Šport a COVID-19 (kon.) | Zajímavosti ze světa sportu (kon.)
koniec udalosti
Šport a COVID-19

cz Nedeľa 31.05.2020, 09:00Športové udalosti
     
    14:55
    Druhé kolo testů na koronavirus u 30 z celkových 32 klubů první a druhé nejvyšší soutěže neodhalilo žádný pozitivní případ. Posledními dvěma týmy, které ještě budou opakovaně testovány, jsou Brno a Ústí nad Labem. Fotbal v Česku má tak zelenou.
    Jeden z hráčů Slavie má koronavirus.
     
    10:55
    Fotbalová Slavia musela zrušit dnešní přípravný zápas s Jihlavou. V kádru úřadujícího mistra se objevil jeden pozitivní test na koronavirus. Informaci oznámil na twitteru klubový šéf Jaroslav Tvrdík.
     
    15:02
    Plošné testy před startem fotbalové FORTUNA:LIGY odhalily nákazu nemocí covid-19 u jednoho z fotbalistů Mladé Boleslavi. Hráč je v izolaci, kam poslala krajská hygienická stanice pouze jeho. Ostatní členové mužstva v nejbližších dnech podstoupí další testy, které rozhodnou o nejbližším osudu mladoboleslavského týmu. Liga má odstartovat v sobotu dohrávkou mezi Teplicemi a Libercem, Mladá Boleslav má nastoupit v úterý 26. května doma proti Slavii.
     
    17:45
    Kluby FORTUNA:LIGY si na úterním grémiu odhlasovaly dohrání letošního ročníku! Pro pokračování hlasovalo třináct celků, tři se měly zdržet (Opava, Karviná, Zlín). Dohrávat se bude i druhá nejvyšší soutěž, kde mělo hlasovat kladně všech šestnáct účastníků.
     
    15:35
    Ligový výbor LFA schválil, že se FORTUNA:LIGA i FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA znovu rozběhnu od 25. května. Vedení dvou nejvyšších českých lig zároveň požádá kluby o možnost dohrávat ročník i po 30. červnu. O tom se bude hlasovat na ligovém grémiu, které bylo svoláno na 12. května.
     
    09:00
    ČTVRTEK 23. DUBNA
     
    18:44
    Vláda na dnešním zasedání projednávala plán postupného rozvolňování opatření proti koronaviru na území Česka a došlo také na sport. Profesionální sportovci se budou moci vrátit v omezené míře ke společným tréninkům 20. dubna, od 8. června by pak mohly být povoleny sportovní zápasy bez přítomnosti diváků a s omezeným počtem lidí, kteří se na utkáních budou podílet organizačně.
     
    15:23
    Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch popřel informace Národní sportovní agentury o tom, že by se po uvolnění restriktivních opatření vlády mohly na venkovních sportovištích konat turnaje. "Ministerstvo nic takového neschválilo. Platí stále mimořádné opatření, že jsou povoleny individuální sporty. Pokud je člověk mimo civilizaci, nemusí mít roušku. Pokud je, například na cyklostezce, dva metry od někoho jiného, mít ji musí," vysvětlil.
     
    11:14
    Výkonný výbor FAČR se rozhodl k platnosti 8. dubna ukončit všechny amatérské fotbalové soutěže s konstatováním, že jejich dohrání není fakticky možné. Kluby nesestupují ani nepostupují.

    Semifinálová a finálová utkání MOL Cupu se sehrají v nových termínech, které určí řídící orgán soutěže.
     
    15:03
    Definitivně ukončena byla házenkářská STRABAG Rail Extraliga mužů. Konečné pořadí je stanoveno na základě tabulky po 21. kole, mistr ligy ale vyhlášen nebude. Zároveň nebude nikdo sestupovat a v případě, že se do soutěže přihlásí všichni stávající účastníci, ani postupovat.
     
    10:11
    Viru COVID-19 podlehl ve věku 73 let legendární stoper Realu Madrid Goyo Benito. V dresu Bílého baletu odehrál v letech 1969 až 1982 celkem 420 zápasů a slavil kromě šesti mistrovských titulů i pět pohárových.
     
    14:58
    Navzdory doporučení od UEFA, která chce národní fotbalové ligy za každou cenu dohrát, bude zřejmě předčasně ukončen letošní ročník belgické Jupiler Pro League! Kvůli pandemii koronaviru tento postup doporučila správní rada soutěže. Doporučení ještě musí 15. dubna schválit valná hromada, ale to by už měla být jen formalita. Belgický šampiónem pro sezónu 2019-20 by se stal vedoucí tým tabulky Club Bruggy.
     
