Luboš Lesák - Jan Pajtaš Lesák (kon.) | Matěj Peňáz - Zdeněk Polívka Klauda (kon.)
Tadeáš Růžička - Štěpán Guba Růžička (kon.) | Matěj Peňáz - Adam Dvořáček Peňáz (kon.)
Magdalena Šormová - Tereza Dvořáková Šormová (kon.) | Luboš Lesák - Ladislav Krištůfek Mane (kon.)
Jakub Bahník - Matouš Kohout Kohout (kon.) | Daniel Škvor - Jan Gottvald Škvor (kon.)
Leo Brichta - Matěj Kozubovsky Brichta (kon.) | Lucie Pudilová - Tereza Bledá Bledá (kon.)
koniec udalosti
Matěj Peňáz - Adam Dvořáček

Peňáz

cz Sobota 30.05.2020, 20:40Oktagon Underground
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz: M. Peňáz (na body) (20:54:06)
     
    Tento duel sliboval hodně rychlý konec, jenomže nakonec tomu tak nebylo. Adam Dvořáček se obrovského favorita rozhodně nezalekl, naopak předvedl sympatický výkon, za který se rozhodně nemusí stydět. Ba naopak, situace mohla být mnohem veselejší, Dvořáček v koncovce zápasu dokonce posadil Peňáze na zem, jenomže ani tento moment k vítězství nestačil. Do finálového souboje tak postupuje Matěj Peňáz.
     
    Konec zápasu.
     
    2:55
    Záhy také druhý takedown...
     
    2:40
    Matěj Peňáz však záhy vytáhl takedown, který se rozhodně bude počítat jako úspěšný.
     
    2:11
    To jsou věci! Adam Dvořáček fantastickým úderem poslal Peňáze na zem, který tak musel být počítán.
     
    1:41
    Naskočené koleno proletělo kousek vedle Dvořáčka, který posléze opět vsadil na klinč. Ten sudí rychle roztrhl, opět tak sledujeme bitvu v postoji.
     
    1:09
    Dvořáček ovšem ve třetím kole zatím hledá na svého soupeře recept. Matěj Peňáz se navíc mohutně napřáhl, jeho další low kick byl opět hodně slyšet.
     
    0:47
    Matěj Peňáz se chystal k další kombinaci, jenomže velice dobře to provedl jeho soupeř, kterému se ve vhodnou dobu povedlo duel svázat.
     
    0:15
    Na úvod třetího kola samozřejmě nesměl chybět low kick v podání Peňáze. Dvořáček již delší dobu kulhá, tento zápas to ale nijak dál neovlivní.
     
    Začalo 3. kolo
     
    Skončilo 2. kolo
     
    2:47
    Protažená ruka, druhý úder se ovšem Dvořáčkovi povedlo vykrýt. I tak si Peňáz připisuje další úspěšný takedown, ten si posléze připsal také Dvořáček.
     
    2:04
    Dlouhá série u pletiva, kde se Adam Dvořáček dostal do menších problémů. Z nich nakonec dokázal utéct, pokračuje se tak ve středu oktagonu.
     
    1:50
    Pravá přední, avšak Matěj Peňáz dokázal včas ustoupit. Ani jeho hák nebyl nejpřesnější, to napravil až povedenou pravačkou přímo na nos.
     
    1:14
    Jenomže výkon Matěje Peňáze je možná trochu za očekáváním. Dvořáček se favorita zápasu nezalekl, naopak se mu celkem daří dobře trefovat.
     
    0:47
    Dvořáček začíná kulhat, čemuž se nemůžeme divit. Matěj Peňáz totiž volí velice tvrdý kopy na nohu, to se postupem času rozhodně musí podepsat.
     
    0:18
    První low kick vyslal také Adam Dvořáček, který zřejmě mění styl boje. Matěj Peňáz ho poté zatlačil k pletivu, stále si však hledá vzdálenosti k úderu.

    David Suchý