Luboš Lesák - Jan Pajtaš Lesák (kon.) | Matěj Peňáz - Zdeněk Polívka Klauda (kon.)
Tadeáš Růžička - Štěpán Guba Růžička (kon.) | Matěj Peňáz - Adam Dvořáček Peňáz (kon.)
Magdalena Šormová - Tereza Dvořáková Šormová (kon.) | Luboš Lesák - Ladislav Krištůfek Mane (kon.)
Jakub Bahník - Matouš Kohout Kohout (kon.) | Daniel Škvor - Jan Gottvald Škvor (kon.)
Leo Brichta - Matěj Kozubovsky Brichta (kon.) | Lucie Pudilová - Tereza Bledá Bledá (kon.)
koniec udalosti
Jakub Bahník - Matouš Kohout

Kohout

cz Sobota 30.05.2020, 21:53Oktagon Underground
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz. M. Kohout (na body) (22:08:47)
     
    Zřejmě nejtaktičtější duel byl k vidění mezi Jakubem Bahníkem a Matoušem Kohoutem. Nakonec se z vítězství raduje druhý jmenovaný, který vyhrál 2-1 na body. Jeho taktika byla v tomto duelu jednoduchá, svého soupeře neustále vázal do klinče, načež byl u pletiva mnohem aktivnější. Bahníkovi se navíc nepovedlo třetí kolo, ve kterém se nedostal k ničemu zásadnímu, naopak měl problémy s aktivitou soupeře u pletiva.
     
    Konec zápasu.
     
    2:47
    Aktivní pojetí koncovky třetího kola, Bahník by potřeboval přidat nějaký další povedený úder.
     
    2:25
    Jakub Bahník se snažil s nepříznivým průběhem třetího kola něco udělat, jenomže jeho soupeř si rychlý nástup dokázal chytře pohlídat.
     
    1:41
    Bahníkovi to u pletiva vůbec nechutná. Na malý moment se sice dostal do lepší výchozí pozice, jenomže Kohout i směrem zády k pletivu vyprodukoval dobré koleno.
     
    1:15
    Kohout má taktiku naprosto jednoznačnou. Soupeře se mu daří vázat u pletiva, Bahník tak musí čekat na pokyn sudího k rozpojení klinče.
     
    0:47
    Již tradiční obrázek tohoto zápasu u pletiva. Matouš Kohout se opět snažil pracovat pravou nohou, která vyprodukovala několik cílených kolen.
     
    0:25
    Matouš Kohout to hned na úvod třetího kola zkoušel levou zadní, kterou zřejmě zasáhl soupeře. Bahník kontroval dělovkou pravačkou, avšak promáchl.
     
    Začalo 3. kolo
     
    Skončilo 2. kolo
     
    2:26
    Další přišel o pár vteřinek později, Matouš Kohout se však rozhodl poslat duel k pletivu, kde pracuje pravým kolenem.
     
    2:07
    Rychlý nástup v podání Kohouta, který si ovšem nedal pozor na další zvedák. Bahník se konečně chytil dobrým úderem, potřebuje však další.
     
    1:41
    Nyní se zády k pletivu dostal také Kohout, který však situaci rychle převrátil. Klinče Bahníkovi rozhodně nechutnají, naopak schytává řadu kolen.
     
    1:15
    Matouš Kohout opět svázal duel, načež jsme sledovali naprosto stejný obrázek. Bahník schytal několik kolen na stehno, sudí však klinč rychle rozpojil.
     
    0:47
    Naopak Jakub Bahník zatím vyčkává s nějakou delší kombinací. Kohoutovi se tak povedlo duel svázat u pletiva, kde to zkouší sérií kolen.
     
    0:15
    Matouš Kohout se opět snaží působit v úvodu druhého aktivnějším způsobem, což se zatím daří. Navíc se mu povedly hned dva spodní kopy.
     
    Začalo 2. kolo

    David Suchý