    18:08
    Pandemie koronaviru pozastavila veškeré tenisové turnaje do 7. června. Po středečním zrušení Wimbledonu byla pauza organizacemi ATP, WTA a ITF prodloužena až do 13. července.
     
    17:25
    A je to oficiální. Letošní ročník tenisového Wimbledonu se po dlouhých 75 letech neuskuteční. Definitivní rozhodnutí učinili londýnští organizátoři ve středu odpoledne.
     
    12:57
    Kontinentální hokejová liga přijde vinou pandemie koronaviru o jednoho ze svých účastníků! Soutěže se v příštím roce nezúčastní tým Admiralu Vladivostok, který doplatí na finanční škrty v řadách ministerstva tělesné výchovy a sportu. Jeho vedení v Přímořské oblasti rozhodlo, že vinou pandemie nebudou uvolněny žádné prostředky na profesionální sport.
     
    10:36
    Bývalý prezident fotbalového Olympique Marseille Pape Diouf podlehl koronaviru. V rodném Senegalu se stal vůbec první obětí nemoci COVID-19. Bylo mu 68 let.
     
    14:28
    Na rok 2021 odložené olympijské hry v Tokiu již znají svůj nový termín! Zahájeny budou 23. července a poběží do 8. srpna. Informaci potvrdil přímo Mezinárodní olympijský výbor. V původním termínu se OH nemohly konat kvůli pandemii koronaviru, která už postihla téměř celý svět.
     
    13:19
    Ligová fotbalová asociace České republiky v dopise výkonného ředitele Tomáše Bárty adresovaného klubům potvrdila, že se nadále počítá s tím, aby se nejvyšší fotbalová soutěž dohrála. Teoreticky se může stát, že se bude liga hrát ještě celý červenec a pak také v úvodu srpna. V takovám případě by nová sezona začala v polovině září. Na tom se přeběžně domluvily členské státy European Leagues, mezi které se řadí i Česká republika.
     
    17:31
    Pandemie koronaviru ovlivní také tradiční atletický mítink Zlatá tretra v Ostravě. Závod, který byl původně naplánován na 22. května, nakonec proběhne na stadionu v Ostravě-Vítkovicích až 8. září.
     
    10:31
    Play-off Kontinentální hokejové ligy (KHL) bylo zrušeno! Vinou pandemie koronaviru tak letos nepozná svého vítěze ani druhá nejprestižnější ligová soutěž světa.
     
    13:34
    Je rozhodnuto! Letní olympijské hry v Tokiu se v letošním roce neuskuteční! Japonský premiér Šinzó Abe se s šéfem Mezinárodního olympijského výboru Thomasem Bachem dohodl na ročním odkladu.
     
    12:09
    Světový pohár horských kol, jenž se měl konat ve dnech 22. až 24. května v Novém Městě na Moravě, byl odložen. O novém termínu se bude jednat.
     
    09:42
    Japonský premiér Šinzó Abe by měl během úterý telefonovat s Thomasem Bachem, šéfem Mezinárodního olympijského výboru. A téma? Odložení Letních olympijských her v Tokiu z důvodu pandemie koronaviru.
     
    13:50
    Kvůli pandemii koronaviru se neuskuteční Velká cena formule 1 v ázerbájdžánském Baku, kde se mělo závodit 7. června. Celkově se jedná už o osmý odložený či zrušený závod letošního kalendáře mistrovství světa.
     
    13:02
    Fotbalová pauza se ve Španělsku protáhne. V zemi, v níž na nový typ koronaviru zemřelo už celkem 2182 lidí, se nebude hrát, dokud se situace neuklidní. Na přerušení na "dobu neurčitou" se společně dohodlo vedení La Ligy se španělskou fotbalovou federací.
     
    18:32
    Dojde k odložení Olympijských her v Tokiu? Podle japonské televize NHK a agentury Kjódó by měl o této otázce jednat Mezinárodní olympijský výbor už dnes večer!
     
    11:51
    Český boxer Lukáš Konečný byl pozitivně testován na koronavir! Někdejší mistr světa však před několika minutami na svém Facebooku mírnil obavy. "I přes pozitivní výsledky testu se cítím velmi dobře, nemám příznaky a ještě včera jsem si byl zatrénovat (sám, bez lidí a ve své tělocvičně)," napsal jednačtyřicetiletý Konečný.
     
