Norimberk – Stuttgart 0:6 (kon.) | Heidenheim – Hamburger 2:1 (kon.) | St. Pauli – Regensburg 1:1 (kon.)
Darmstadt – Wiesbaden 3:1 (kon.) | Bochum – Fürth 2:2 (kon.) | Aue – Hannover 2:1 (kon.)
Sandhausen – Dynamo Drážďany 0:1 (kon.) | Osnabrück – Kiel 4:1 (kon.) | Karlsruher SC – Bielefeld 3:3 (kon.)
koniec
1.FC Heidenheim 1846
2:1 (0:0)
Hamburger SV
cz Nedeľa 21.06.2020, 15:30 • Venue Voith-Arena • 2. nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Heidenheimu, kterému se povedlo vyhrát výsledkem 2:1. Úvod druhého poločasu vyšel lépe Hamburgu, kterému se povedlo skórovat hned ze své první útočné akce druhého dějství. Heidenheim tak prohrával o jednu branku, nicméně celkem rychle se mu povedlo vyrovnat, avšak trefa nakonec neplatila kvůli hraní rukou. Domácí si přesto připsali vyrovnání, bylo tomu tak necelých deset minut před koncem zápasu, kdy si nešťastnou vlastní branku vstřelil obránce Beyer. Aby toho nebylo málo, tak domácí podruhé udeřili v páté minutě nastaveného času, tato trefa může být před posledním kolem zásadní. (17:25:00)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 10:9. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 17:8.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+5. Daniel KERSCHBAUMER - 2:1
     
    90+5
    Heidenheim právě vstřelil branku!
    Domácí v páté minutě nastaveného času rozhodují tento zápas! Heidenheim totiž podnikl poslední útočnou akci, během které se v pokutovém území povedlo Schmmimerovi sklepnout míč vedle sebe. Tam se nacházel KONSTANTIN KERSCHBAUMER, který zamířil přesně ke vzdálenější konstrukci.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Jannik Pollersbeck (Hamburger SV).
     
    90+3
    Blíží se nám konec tohoto zajímavého zápasu, dost možná se skutečně dočkáme dělby bodů. Jednu z posledních útočných akcí mají na svědomí hosté.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Jordan Beyer (Hamburger SV).
     
    90+1
    K rozhodující brance se nadechl domácí Thomalla, který do míče udeřil zpoza pokutového území. Pollersbeck byl pozorný, balón sevřel do svých rukavic.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, zcela určitě se bude nastavovat. V posledních minutách působí aktivněji Hamburger SV.
     
    88
    Nakonec se nejednalo o nedovolený zákrok, nýbrž o trefení míčem do hlavy. Sudí tak vrátil balón na místo přestupku, bude se tak opět pokračovat.
     
    87
    K vidění byl celkem důrazný souboj, který neustál jeden z domácích hráčů. Bylo tak pískáno ve prospěch Heidenheimu, který bude rozehrávat standardní situaci.
     
    86
    U středového kruhu si o nahrávku řekl osamocený Hunt, který ještě zkoušel spolupracovat s Van Drongelenem. Hamburg rozjel další pozvolnou kombinaci.
     
    85
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Hamburg před několika minutami přišel o nadějný výsledek, stále však má několik minut na skórování.
     
    82
    Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Joel Pohjanpalo, přichází Lukas Hinterseer.
     
    81
    Nicméně nechybělo málo a Hamburg se mohl dostat zpět do vedení. Uvnitř pokutového území se míč snesl ke Kinsombimu, kterého Müller dokázal vychytat.
    80. Jordan BEYER - 1:1
     
    80
    Heidenheim právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se domácí celek dočkal kýženého vyrovnání! Na pravém křídle měl totiž nesmírně příliš prostoru domácí Schnatterer, který ihned vyslal prudký centr do malého vápna. Tam došlo k několika tečím, přičemž se zřejmě jako poslední dotkl hracího předmětu hostující LOUIS JORDAN BEYER, který si tak vstřelil vlastní branku.

    David Suchý

    Góly: 80. Beyer (vla.), 90+5. Kerschbaumer – 46. Pohjanpalo

    Karty:   39. Griesbeck (HEI), 65. Thomalla (HEI) – 23. G. Jung (HAM), 90+2. Beyer (HAM), 90+4. Pollersbeck (HAM)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 10:9. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 17:8.
    1.FC Heidenheim 1846: K. Müller – Busch, Mainka, Beermann, Föhrenbach (64. Theuerkauf) – Griesbeck (C) (74. Kerschbaumer), Dorsch – Otto (52. Schimmer), Leipertz (64. Schnatterer), Mohr (52. Thomalla) – Kleindienst.
    Náhradníci: Eicher – Kerschbaumer, Multhaup, Schimmer, Sessa, Schnatterer, Theuerkauf, Thomalla, Hüsing.

    Hamburger SV: Pollersbeck – Gyamerah (55. Vagnoman), Letschert, van Drongelen, Leibold – G. Jung – Beyer, Dudziak (67. Kinsombi), Hunt (C), Harnik (67. Jatta) – Pohjanpalo (82. Hinterseer).
    Náhradníci: Heuer Fernandes – Ambrosius, Narey, Fein, Vagnoman, Jatta, Kittel, Hinterseer, Kinsombi.

    Rozhodca: Aytekin