Luboš Lesák - Jan Pajtaš Lesák (kon.) | Matěj Peňáz - Zdeněk Polívka Klauda (kon.)
Tadeáš Růžička - Štěpán Guba Růžička (kon.) | Matěj Peňáz - Adam Dvořáček Peňáz (kon.)
Magdalena Šormová - Tereza Dvořáková Šormová (kon.) | Luboš Lesák - Ladislav Krištůfek Mane (kon.)
Jakub Bahník - Matouš Kohout Kohout (kon.) | Daniel Škvor - Jan Gottvald Škvor (kon.)
Leo Brichta - Matěj Kozubovsky Brichta (kon.) | Lucie Pudilová - Tereza Bledá Bledá (kon.)
koniec udalosti
Leo Brichta - Matěj Kozubovsky

Brichta

cz Sobota 30.05.2020, 22:34Oktagon Underground
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz: L. Brichta (na body) (22:48:45)
     
    Hlavní předzápas nakonec neměl zas tak dramatický průběh. Favorizovaný Leo Brichta totiž předvedl spanilou jízdu, při které doručil snad dvanáct úspěšných takedownů. Matěj Kozubovsky dlouho hledal recept, navíc se mu takedowny nedařilo bránit, což bylo v tomto duelu zásadní. Nejlepší momenty Kozubovského přišly až v koncovce zápasu, Brichtovi totiž došly síly, avšak i to k vítězství stačilo.
     
    Konec zápasu.
     
    2:54
    Matěj Kozubovsky našel recept, jenomže ten přišel příliš pozdě.
     
    2:47
    Brichta ovšem schytal další nepříjemný hák, zápas se mu ovšem povedlo svázat, což rozhodně potřebuje. Leo Brichta navíc musel být počítán.
     
    1:59
    Matěj Kozubovsky však má více sil, což by se mu ke konci zápasu mohlo hodit. Brichta je po takedownech značně unaven, konec utkání se ovšem blíží.
     
    1:14
    Brichtova taktika je naprosto evidentní. Při pokusu o útok se ihned snaží svého soupeře poslat na zem, Kozubovský je naprosto bez recept na úspěch.
     
    0:47
    Leo Brichta není po předchozí levačce nikterak otřesen, naopak ho to nakoplo. V krátkém časovém sledu si připisuje další dva takedowny.
     
    0:23
    Matěj Kozubovsky konečně trefil kvalitní úder, levačka přistála přesně na obličeji Brichty. Ten rychle duel poslal na zem, což znamenalo takedown.
     
    Začalo 3. kolo
     
    Skončilo 2. kolo
     
    2:34
    Také toto kolo znamená pro Brichtu třetí úspěšný takedown. Kozubovský přichází o další bod.
     
    2:06
    Matěj Kozubovsky však změnil styl boje a kolenem překvapil svého soupeře. Brichta duel svázal, následným háčkem se mu nepovedlo podrazit soupeře.
     
    1:45
    Několik dílčích úderů v podání Kozubovského, avšak ani jeden z nich nebyl nijak zásadní. Brichta zatím předvádí velice snadnou a kvalitní obranu.
     
    1:04
    Kozubovský si o pár vteřinek později opět ustlal na záda, ani tentokráte se mu nepovedlo takedown ubránit. Tento duel se pro něj nevyvíjí vůbec dobře.
     
    0:40
    Leo Brichta předvedl další senzační takedown, který byl z učebnice takedownů. Také tento se bude počítat, Matěj Kozubovsky je ve velkých problémech.
     
    0:16
    Kozubovský jednoznačně potřebuje zabrat. První kolo mu moc nevyšlo, v úvodu toho druhého se konečně prezentuje aktivnějším dojmem.
     
    Začalo 2. kolo

    David Suchý