Dunajská Streda – Slovan Bratislava 1:3 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
1:3 (1:1)
ŠK Slovan Bratislava
Streda 01.07.2020, 20:00Niké liga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Slovan dal gól!
    Slovan odvrátil Blackmanov center, Nono následne pasom vysunul do brejku Ožbolta, ktorý sa neulakomil na zakončenie, prihral na druhú stranu Rataovi, ktorý sa pošmykol a tak nezakončil do prázdnej brány, no číhal tam ešte voľný MOHA, ten sa už nemýlil a uzavrel skóre zápasu na konečných 3:1 z pohľadu Slovana.
     
    83
    Slovan dal gól!
    Abenov center nešťastne hlavou nadvihol Schäfer, čo už trochu pomýlilo Jedličku, následne pred ním ešte prebehol Ožbolt, čo mu tiež nezľahčilo situáciu. Ožbolt loptu nezasiahol, tá len skočila vedľa Jedličku až k MOHOVI, ktorý už mal pred sebou odkrytú bránu a poľahky hlavou poslal loptu do siete!
     
    21
    Slovan dal gól!
    D. Streda sa z vedenia dlho netešila, Slovan vyrovnáva skóre zápasu. Strelec famóznym pasom na hranici ofsajdu vysunul do samostatného nájazdu ŽANA MEDVEDA, ktorý už bez problémov poslal loptu za chrbát Jedličku!
     
    17
    Dunajská Streda dala gól!
    Domáci otvárajú skóre zápasu po rohovom kope! Divkovič výborný centrom na vzdialenejšiu žrď našiel ZSOLTA KALMÁRA, ktorý sa do lopty poriadne oprel Greif zároveň nestihol prejsť na druhú stranu a bolo vymaľované!

    Daniela Mesíková


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 17. Kalmár (Divković) – 21. Medved (Strelec), 83. Moha (Abena), 90+3. Moha (Ožbolt)

    Karty:   45+3. Rodolfo (DUN), 69. Ramírez (DUN) – 52. Rabiu (SBA)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Rodolfo, Kružliak, Davis – Kalmár (C), Njie (72. Fábry), Schafer (87. Sharani), Bednár (39. Malý), A. Balić – Divković, Ramírez.
    Náhradníci: Száraz – Šimčák, Sharani, Fábry, Malý.

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Medveděv, Abena, Bajrić, Božikov (C) – Rabiu, de Kamps (75. Ratão), Moha – Ožbolt, Strelec (64. De Marco), Medved (67. Nono).
    Náhradníci: Šulla – Daniel, Ratão, Čavrić, De Marco, Nono, Holman.

    Rozhodca: Gemzický – Bednár, Hrmo

    Diváci: 6 120