Luboš Lesák - Jan Pajtaš Lesák (kon.) | Matěj Peňáz - Zdeněk Polívka Klauda (kon.)
Tadeáš Růžička - Štěpán Guba Růžička (kon.) | Matěj Peňáz - Adam Dvořáček Peňáz (kon.)
Magdalena Šormová - Tereza Dvořáková Šormová (kon.) | Luboš Lesák - Ladislav Krištůfek Mane (kon.)
Jakub Bahník - Matouš Kohout Kohout (kon.) | Daniel Škvor - Jan Gottvald Škvor (kon.)
Leo Brichta - Matěj Kozubovsky Brichta (kon.) | Lucie Pudilová - Tereza Bledá Bledá (kon.)
koniec udalosti
Tadeáš Růžička - Štěpán Guba

Růžička

cz Sobota 30.05.2020, 20:09Oktagon Underground
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz: T. Růžička (KO) (20:28:12)
     
    Panečku, to byl zápas! Tento duel nabídl vyrovnanou podívanou, přičemž jsem nakonec museli až do extra roundu. V něm měl mnohem více sil Tadeáš Růžička, který soupeře nepustil k ničemu zásadnímu. Naopak sám velice aktivně nastoupil, díky čemuž donutil sudího k prvnímu počítání. Pro Gubu to ale překvapivě znamenalo konečnou, neboť se nerozhodl v duelu pokračovat.
     
    Konec zápasu.
     
    1:35
    Je konec! Tadeáš Růžička přidal povedený úder na spodek, po kterém Guba ulehl k zemi. Sudí poprvé počítal, Štěpán Guba se ovšem neodhodlal vstát.
     
    1:16
    Další pokus o naskočené koleno, které Gubu přitlačilo k pletivu. Chvilkový klinč byl ovšem minulostí, sudí vrátil duel do středu oktagonu.
     
    0:47
    Gubovi přestávají fungovat nohy, za což pochopitelně může celé množství low kicků. První minuta extra roundu zatím jde na konto Tadeáše Růžičky.
     
    0:13
    Dobrá levačka v podání Růžičky, který to posléze doplnil povedeným low kickem přesně na vnější stranu stehna. Guba zatím nemůže najít dobrý úder.
     
    Začal extra round.
     
    2:47
    Tadeáš Růžička je rozhodně aktivnější a vypadá to, že by toto kolo mohlo být pro něj. Navíc na závěr přidal dobrou levou zadní. Dost možná půjdeme do čtvrtého kola.
     
    2:08
    Růžička se z nouze pokusil o naskočené koleno, které zřejmě dopadlo na hlavu soupeře. Běží poslední minuta třetího kola, sledujeme bitvu u pletiva.
     
    1:47
    Růžička to navíc zkoušel dalším kopem z otočky, který ovšem nebyl vůbec přesný. Povedený zadní hák však předvedl Štěpán Guba, který si posléze naběhl na levačku.
     
    1:20
    Sérii kopů předvedl také Štěpán Guba, avšak se nejednalo o nic závažného. Sudí musel rozpojit další klinč, Tadeáš Růžička se zdá být na dně svých sil.
     
    0:44
    Nyní však velice dobře reagoval také Tadeáš Růžička, který z ústupu trefil velice přesně. Až po necelé minutě jsme se dostali k dalšímu klinči u pletiva.
     
    0:10
    Dlouhá kombinace v podání Růžičky, což sledujeme už poněkolikáté. Guba však předvádí velice dobrou obranu, ze které sází na rychlé protiútoky.
     
    Začalo 3. kolo
     
    Skončilo 2. kolo
     
    2:18
    Guba rozhodně působí čerstvějším dojmem, naopak Růžička investoval celou řadu sil, což se na jeho výkonu podepisuje. Nyní i on sám několikrát schytal.
     
    1:47
    Guba to při klinčích neustále zkouší kolenem, což není vůbec špatná zbraň. Tadeáš Růžička však je zatím aktivnější, nic převratného jsme zatím neviděli.

    David Suchý