    17:09
    Druhý grandslamový podnik letošního tenisového ročníku v květnu nezačne! Organizátoři pařížského Roland Garros antukový svátek v úterý odložili. Pokud se situace okolo pandemie koronaviru uklidní, hrát by se pod Eiffelovou věží mělo od 20. září do 4. října.
     
    16:02
    UEFA již oficiálně potvrdila roční odklad evropského šampionátu. Hrát se bude ve stejném formátu i stejných zemích, a to v období od 11. června do 11. července 2021. Až do odvolání pozastavila UEFA rovněž všechny své probíhající soutěže, včetně Ligy mistrů a Evropské ligy.
     
    15:07
    Stejný osud potkal i Kontinentální hokejovou ligu! Vedení soutěže původně přerušilo v pondělí vyřazovací boje na týden, v rámci preventivních opatření však bylo pokračování play-off pozastaveno až do 10. dubna. Vzhledem k dřívějšímu odstoupení Jokeritu s Nur-Sultanem by se mělo play-off dohrávat v pozměněném herním modelu.
     
    14:26
    UEFA informaci stále ještě oficiálně nepotvrdila, roční odklad evropského fotbalového šampionátu se ale zdá být prakticky hotovou věcí. Podle zahraničních médií oznámil předseda UEFA Alexander Čeferin i kompletní zrušení druhého ročníku Ligy národů, který se měl uskutečnit právě v roce 2021.
     
    13:49
    Norská fotbalová federace doslova propálila informaci z jednání UEFA. Podle dostupných zdrojů se zdá, že bylo rozhodnuto o tom, že fotbalové EURO proběhne až příští léto 2021!
    Potvrzení z oficiálního Twitteru KHL o přerušení play-off na jeden týden.
     
    22:02
    Na týden přerušena byla Kontinentální hokejová liga! Z bojů o Gagarinův pohár už odstoupili finský Jokerit a kazašský Baris Nur-sultan. Vedení soutěže bude řešit nový program 2. kola play-off, v němž zbyla šestice ruských celků.
     
    14:27
    Také Český volejbalový svaz oficiální ukončil všechny soutěže, které organizuje. Sezona 2019/20 tak zůstane nedohraná. Extraligové tituly nebudou uděleny, jinak platí pořadí ke dni ukončení. O sestupujících a postupujících rozhodne sportovně technická komise svazu ve spolupráci se zástupci jednotlivých soutěží.
     
    17:30
    Finský hokejový klub Jokerit oznámil, že se vzhledem k situaci ohledně COVID-19 rozhodl nepokračovat v letošním playoff KHL! Informaci oficiálně potvrdil na svém klubovém webu.
     
    15:53
    Mluvilo se o tom už ve čtvrtek, ale dnes přišlo oficiální potvrzení. Zrušeno bylo hokejové MS do 18 let, které se mělo mezi 16. až 26. dubnem odehrát v USA ve městech Plymouth a Ann Arbor.
     
    15:35
    Dohrána nebude ani hokejová liga ve Finsku, která měla původně pokračovat bez diváků! Ve čtvrtek se ještě hrálo, sobotní poslední kolo dlouhodobé části se již neuskuteční. Místa v Champions League a Spengler Cupu budou obsazena podle pořadí po základní části.
     
    14:07
    Leganés je dalším španělským klubem, jehož hráči budou umístěni do karantény. Vedení předčasně ukončilo dnešní trénink, učinilo tak na základě toho, že pozitivní test na koronavirus měl generální manažer Martín Ortega.
     
    13:16
    Dalším klubem Premier League, který zasáhl koronavirus, je Bournemouth. Do preventivní karantény zamířil gólman Artur Boruc a čtyři zaměstnanci klubu, které nyní čekají testy
    Profesionální fotbal se v Anglii nebude hrát minimálně do 3. dubna.
     
    12:07
    Hrát fotbal se nebude ani v Anglii! Na společném jednání Premier League, EFL, která řídí zbylé profesionální ligy a Fotbalové asociace FA bylo rozhodnuto, že všechny soutěže budou zastaveny až do 3. dubna.
    Oficiální prohlášení UEFA k odložení soutěžních zápasů v následujícím týdnu.
     
