Vigo – Alavés 6:0 (kon.) | Valencia – Osasuna 2:0 (kon.) | Sociedad – Real Madrid 1:2 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
1:2 (0:0)
Real Madrid
Nedeľa 21.06.2020, 22:00Španielska LaLiga • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Real Madrid potvrdil úlohu favorita a berie tri body, čo znamená, že pri rovnosti bodov s Barcelonou ide na prvé miesto. O rozhodujúci presný zásah sa postaral Karim Benzema. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. (23:56:18)
     
    90+7
    Koniec zápasu.
     
    90+7
    Žltú kartu dostáva Mikel Merino (Real Sociedad San Sebastian).
     
    90+6
    Žltú kartu dostáva Luka Modrić (Real Madrid CF).
     
    90+5
    Strely: 9 – 10
     
    90+4
    Aritz Elustondo si nabehol z pravého krídla do šestnástky. Natlačil sa do zakončenia po centri zľava. Bol to prudký, lenže nepresný pokus.
     
    90+3
    Daniel Carvajal centroval na Mariana, pred ním vo vzduchu vyhral súboj stopér Diego Llorente.
     
    90+2
    Vinícius Júnior chcel ísť znova dopredu, čo síce nevyšlo, ale prihral na Mendyho a Real Madrid si medzi svojimi hráčmi ďalej posúva loptu.
     
    90+1
    Domáci sa držia s loptou na útočnej polovici ihriska. Real Madrid dobre bráni. Raphaël Varane dokonca odkopom poslal do nájazdu Mariana, ktorému lopta skákala, a tak vystrelil nad bránku Remira.
     
    90
    Nadstavuje sa 6 minút.
     
    89
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Marcelo, prichádza Ferland Mendy.
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Federico Valverde, prichádza Luka Modrić.
     
    88
    Zinedine Zidane pošle na ihrisku dve čerstvé posily. Medzitým bol faulovaný Marco Asensio.
     
    87
    Domáci sú pri lote v strede ihriska, Real Madrid sa snaží brániť svoju polovicu za každú cenu. Casemiro dokonca vyzul kopačku súperovi.
     
    86
    Vinícius Júnior si to nasmeroval do pokutového územia. Aritz Elustondo ho nezastavil ani keď sa načahoval rukami. Zvládol to až tretí a zároveň v danej pozícii posledný obranca – Robin Le Normand.
     
    85
    Strely na bránku: 2 – 7
     
    84
    Real Madrid si teraz bude musieť dať veľký pozor v zadných radoch, pretože domáci sú rozhodne nabudení a odhodlaní aspoň vyrovnať.
     
    83
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Záver ešte bude poriadne zaujímavý. Center z pravého krídla od Lópeza prepadol za Williana Josého, lenže tam ešte bol aj MIKEL MERINO a prudkú ranu nasmeroval od brvna za čiaru.
     
    83
    Mariano Díaz chce šancu využiť čo najlepšie a aj preto je poriadne pohyblivý. Teraz takmer zobral loptu brankárovi Remirovi pri rozohrávke.
     
    82
    Aritz Elustondo centroval sprava medzi obrancov, útočník Willian José v prvom zakončení hlavičkoval nad brvno Courtoisa.

    Matej Kubove

    Góly: 83. Merino – 50. Ramos (pen.), 70. Benzema

    Karty:   16. Zubeldia (RSC), 28. Gorosabel (RSC), 48. D. Llorente (RSC), 90+7. Merino (RSC) – 21. Casemiro (REA), 90+6. Modrić (REA)


    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel (60. A. Elustondo), D. Llorente, Le Normand, Monreal – Zubeldia (80. Zubimendi), Merino – Portugués, Ödegaard (80. Roberto López), Oyarzabal (C) (60. Januzaj) – Isak (80. José).
    Náhradníci: Moyà, Zubiaurre – Djouahra, A. Elustondo, Januzaj, Lobete, Roberto López, Muñoz, J. Pacheco, José, Zubimendi, Zurutuza.

    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos (C) (60. Militao), Marcelo (89. F. Mendy) – Valverde (89. Modrić), Casemiro, Kroos – James Rodríguez (79. Asensio), Benzema (79. M. Díaz), Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Altube, Aréola – Asensio, Bale, M. Díaz, B. Díaz, E. Hazard, Hernandez, F. Mendy, Militao, Modrić, Rodrygo.