AS Rím – Udinese 0:0 (odl.) | Bergamo – Neapol 0:0 (odl.) | Bologna – Cagliari 0:0 (odl.)
CFC Janov – Juventus 0:0 (odl.) | Fiorentina – Sassuolo 0:0 (odl.) | Inter – Brescia 0:0 (odl.)
Lecce – Sampdoria 1:2 (kon.) | Spal – AC Miláno 0:0 (odl.) | Turín – Lazio 0:0 (odl.)
Hellas Verona – Parma 0:0 (odl.)
odložené
Spal
0:0 (-:-)
AC Miláno
cz Nedeľa 22.03.2020, 15:00Talianska Seria A • 29. kolo
Videoprenos
     
    Děkujeme za pozornost, dobrou noc. (00:02:08)
     
    AC je nyní sedmé o dva body za Neapolí, která má ovšem zápas k dobru. Nečeká ji ale nic jednoduchého na půdě Atalanty. Spal se představí na stadionu Sampdorie Janov. Dnešní plichtou se dostal na předposlední místo, na samotný chvost spadla Brescia. Od sedmnácté příčky a FC Janov dělí domácí mužstvo šest bodů, do konce Serie A zbývá odehrát devět kol.
     
    Rozhodčí Mariani ještě během pět minut udělil dvě žluté karty domácímu trenérovi Di Biagovi za protesty a vykázal jej z lavičky Spalu.
     
    Ráz druhého poločasu určilo přímé vyloučení D´Alessandra ze 43. minutě, kdy sudí Mariani opravil žlutou kartu za červený trest a poslal Spal do desíti. Od té doby bušilo AC do devíti lidí v domácím dresu před vápnem. Spal s vypětím všech sil odolával. Hostům navíc pomohl příchod Ibrahimoviće, který nastoupil poprvé po zranění lýtka. Jeho výška byla znát při soubojích v šestnáctce Spalu.
     
    Bod je pro oba málo. Spal by jej (asi) bral před zápasem, ale vzhledem k průběhu a vlastní brance, která zajistila dělbu bodů, tak bude poslední celek Serie A zklamaný. Přitom domácí až do 79. minuty odolávali tlaku soupeře. V boji o záchranu by prostě potřebovali o dva body více, ty by se jim náramně hodily. To samé platí v případě AC, které hraje o poháry. Pro hosty to je velká ztráta a komplikace.
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 3:12. Střely mimo: 1:13. Rohy: 3:17. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:12.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Saelemaekers trefuje zprava obránce a zápas končí!
     
    90+5
    Hráči AC chtěli penaltu za ruku ve vápně.
    90+4. Francesco VICARI - 2:2
     
    90+4
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Taková malá sportovní tragédie pro domácí. Kessié nahrál na pravou stranu rozběhnutému Saelemaekersovi a jeho centr poslal FRANCESCO VICARI ve skluzu k přední tyči vlastní brány, Letica už nestihl zareagovat na směr balónu.
     
    90+3
    Hosté se neprosadili a Letica má dost času na výkop od své branky.
     
    90+2
    Saelemaekers vrátil balón zprava zhruba na střed vápna, napoprvé trefil Romagnoli otáčejícího se Tomoviće, napodruhé poslal Bonaventurovu střelu obránce nad branku.
     
    90+1
    Rozhodčí neodpískal standardní situaci po faulu Salamona na Paquetu, AC potom faulovalo, k čemuž přispěla frustrace z chyby sudího.
     
    90+1
    Šest minut dělí Spal od překvapivé výhry.
     
    90
    Po ošetření v malém vápně se zdá, že Letica dochytá tento zápas.
     
    89
    Calhanoglu posunul Bonaventurovi, jeho ránu schytal někdo z obránců. Následně putoval míč do pravé poloviny vápna, kde vystřelil Paquetá levačkou mezi nohama Saly na bližší tyč, kde měl ruce brankář Letica.
     
    89
    Zakončení hlavou kryje Letica svýma rukama.

    Vít Muzikář

    Góly:


    Spal:
    AC Miláno: