Alavés – Osasuna 0:1 (kon.) | Sociedad – Vigo 0:1 (kon.) | Real Madrid – Mallorca 2:0 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
0:1 (0:1)
Celta Vigo
cz Streda 24.06.2020, 19:30 • Reale Arena (San Sebastián) • Španielska LaLiga • 31. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí celkem překvapivým vítězstvím Celty Vigo, která svého soupeře porazila výsledkem 1:0. San Sebastian vstoupil do druhého poločasu nesmírně aktivně, jenomže ani jeho mohutný tlak nakonec kýžené vyrovnání nepřinesl. Hostující celek se rozhodl jednobrankové vedení doslova odbránit až do konce, což se mu nakonec povedlo. Jediným úspěšným střelcem tohoto mače tak je Iago Aspas, který na konci prvního poločasu zužitkoval pokutový kop. (21:25:08)
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 17:15.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Adnan Januzaj (Real Sociedad San Sebastian).
     
    90+4
    Celta hraje v závěru zápasu velice zkušeně, míč totiž drží daleko od své svatyně. Velice dobře to provedl také Méndez, který u autu otřel balón o nohu soupeře.
     
    90+3
    Merino se pokoušel překvapit hostující obranu průnikovou nahrávkou, která ovšem neprošla přes val protihráčů. Celta Vigo se navíc vydala k dalšímu protiútoku.
     
    90+1
    Remiro tentokráte zvolil odkop od své branky, jenomže ten se mu absolutně nepovedl. Odskok míče totiž nehrál do karet Gorosabelovi, přes kterého balón skočil do autu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Fjodor Smolov (Real Club Celta de Vigo).
     
    88
    Zničehonic se však k zakončení dostal talentovaný Isak, který v záklonu mířil nad hostující branku. Obrana Celty nyní propadla, nakonec za to nepyká.
     
    87
    Merino šikovně roztáhl hru na nevýrazného Portua, který si ovšem ukopl balón daleko od svých kopaček. Toho dokázal využít Vázquez, jenž odehrál míč do bezpečí.
     
    86
    Januzaj je v závěru zápasu aktivně, nyní motal hlavu Araújovi, který špičkou kopačky vypíchl hrací předmět k reklamním bannerům. Domácí tak budou vhazovat.
     
    85
    Januzaj si potáhl míč na levou nohu a poté zkoušel odcentrovat zpět do ohně. Tam se opět vynořil velmi dobře hrající Aidoo, který odehrál balón ze šestnáctky.
     
    84
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Santiago Mina, přichází Fjodor Smolov.
     
    84
    Nakonec jsme sledovali další rohový kop domácích, který málem skončil v rukavicích Blanca. Bylo tomu tak za čárou, budeme tak sledovat další rohový kop.
     
    83
    Nekompromisním způsobem si počínal Méndez, který ihned po zisku míče odkopával daleko na druhou stranu. Celta chce své hubené vedení ubránit do konce.
     
    82
    Real Sociedad se dostal z přehuštěného prostoru tím nejlepším možným způsobem. Januzaj se nakonec pokoušel najít Isaka, který s nahrávkou nepočítal.
     
    81
    Vstoupili jsme do závěrečné desetiminutovky tohoto zajímavého zápasu. Celtě se i nadále daří odrážet útočné výpady soupeře, ten je směrem dopředu bezradný.

    David Suchý

    Góly: 45. Aspas (pen.)

    Karty:   21. Monreal (RSC), 44. A. Elustondo (RSC), 55. Zubimendi (RSC), 90+4. Januzaj (RSC) – 59. Rafinha (CVG), 90. Smolov (CVG)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 18:15.
    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa (73. Gorosabel), A. Elustondo, D. Llorente, Monreal (58. Muñoz) – Zubimendi, Merino – Januzaj, Ödegaard (58. Portugués), Oyarzabal (C) (73. Isak) – José.
    Náhradníci: Zubiaurre, Moyà – Isak, Gorosabel, Portugués, J. Pacheco, Muñoz, Djouahra, Roberto López, Zubeldia, Le Normand.

    Celta Vigo: Blanco – K. Vázquez, Murillo, Aidoo, Olaza – Beltrán (46. Méndez), Bradarić (76. N. Araujo), Rafinha – S. Mina (84. Smolov), Aspas (C) (76. Sáenz), Denis Suárez (71. Nolito).
    Náhradníci: Villar, Rosić – Mallo, Jacobo González, Smolov, N. Araujo, G. Fernández, Sáenz, Pape Diop, Méndez, Nolito.

    Rozhodca: Prieto – Barbero, Martínez