20
    Šlapi1 vs. Erez Gabay 1:1 (3:4)

    Son Heung-min měl na noze rozhodnutí, ovšem nechal se rozhodit vyběhnuvším gólmanem a z dobré pozice minul svatyni o několik metrů. Reprezentant Ziconu má ještě na dvacet minut na vyrovnání a případný zvrat v dvojduelu.
     
    22:26
    Šlapi1 vs. Erez Gabay 1:1 (3:4)

    MD9 eSports je před posledním poločasem soutěžního utkání blíže vítězství. Jeho zástupce Erez Gabay drží vyrovnaný výsledek proti Šlapimu1, přičemž v prvním zápase jej porazil o gól.
     
    22:12
    Šlapi1 vs. Erez Gabay 1:1 (3:4)

    Bohužel, dlouho Šlapimu1 těsný náskok nevydržel. Erez Gabay sehrál pohlednou kombinační akci, na jejímž zdárném konci stál Son.
     
    22:10
    Šlapi1 vs. Erez Gabay 1:0 (3:3)

    Co jsem předesílal se skutečně stalo! Šlapimu netrvalo ani pět minut, aby okamžitě srovnal skóre z obou zápasů. Po brilantní individuální akci se zapsal na listinu střelců Riyad Mahrez.
     
    22:06
    Šlapi1 vs. Erez Gabay 2:3

    Kdo se stane vítězem přátelského utkání mezi Zicon eSports a MD9 eSports? To ještě ani zdaleka není rozhodnuto. Pozápasové kamery si vybírají Lionela Messiho, jenž se dvěma góly zasloužil na vítězství Ereze Gabaye 3:2, avšak Šlapi1 může vstřelit jeden gól a začínáme zase od nuly.
     
    22:02
    Šlapi1 vs. Erez Gabay 2:3

    Erez Gabay si bere ztracené vedení zpět. Dlouho čekal na mezeru v soupeřově obraně a nakonec se dočkal. Do vápna pronikl Lionel Messi, Argentinec slabší pravačkou vymetl pravou šibenici.
     
    21:59
    Šlapi1 vs. Erez Gabay 2:2

    Tak to byla parádní akce, po níž Šlapi1 vyrovnává na 2:2! Využil technických dovedností Mbappého, s nímž se krásnou kličkou zbavil osobního strážce, vzápětí střelou od břevna neomylně zavěsil!
     
    21:55
    Šlapi1 vs. Erez Gabay 1:2

    Šlapi1 se s jedním ze svých hráčů dopustil faulu v pokutovým území. Alisson sice penaltu Mbappého chytl, jenže míč se odrazil zpátky k exekutorovi, který na podruhé nemohl minout. Avšak reprezentant Ziconu svou chybu rychle napravil, z následného útoku se trefil jeho Mbappé. Po poločase vede Erez Gabay 2:1.
     
    21:53
    Šlapi1 vs. Erez Gabay 0:1

    Na vedoucí branku jsme dlouho čekat nemuseli. Po necelé půl hodině a pár rychlých nahrávkách poslal Gabaye do vedení Lionel Messi.

    Milan Huppert