    11:22
    Na pandemii koronaviru reaguje také UEFA. Ta zatím rozhodla o odložení všech zápasů pořádaných federací v příštím týdnu. Jedná se o osmifinálové odvety Ligy mistrů, Evropské ligy a také čtvrtfinálové duely mládežnické Ligy mistrů.

    UEFA navíc na 17. března svolává videokonferenci, které se zúčastní zástupci všech 55 členských zemí, Evropské asociace klubů, národních lig a FIFpro (Asociace profesionálních hráčů), kde se bude diskutovat, jak by měl evropský fotbal na situaci dál reagovat.
     
    11:07
    Pandemie koronaviru se postarala o přerušení další významné fotbalové soutěže. Až do odvolání byla pozastavena francouzská Ligue 1! Hrát se nebude ani druhá liga.
     
    10:50
    V karanténě je další účastník anglické Premier League! Po Arsenalu a Chelsea se příznaky nákazy koronavirem objevily i u zatím neurčeného hráče "A" týmu Evertonu. V izolaci jsou tak všichni fotbalisté včetně členů realizačního týmu.

    O dalším osudu soutěže by se mělo rozhodnout během pátku.
     
    08:00
    Po obránci Ruganim byl pozitivně na koronavirus testován také Paulo Dybala. Argentinec o víkendu gólem stvrdil vítězství Staré dámy nad Interem. Tuto informaci vedení Juventusu zatím oficiálně nepotvrdilo.
     
    07:55
    Do karantény musí další londýnský celek, Chelsea! Koronavirem se nakazil se zraněním laborující Callum Hudson-Odoi, hráči se podle prvních zpráv daří dobře.
     
    23:35
    Anglická Premier League ještě odložena nebyla, avšak na jak dlouho? Jisté je, že o víkendu nebude hrát Arsenal, trenér Mikel Arteta měl totiž pozitivní test na koronavirus!
     
    22:37
    Dalším týmem, který se ocitl v karanténě, je Hellas Verona! Nováček Serie A v neděli hrál zápas na půdě Sampdorie Janov (1:2), za kterou nastoupil Manolo Gabbiadini, u něhož byla posléze nákaza koronavirem prokázána. Kromě hráčů zamířili do karantény zaměstnanci veronského klubu a jeho vedoucí představitelé.
     
    20:03
    Ani česká fotbalová reprezentace neodehraje plánované zápasy! Během reprezentační pauzy se měla v Charlotte a Miami představit proti Hondurasu a Mexiku. Oba zápasy jsou však zrušeny.
     
    18:00
    Podle TSN se po NBA přerušuje také kanadsko-americká NHL! Rozhodčím bylo řečeno, aby si zamluvili lety domů.
     
    16:20
    NBA hlásí dalšího nakaženého! Je jím Donovan Mitchell, který taktéž hraje za Utah Jazz. Hráči v soukromých rozhovorech navíc prozradili, že Rudy Gobert, první nakažený hráč, se pohyboval v šatně a dotýkal se jak hráčů, tak jejich věcí.
     
    16:17
    Koronavirus ohrožuje i fotbalový Leicester! Tři neupřesnění hráči se sami separovali od týmu po projevení příznaků korony. Co bude se sobotním zápasem Lišek proti Watfordu, se ještě neví.
     
    16:04
    Co bylo oznámeno včera, se ruší! Vzhledem k vyhlášení nouzového stavu pro tuto sezonu končí i Tipsport extraliga ledního hokeje! Mistr tak nebude žádný, otázkou zůstává jedno volné místo v hokejové Lize mistrů. Účast má jistou Liberec a Třinec, médii prolétla informace o Spartě jako třetím českém účastníkovi nové sezony CHL, nic však ještě oficiální není.
     
    15:34
    UEFA přistoupila ke svolání 55 členských federací a všech zainteresovaných stran. 17. března proběhne videokonference, kde se bude řešit budoucnost všech fotbalových soutěží v Evropě, včetně nadcházejícího EURA!
     
    15:00
    Ligová fotbalová asociace reaguje na dnešní vyhlášení nouzového stavu ze strany Vlády ČR a z něho vyplývajícího zákazu pořádání veřejných akcí s účastí více než třicet osob a rozhodla o odložení všech utkání FORTUNA:LIGY a FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY po dobu trvání nouzového stavu.
     
    14:10
    Vláda České republiky vyhlašuje nouzový stav. Ten byl zahájen dnes 12.3. ve 14:00 a potrvá po následujících třicet dnů! Všechny sportovní akce od pátečních 6:00 jsou tímto prohlášením odloženy, v horším případě zrušeny!
     
