CFC Janov – Neapol 1:2 (kon.) | Fiorentina – Cagliari 0:0 (kon.) | AS Rím – Parma 2:1 (kon.)
Bergamo – Sampdoria 2:0 (kon.) | Bologna – Sassuolo 1:2 (kon.) | Turín – Brescia 3:1 (kon.)
koniec
Bologna FC
1:2 (0:1)
U.S. Sassuolo Calcio
cz Streda 08.07.2020, 21:45Talianska Seria A • 31. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Děkuji, že jste přenos sledovali s námi a těším se zase u příštího zápasu. Jiří Polášek. (23:48:54)
     
    Zápas je u konce. Začátek druhého poločasu plynně navazoval na konec toho prvního. Sassuolo tlačilo a hrálo parádně jak v útoku, tak v obraně. Několik šancí přišlo hned ze začátku a nakonec v 57. minutě přišlo i zvýšení stavu na 0:2. Pak se hra zpomalila a uklidnila z obou stran. Bologna jako by už neměla o co hrát, Sassuolo zase jakoby už mělo 3 body v kapse. Závěr byl ale hektický. Hra se vyostřila a viděli jsme jednu žlutou kartu za druhou, nespočet faulů, dokonce červenou kartu pro trenéra Bologni. V nastaveném čase ještě Bologna dovedla snížit a po gólu měla další šance, ale skóre už vyrovnat nedokázala.
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:6.
    Střely mimo: 2:6.
    Rohy: 7:8.
    Ofsajdy: 3:1.
    Fauly: 17:16.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Rogério (US Sassuolo Calcio). Závěr zápasu je tedy dost divoký. Za přílišnou hrubost další trest fasuje tento fotbalista.
     
    90+3
    Domácí tlačí před vápnem i v něm a Sassuolo brání, seč mu síly stačí. Hráči obětavě skáčou do střel, jen aby e žádný míč nepřiblížil k brance.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Mert Müldür (US Sassuolo Calcio). Hráč se snažil rukou zblokovat míč letící do branky.
    90+1. Musa BARROW - 1:2
     
    90+1
    Bologna právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MUSA BARROW a Bologna snižuje. Barrow dostal míč a bez ostychu ho pálil na branku. TAm ještě zasáhl rukou Muldur, ale míč nezastavil. Bolona má tedy ještě chvíli na srovnání.
     
    89
    Bologna ještě v závěrečných minutkách přidala na tepmu, že bychom se ještě dočakli gólu, nebo snad vyrovnání? Moc času už ale nezbývá.
     
    88
    Jeden z hráčů Sassuola míč přetáhl před autovou čáru, ale následně ho zahrál zpět a rozhodčí si toho nevšiml. To se však nelíbilo jeho protihráči, který ho nehezky srazil k zemi.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Mehdi Bourabia (US Sassuolo Calcio). Ten se prohřešil nepěkným podražením a opět se musí žlutit.
     
    86
    Zajímavá střela nyní přišla od Caputa, který si nějakých deset metrů od hranice vápna přebral míč a vypálil. Míč se proletěl asi metr nad břevnem.
     
    85
    Hra se již spíše dohrává. Ani jeden z týmů se nějak nežene do útoku, spíše se pomalu prokombinovává dále a dále. Bologna už nějakou tu minutu vypadá, jako by to vzdala, Sassuolo zase jako by už mělo tři body v kapse.
     
    84
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Rodrigo Palacio, přichází Gianmarco Cangiano.
     
    83
    Červenou kartu dostává trenér domácího celku Sinisa Mihajlovic. (Bologna FC).
     
    83
    Boga trefil míč prapodivným způsobem a míč nabral opravdu úplně jiný směr, než by si fotbalista představoval. Jeho rána se proletěla daleko od pravé tyčky.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Mitchell Dijks (Bologna FC). Ten hodně nepěkně podrazil svého protihráče, což rozhodčí absolutne nemohl nechat bez povšimnutí.
     
    81
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Manuel Locatelli, přichází Giangiacomo Magnani.

    Jiří Polášek

    Góly: 90+1. Barrow – 41. D. Berardi (Müldür), 57. Haraslín

    Karty:   26. Medel (BLG), 60. Denswil (BLG), 82. Dijks (BLG) – 34. Haraslín (SAS), 87. Bourabia (SAS), 90+1. Müldür (SAS), 90+4. Rogério (SAS)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 2:6. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 17:16.
    Bologna FC: Skorupski – Tomijasu, Bani, Denswil, Dijks – J. Schouten (75. Baldursson), Medel (61. Domínguez), Svanberg (61. N. Sansone) – Orsolini (74. Skov Olsen), Palacio (84. Cangiano), Barrow.
    Náhradníci: Sarr, A. Da Costa – Danilo, M'Baye, Corbo, Krejčí, N. Sansone, Domínguez, Baldursson, Juwara, Cangiano, Skov Olsen.

    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Müldür, Chiricheş, Peluso (73. G. M. Ferrari), Rogério – Magnanelli, Locatelli (81. Magnani) – D. Berardi (80. Bourabia), Defrel (72. Traorè), Haraslín (65. Boga) – Caputo.
    Náhradníci: Pegolo – Marlon, Toljan, Magnani, G. M. Ferrari, Kiriakopoulos, Ghion, Boga, Bourabia, Traorè, Raspadori, Manzari.