Juventus – Turín 4:1 (kon.) | Sassuolo – Lecce 4:2 (kon.) | Lazio – AC Miláno 0:3 (kon.)
koniec
U.S. Sassuolo Calcio
4:2 (1:1)
US Lecce
cz Sobota 04.07.2020, 19:30 • Mapei Stadium-Città del Tricolore • Talianska Seria A • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že jsme viděli šest branek a vítězství Sassuola, se loučím a přeji vám dobrou noc. (21:28:31)
     
    Sledovali jsme velmi zajímavé střetnutí, které bylo otevřené až do posledních minut, což asi moc fanoušků neočekávalo. Lecce sice dvakrát pohrávalo, ale vždy dokázalo dotáhnout. Osudnou mu byla až osmasedmdesátá minuta, kdy se prosadil Jeremie Boga. Sassuolo tak připisuje do tabulky další vítězství, které jej posouvá na devátou příčku, jen pět bodů za sedmou Neapol, která drží poslední místo v evropských pohárech.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V poslední minutě nastavení rozehrávalo hostující mužstvo ještě jeden rohový kop. po němž přišlo zakončení. Jenže po míči se skvěle natáhl Andrea Consigli, který je tak posledním hráčem, který se dotkl balonu.
     
    90+3
    Jenže centr zamířil jen na první tyč, odkud byl znovu odvrácen. Odkopnutí zastavil Filippo Falco, který přihrál doleva, kde byla k vidění jen klička do soupeře.
     
    90+3
    Domenico Berardi fauloval těsně za šestnáctkou, čímž dává soupeři ještě šanci. Lecce bude rozehrávat standardní situaci z velmi nadějné pozice.
     
    90+1
    Další utkání bude nastavené o čtyři minuty! To je také doba, která Sassuolo dělí od dalšího vítězství.
     
    90
    Jeden z hostujících hráčů nebude trenérem pochválen! Panagiotis Tachtsidis (Lecce) se dopustil faulu, jenž nic neřešil a svému týmu bude chybět v následujícím střetnutí Série A.
    89. Antonín Barák (LCC)
     
    89
    Lecce zahazuje další velkou šanci! Po kombinaci na pravé straně šestnáctky přihrál za malé vápno Matteo Mancosu. V nebezpečném prostoru se nacházel Antonín Barák, jehož pokus po zemi mířil do protipohybu brankáře, avšak Andrea Consigli stihl reagovat.
     
    87
    Na pravé straně výborně pracoval Matteo Mancosu, jemuž se povedlo odcentrovat. Na zadní tyči pak situaci zavíral Diego Farias, který trestuhodně branku přehlavičkoval. Z malého vápna musejí padat góly!
     
    86
    V tuto chvíli už můžeme říct, že o vítězi je rozhodnuto. Jistě domácí hráči nečekali, že soupeř bude takhle dlouho ve hře o body.
     
    84
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Jeremie Boga, přichází Francesco Magnanelli.
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Mert Müldür, přichází Jeremy Toljan.
    83. Mert MÜLDÜR - 4:2
     
    83
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Rychlá akce favorita končí dalším gólem! Filip Djuričić a Jeremie Boga za kombinovali na levé straně a míč přesunuli na střed, kde se nacházel Domenico Berardi. Jeho přihrávka pak mířila na pravou stranu pokutového území, kde si míč na střed posunul MERT MÜLDÜR, jehož zakončení po zemi bylo přesné. Asistence: Domenico Berardi.
     
    82
    Je jasné, že Sassuolo nikam spěchat nebude! Navíc Fabio Lucioni (Lecce) fuloval ve středovém kruhu Filipa Djuričiće, a tak utečou další sekundy.
     
    81
    Lecce rozehrávalo rohový kop, který byl odvrácen. Jenomže hostující celek dostal šanci k reparátu, ovšem Fabio Lucioni neměl snahu hrát. Po chvíli přišel faul útočícího hráče.
    78. Jeremie BOGA - 3:2
     
    78
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Po pravé straně si to do pokutového území namířil Domenico Berardi, jehož pokus byl zablokován, ale pro Sassuolo se míč odrazil ideálně na hranici šestnáctky. JEREMIE BOGA zachoval pevné nervy, když si míč stáhl na levou nohou a následně zamířil přesně do pravého spodního rohu branky. Favorit střetnutí je tak potřetí ve vedení – ale ještě není konec.

    Michal Luxa

    Góly: 5. Caputo (Locatelli), 63. D. Berardi (pen.), 78. Boga, 83. Müldür (D. Berardi) – 27. Lucioni (Calderoni), 67. Mancosu (pen.)

    Karty:   32. Caputo (SAS), 50. Djuričić (SAS), 54. Marlon (SAS) – 22. Babacar (LCC), 34. Petriccione (LCC), 62. Paz (LCC), 90. Tachtsidis (LCC)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 0:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 14:21.
    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Müldür (84. Toljan), Marlon, G. M. Ferrari, Kiriakopoulos (57. Peluso) – Bourabia, Locatelli – D. Berardi (C), Traorè (46. Djuričić), Boga (84. Magnanelli) – Caputo.
    Náhradníci: Pegolo – Defrel, Djuričić, Ghion, Haraslín, Chiricheş, Magnani, Magnanelli, Peluso, Raspadori, Toljan, Aurelio.

    US Lecce: Gabriel – Donati, Lucioni (C), Paz, Calderoni – Petriccione, Tachtsidis – Barák, Šachov (67. Mancosu), Farias – Babacar.
    Náhradníci: R. Sava, Vigorito – Colella, Falco, Mancosu, Maselli, Radicchio, Rimoli, Rispoli, Saponara, Vera.

    Rozhodca: Massa – Valeriani, Bremes