    11:50
    Nepříjemná zpráva přišla z Realu Madrid. Jeden z basketbalistů královského klubu byl pozitivně testován na koronavir, klub tak okamžitě přešel k preventivním opatřením a zrušil veškeré tréninky. Nyní by měl být celký klub v karanténě.

    Na to musel okamžitě zareagovat i fotbalový Real Madrid, jelikož basketbalisté a fotbalisté Los Blancos využívají stejné tréninkové prostory. I v tomto případě jsou zrušeny všechny tréninky a Bílý balet bude s největší pravděpodobností také v následujících čtrnácti dnech v karanténě.
     
    11:40
    Columbus Blue Jackets se budou muset do konce základní části obejít bez typického domácího prostředí! Tým z Ohia je tak druhým, který bude mít zavřený stadion. Tím prvním je San Jose.
     
    02:45
    Zásadní zpráva přišla od vedení NBA! Nejslavnější basketbalová soutěž byla na neurčito pozastavena jen pár desítek minut poté, co byl u hráče Utahu Rudyho Goberta prokázán pozitivní test na přítomnost koronavirus.
     
    17:44
    Hokejová Chance liga stojí na rozcestí! Kluby se nedokázaly na dnešní schůzce v Praze jednoznačně shodnout na nějakém řešení situace. „Výsledky jednání a zbývající části sezony se bude výkonný výbor ČSLH jako řídící orgán soutěže zabývat na svém zítřejším jednání," prohlásil tiskový mluvčí svazu Zdeněk Zikmund.
     
    15:40
    V Německu je první fotbalista nakažený koronavirem! Jedná se o druholigového obránce Hannoveru Tima Hüberse, jenž letos odehrál tři ligová utkání, v nichž vstřelil jednu branku. K nakažení podle všeho došlo na akci v Hildesheimu, klub proto nepředpokládá, že by mohl nakazit ostatní spoluhráče.
     
    14:56
    Dle hokejových řádů se nemůže jít za 30. dubna, do té doby musí být vše odehráno, případně zrušeno. Pokud by se soutěž neodehrála, určitě by nebyl korunován mistr extraligy, pouze vítěz základní části.
     
    14:46
    Josef Řezníček zároveň dodává, že kluby nejsou schopny zajistit podmínky dané ministerstvem zdravotnictví. Pokud nebude povolený větší počet lidí než sto, extraliga pokračovat nebude!
     
    14:40
    Tisková konference ohledně TELH přinesla toto stanovisko: Byl ustanoven termín 29. března, kdy nejpozději může začít opětovně předkolo. Současné předkolo u zápasů, které jsou za stavu 1:1, by se odehrálo jedním zápasem. Následné čtvrtfinále, semifinále i finále se odehraje na tři vítězné zápasy, aby se soutěž odehrála dle regulí do 29. dubna.

    I po 29. březnu se ale může stále hrát bez diváků, záleží, jaké bude aktuální rozhodnutí vlády o počtu možných účastníků akcí.
     
    14:11
    Další zápas osmifinále Evropské ligy, který se neuskuteční, je souboj mezi Sevillou a římským AS. Španělé navíc na dva týdny přerušili lety na Apeninský poloostrov, což by dopravu fotbalového týmu jenom zkomplikovalo.
     
    12:56
    Na mimořádném zasedání slovenských hokejových klubů ve Zvoleně padlo rozhodnutí: Tipsport Liga se nedohraje! Stejně jako v případě DEL a EBEL, ani zde nebude vyhlášen mistr a letošní ročník tak bude anulován.
     
    12:52
    Fotbalová liga se bude hrát dále, ale bez diváků! Tak zní slova ligové asociace LFA. Další kroky provede až po reprezentační přestávce, která je plánovaná na konci března.

    Dušan Svoboda, LFA: „Jsme si vědomi mimořádnosti a závažnosti aktuální situace. Zvažovali jsme v této složité situaci všechny možné varianty a rozhodli se i vzhledem k nejistotě ohledně dalšího vývoje upřednostnit možnost nejbližší dvě ligová kola odehrát i bez přítomnosti diváků na stadionech s tím, že budeme společně s držiteli vysílacích práv hledat možnosti, jak zpřístupnit ligová utkání co nejširšímu počtu fanoušků.“
     
    11:10
    Rázný krok španělského Getafe! Průběžně pátý celek La Ligy kvůli epidemii koronaviru v Itálii neodcestuje ke čtvrtečnímu úvodnímu osmifinálovému klání Evropské ligy, jež se mělo odehrát v Miláně na stadionu Interu Milán. Prohlásil to předseda španělského klubu Ángel Torres Sánchez s tím, že je mu jedno, zdali to bude pro klub znamenat vyřazení.
     
