Mackenzie Dern - Hannah Cifers Dernová (kon.) | Roosvelt Roberts - Brok Weaver Roberts (kon.)
Billy Quarantillo - Spike Carlyle Quarantillo (kon.) | Blagoy Ivanov - Augusto Sakai Sakai (kon.)
Tyron Woodley - Gilbert Burns Burns (kon.)
koniec udalosti
Mackenzie Dern - Hannah Cifers

Dernová

cz Nedeľa 31.05.2020, 03:16UFC
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz: M. Dernová (sumbise – kneebar) (03:22:29)
     
    První duel hlavní karty měl hodně krátké trvání. Favorizovaná Mackenzie Dernová sice neměla zrovna povedený vstup do zápasu, avšak ve třetí minutě prvního kola přišla povedená páka na nohu, což znamenalo konec zápasu. Hannah Cifersová se totiž nedokázala z tohoto pokusu o submisi dostat, sama tak musela odklepat konec zápasu. Mackenzie Dernová tak potvrdila roli favoritky a vítězí hned v prvním kole.
     
    Konec zápasu.
     
    2:36
    Mackenzie Dernová se pustila do útoku, její soupeřce se ovšem povedlo poslat duel na zem. Tam ovšem přišla povedená páka na nohu, ze které se Hannah Cifersová nedokázala dostat.
     
    1:47
    Vůbec první low kick tohoto zápasu vyprodukovala právě Cifersová, která dokázala trefit lýtko své protihráčky. Ta zatím čeká na něco zásadnějšího.
     
    1:13
    Mackenzie Dernová zatím působí o něco méně aktivním dojmem, v předchozí přestřelka opět lehce inkasovala. Cifersové se zatím daří trerovat.
     
    0:40
    Poté jsme se dostali k prvnímu delšímu klinči, ve kterém působila aktivnějším způsobem práv Cifersová, která ve správný moment sáhla ke kolenům.
     
    0:15
    Sledujeme celkem aktivní nástup, avšak zatím bez zásadního úderu. Nejprve to vyzkoušela Cifersová pravačkou, avšak ta proletěla kousek vedle soupeřky.
     
    Začalo 1. kolo
     
    Časový harmonogram turnaje:

    03:20: Mackenzie Dernová – Hannah Cifersová
    03:40: Roosvelt Roberts – Brok Weaver
    04:15: Billy Quarantillo – Spike Carlyle
    04:40: Blagoy Ivanov – Augusto Sakai
    05:20: Tyron Woodley – Gilbert Burns

    Časy jsou pouze orientační.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má během jediného měsíce na pořadu již čtvrtý turnaj, který bude opět hodně zajímavý. Na hlavní kartě se můžeme těšit na pět duelů, navíc jeden z nich bude ryze ženský. Právě tento duel bude na úvod hlavní karty, proti sobě se představí Hannah Cifersová a Mackenzie Dernová. Na tento zápas naváže kvarteto mužských duelů, tím první bude mezi Brokem Weaverem a Rooseveltem Robertsem. Zajímavý bude také utkání mezi Billym Quarantillem a Spikem Carlylem. Hlavním předzápas bude v rámci těžké váhy, kde se proti sobě představí Blagoj Ivanov a Augusto Sakai. Zlatým hřebem celé události bude pikantní souboj mezi jedničkou welterové váhy Tyronem Woodleym a šestkou Gilbertem Burnsem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 03:20.

    David Suchý