Sparta Praha – Motor ČB 5:2 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
5:2 (0:0, 1:1, 4:1)
Banes Motor České Budějovice
cz Pondelok 10.08.2020, 18:00 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Generali Česká Cup (ČR) • Skupina A
Partner:
     
    Sparťané si v tuto chvíli užívají vítěznou děkovačku se svým týmem a domácí fanoušci děkují za výkon svým hráčům v dnešním utkání. To byla ode mě dnes poslední informace, mějte se hezky a někdy příště na počtenou! (20:13:53)
     
    Je konec! Sparťané vítězí v tomto utkání 5:2, poslední gól byl připsán Matěji Machovskému, který tak ozdobil svůj dnešní výkon vstřelenou brankou. Domácí dnes berou tři body, Budějovičtí se domů vrací s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
    59:47 MACHOVSKÝ - 5:2
     
    59:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Budějovice znovu odvolaly brankáře a opět inkasují. Po kombinaci v útočném pásmu šla přihrávka na obránce, který však netrefil kotouč a ten zamířil do prázdné brány. Gól je připsán MATĚJI MACHOVSKÉMU, jenž se z domácích dotkl puku jako poslední. Neuvěřitelný moment!
    59:05 PAVELKA - 4:2
     
    59:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je zřejmě hotovo! Domácí se dostali do středního pásma, kde stál připravený TOMÁŠ PAVELKA a sparťanský obránce od modré čáry zamířil přesně do odkryté klece Motoru! Bez asistence.
     
    58:46
    A právě za hrubost míří Lukáš Pech (SPA) na trestnou lavici. Motor si zároveň vybírá oddechový čas na poradu a navíc odvolává brankáře!
     
    58:46
    Ostrý moment u brankáře Machovského! Venkrbce povalil na ledovou plochu Pech a sparťanský útočník si půjde sednout na trestnou lavici.
     
    58:28
    Domácí mají dnes opravdu hodně šancí! Říčka si počkal na vhodný moment, následně vystřelil a Pech se k dorážce už později nedostal.
     
    57:59
    Daniel Voženílek chtěl zavézt kotouč středem kluziště, ale na útočné modré čáře stáli hned dva sparťanští obránci, kteří budějovického útočníka zastavili.
     
    57:04
    Sukeĺ nebyl úspěšný na vhazování v útočném pásmu a sparťané byli později vyhnáni až do středního pásma. Domácí mají znovu puk na svých holích.
     
    56:48
    A domácí mohli znovu udeřit! Řepík byl na chvíli osamocen v útočném pásmu před Čiliakem, ale puk se mu zamotal mezi bruslemi.
     
    56:18
    Machovský přerušuje budějovickou snahu vstřelit vyrovnávací gól. Hra je přerušena, nyní bude následovat komerční přestávka. Za chvíli pokračujeme.
    55:44 BUCHTELE - 3:2
     
    55:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí otáčejí během necelé minuty vedení na svoji stranu! Pech poslal zpoza branky dobrou přihrávku na JANA BUCHTELEHO, který svou střelou z mezikruží nedal Čiliakovi šanci! Sparťané rázem vedou. Asistence: Lukáš Pech, Ladislav Zikmund.
    55:03 KUDRNA - 2:2
     
    55:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    A sparťané podruhé v dnešním utkání dotahují gólovou ztrátu! Pavelka poslal kotouč přesně na ANDREJE KUDRNU, který dokázal překonat brankáře Čiliaka! Asistence: Tomáš Pavelka, Matúš Sukeĺ.
     
    54:20
    Řepík našel v rohu kluziště Zikmunda, který ale svou přihrávku nasměroval přesně na hokejky hostí. Budějovické ale zastavuje postavení mimo hru.

    Petr Pavlík

    Góly a asistencie: 38. Řepík (Rousek, Kalina), 56. Kudrna (Pavelka, Sukeĺ), 56. Buchtele (Pech, Zikmund), 60. Pavelka, 60. Machovský – 24. Hrubec (Beránek), 46. Jonák (Venkrbec, Holec)


    HC Sparta Praha: Machovský (Neužil) – Pavelka, Košťálek, Klodner, Kalina, Jandus, Jeřábek, Kadeřávek – Rousek, Horák (C), Řepík (A) – Kudrna, Sukeĺ, Tomášek – Dvořáček, Říčka, Pšenička – Buchtele, Pech (A), Zikmund.
    Banes Motor České Budějovice: Čiliak (Strmeň) – Pýcha (C), Suchánek, Lytvynov, Kachyňa, Slováček, Svach – Christov, Venkrbec (A), Holec – Voženílek, Přikryl, Doležal – Jonák, Prokeš, Karabáček – Beránek, Čížek, Hrubec.

    Rozhodca: Úlehla, Veselý – Kis, Šimánek

    Diváci: 1 523