Trenčín – Pohronie 4:0 (kon.) | Senica – Sereď 1:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Nitra 2:1 (kon.)
Slovan Bratislava – Ružomberok 1:0 (kon.) | Dunajská Streda – Michalovce 5:0 (kon.)
koniec
AS Trenčín
4:0 (2:0)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
Sobota 13.06.2020, 17:00 • Štadión pod Dubňom, Žilina • Niké liga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok soboty. (18:57:10)
     
    Strely na bránu: 10:4.
    Strely mimo: 3:5.
    Rohy: 1:9.
    Ofsajdy: 1:2.
    Fauly: 15:21.
    Zákroky brankárov: 4:6
     
    Trenčín bez akýchkoľvek komplikácií doviedol dnešný zápas k jasnému víťazstvu a potvrdil tak rolu veľkého favorita. Už po zhruba 10 minútach druhého polčasu o víťazovi dnešného zápasu nebolo pochýb, keď náskok Trenčanov navýšili svojimi gólmi Roguljić a Bukari. Hostia sa síce potom snažili aspoň o čestný gól, ich jedinú väčšiu gólovú príležitosť ale zahodil Badolo, ktorý zblízka trafil brankára Šemrinca. Pohronie tak zostáva na poslednom mieste skupiny o udržanie, naopak Trenčín ju bude naďalej viesť.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90
    Nadstavený čas je jedna minúta.
     
    90
    Mazan z neho trafil len hráčov Trenčína v múre a odrazenú loptu potom získali domáci. Tí si ju prihrávajú na vlastnej polovici.
     
    90
    Žltú kartu za hru rukou dostáva Aschraf El Mahdioui (AS Trenčín). Pohronie bude mať priamy kop spoza pokutového územia Trenčína.
     
    88
    K nebezpečným strelám sa ale hostia nie a nie dostať. Trenčania dobre vykrývajú všetky voľné priestory a nepúšťajú hostí do blízkosti svojej brány.
     
    86
    Pohronie má v tejto chvíli územnú prevahu, dopredu sa už ale neženie a ani Trenčania nepredvádzajú práve najaktívnejší presing.
     
    84
    Badolo trafil obrancu Križana, od ktorého sa lopta odrazila naspäť k hosťom. Tí pokračujú v kombinácii pred šestnástkou Trenčína.
     
    83
    Domáci gólman potom vyboxoval center z rohového kopu, pritom však bol súčasne faulovaný. Domáci sa s rozohrávkou nikam neponáhľajú.
     
    82
    Badolo si nabehol na center z pravej strany za obranu Trenčína a už v sklze zasiahol loptu, jeho strelu zblízka ale dokázal brankár Šemrinec výborným zákrokom vyraziť.
     
    80
    Keston si dal pozor na prienik Gerebenitsa. Hostia po odkope domáceho brankára získali loptu, avšak znovu len na vlastnej polovici.
     
    79
    Po autovom vhadzovaní na útočnej polovici vystrelil zo strednej vzdialenosti Mazan, jeho pokus sa ale veľmi pomaly dokotúľal mimo pravej tyče Šemrincovej brány.
     
    78
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Osman Bukari, prichádza Adam Tučný.
     
    77
    Zápas sa už v podstate len dohráva. Pohronie má síce loptu na svojich kopačkách, priamočiarosť už ale jeho akciám chýba a hostia skôr budia dojem, že už chcú byť v šatni.
     
    76
    Bukari sa pokúsil prejsť stredom obrany Pohronia, lopta mu ale pri kľučke odskočila od nohy. Bukari potom dostal kŕč do pravej nohy, od ktorého mu pomáha obranca Pohronia.
     
    75
    Van Kessel si nabiehal na prihrávku na pravé krídlo, lopta mu ale odskočila do autu. Pohroniu sa nevydarila následná rozohrávka a loptu rýchlo vrátilo Trenčanom.
     
    74
    Trenčín je usadený na polovici Pohronia a s prehľadom kontroluje hru. Hostia sú zatiahnutí veľmi hlboko v obrane a sú zoradení pred vlastným pokutovým územím.

    Michal Sadlek


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa. Viac informácií tu.

    Góly: 27. Ghali (Bukari), 38. van Kessel (Bukari), 51. Roguljić, 56. Bukari (van Kessel)

    Karty:   90. El Mahdioui (TRE) – 73. Abrahám (POH)


    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:21.
    AS Trenčín: Šemrinec – Šulek (C) (73. Slávik), Križan, Kapuadi, Keston – Kadák (73. Čataković), El Mahdioui, Roguljić – Bukari (78. Tučný), van Kessel, Ghali.
    Náhradníci: Bergsen – Zubairu, Čataković, Corryn, Slávik, Ligeon, Tučný.

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Hatok, Pavlík, Jacko, Župa – Blahút, Chríbik, Pellegrini (C) (60. Gerebenits), Mazan – Weir (55. Badolo) – Matić (72. Abrahám).
    Náhradníci: Luksch, Dovec – Meda, Gerebenits, Abrahám, Badolo, Fadera.

    Rozhodca: Kružliak – Somoláni, Jánošík

    Diváci: 207