    02:54
    Již odložený zápas v Anglii mezi Manchestrem City a Arsenalem se nakonec neodehraje ani během nového termínu, kterým byl dnešek. Důvodem je nákaza Evangelose Marinakise, majitele Nottinghamu a Olympiakosu, jenž před 13 dny navštívil odvetu EL Arsenal – Olympiakos na Emirates Stadium, kde se setkal s několika hráči i vedením Arsenalu!
     
    21:27
    Zpět k basketbalovému utkání Evropské ligy basketbalistek mezi USK Praha a italským Schiem. To se v hale Královka, ačkoliv bez diváků, uskuteční již zítra navzdory tomu, že české úřady žádaly o jeho zrušení.

    „Z ministerstva zdravotnictví šla dokonce žádost, aby FIBA zápas zrušila a neposílala sem Italky, ale FIBA to nevzala a rozhodla tak, že Italky přijedou a zápas se normálně odehraje,“ popisuje pro ČTK generální manažer Pražanek Martin Kučera.

    Velký problém pro basketbalistky USK představuje rovněž italská odveta. „Ministerstvo vyhlásilo povinnou čtrnáctidenní karanténu pro všechny, co se vrátí z Itálie, takže my tam určitě nepojedeme. Máme na to oficiální dokument od vlády, takže bude opět na FIBA, jak rozhodne,“ přibližuje postup USK vedoucí týmu Simon Bytel.
     
    18:10
    A je to tady! Po EBEL končí předčasně také Deutsche Eishockey Liga. V Německu se letos mistrovský titul vůbec udělovat nebude. Účastnická místo v CHL tak zaplní čtyři nejlepší týmy základní části z Mnichova, Mannheimu, Berlína a Straubingu.
     
    13:38
    Tomáš Král, prezident Českého hokeje: „Pak jsou tady ještě mezinárodní zápasy. První termín je 15. března, kdy vyjde stanovisko IIHF k MS Ve Švýcarsku, které se bude zařizovat ohledně nařízení švýcarské vlády. Mnohem důležitějším datem je ale 15. duben, kdy se definitivně rozhodne, jestli se velké MS bude konat či nikoliv."
     
    13:30
    Tomáš Král, prezident Českého hokeje: „Normálně se hraje do počtu diváků, který vláda stanovila. Do stovky se nepočítají zaměstnanci, produkce, televize ani akreditovaní novináři. To jsou všechno lidi, kteří tam plní pracovní povinnosti."
     
    13:27
    Tomáš Král, prezident Českého hokeje: „Jako ČSLH jsme přijali opatření, které plně koresponduje nařízením. Veškerá utkání se budou hrát podle původního rozpisu s tím, že počet osob nesmí přesáhnout 100 osob. Na zítřek ve 13 hodin jsme svolali mimořádnou schůzku všech klubů extraigy a od 15 hodin Chance ligy, které hrají play off.“
     
    13:15
    Začíná mimořádná tisková konference ČSLH, kde představitelé svazu oznámí opatření spojené se zasedáním bezpečnostní rady státu. Na konferenci by se mělo rozhodnout o osudu tří nejvyšších hokejových soutěží – tedy Tipsport extralize, Chance lize a 2. lize. Podrobné dění můžete sledovat zde.
     
    12:03
    I v rámci NHL se budou odehrávat zápasy bez diváků! Prvním týmem, který bude muset zavřít dveře, je San Jose. Třítýdenní zákaz, který vyhlásil zdravotnický úřad pro celý okres Santa Clara, vstupuje v platnost o půlnoci z úterý 10. března na středu 11. března.

    Diváci tak přijdou o zápas proti Montréal Canadiens ve čtvrtek 19. března, v pátek 20. března proti Boston Bruins, a v neděli 29. března proti Arizona Coyotes.

    Martin Augustin

    Filip Lefenda

    Jan Kousal

    Jiří Cícha

    Tomáš Kalas

    Michal Hladký

    Milan Huppert